| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Om Computer Rengøring
    Fordi støv og snavs oprustning kan få computeren til at overophede eller endda stoppe med at arbejde helt, vil du ønsker at indarbejde et par rengøring teknikker ind i din tidsplan. Ordentlig pleje og rengøring kan bidrage til at undgå uønskede reparationer eller fejlfunktioner , og i det lange løb vil spare dig masser af penge. Typer

    dele af computeren , der ofte udsættes for de mest miljømæssige elementer er tastatur, mus , skærm og den eksterne kabinet af processoren selv . Men støv kan klare at gøre sin vej inde i selve computeren via fan ventilationskanaler . Når computeren køler ned ved at trække den varme luft ud gennem hullerne , kan det også bringe støv , når ventilatorerne cirkulere . Af denne grund er det vigtigt, at du inkluderer fan ventilationskanaler i din regelmæssig vedligeholdelse rengøring.
    Tidsramme

    Rutinemæssige rengøring skal udføres på computeren hver 3 til 4 måneder , afhængigt af dens placering og støv eksponering. Hvis du har et tårn stil computer , der hviler på gulvet , vil du ønsker at følge 3 - til 4 -måneders plan, fordi det har mere af en chance for støv eksponering af denne lavere niveau. Men hvis du har en bærbar eller stationær , der hviler på et bord eller skrivebord , kan du være i stand til at følge en rengøring rutine hver 6 måneder i stedet .
    Forebyggelse /Solution

    Clean snavs og støv fra din computers skærm, kabinet og tastatur med en blød klud fugtet med sprit. For et tastatur, der er ekstra beskidt , giver det en blid side shake at frigive krummer eller andre små genstande , der kan blive indgivet i mellem tasterne. Sprøjtning komprimeret dåse luft på tastaturet , vil også bidrage til at fjerne eventuelle fremmedlegemer og støv , der har bosat indeni. Rengør ydersiden af ​​musen med fugtig klud , så godt. Du kan derefter åbne op i bunden og udslette det område , der huser bolden , for at holde det glide jævnt langs musemåtte . Endelig rengøre computerens fan ventilationskanaler ved at sprøjte dåse luft ind i ventilationskanaler ved hjælp hurtige byger . Den dåse luft vil bidrage til at løsne støv , der kan stoppe fan fra spinning på fuld kapacitet.
    Overvejelser

    Du ønsker måske at overveje at åbne op for computerens kabinet med en skruetrækker og støvsugning ud støv, der har lagt sig over de fan ventilationskanaler . Men det er vigtigt at tjekke med din computers producenten først , fordi nogle gange åbner en computer kan ugyldiggøre garantien. Hvis dette ikke gælder for dig, løsne den skrue, der holder huset sammen, og skubbe det ud, vil udsætte det indre harddisk og CPU. Forsigtigt , spray indersiden støvede områder med dåse luft til at fjerne det, og forsegle det op igen.
    Warning

    Always strømmen og trække din computer og skærm fra stikkontakten , før du udfører nogen form for vedligeholdelse rengøring. Ved at gøre dette , vil du fjerne muligheden for at få chokeret eller forårsager en kort til de temperamentsfulde komponenterne inde i computeren . Husk også at aldrig sprøjte nogen form for flydende rengøringsmidler direkte på nogen del af computeren. Alle væsker skal først anvendes sparsomt til en pudseklud, som derefter kan bruges til at tørre computeren ned.
    Ekspert Insight

    Hvis tanken om rengøring og åbning up kabinettet af din computer er for overvældende for dig, kan du ønsker at tage det til din nærmeste computer forhandler for vedligeholdelse rensninger . Kontakt til diverse elektronik butikker i dit område , der tilbyder computer rengøring og reparationer vil bidrage til at indsamle prisoplysninger , og råd, der kan hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om, hvor de skal gå.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvorfor udskriver fra PDF'er så langsom i Windows Vist…
    ·Hvad er livet for en computer Batteri 
    ·Signature Manglende Fejl 
    ·Sådan fjerne fast job i Printing Queue 
    ·Min Asus Chipset Fan larmer 
    ·Punch Design Software Kører Slow på min nye computer 
    ·Hvordan man laver en Recovery disk til min computer 
    ·Sådan Fix Stop fejl 
    ·Hvad Nedsætter en computers hastighed 
    ·Hvordan kan jeg se, om min skærm er 24-bit 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes en Compaq Armada E500 til fabriksindst…
    ·Hvordan fjerner jeg en Om : Blank Buddy Registration Co…
    ·Sådan Transfer en PST fil 
    ·Sådan Fix File Structure 
    ·Sådan fjernes Windows Genuine Notification 
    ·Sådan Konverter Audacity Audio til MP3 
    ·Sådan konfigureres Exchange for Active Sync 
    ·Hvordan at slippe af misfarvning på min skærm 
    ·Sådan Boot en Dell bærbar 
    ·Sådan Konverter URL videoer til WMV-filer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com