| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Routere >> Content
  Sådan installeres en Dynex Dx - E401
  Den Dynex DX - E401 er en fire- port Ethernet-router , der tillader dig at netværket fire computere eller Ethernet-enheder sammen, så de kan dele oplysninger samt deler en enkelt DSL eller kabel internetforbindelse. Denne model er officielt afbrydes på tidspunktet for offentliggørelsen , men det er stadig tilgængelig fra private online og lokale forhandlere . Denne router er meget nemt at installere og konfigurere , takket være den webbaserede opsætningsguiden , som du får adgang til , så snart du tilslutter din Dynex DX - E401 . Ting du har brug
  kabel eller DSL-internetforbindelse (normalt via modem )
  Ethernet kabel med modem Salg One computer med en standard 10/100 Ethernet -kort eller porten .
  Op til tre yderligere computere eller netværksenheder med standard 10/100 Ethernet-kort eller havne Salg One til fire ekstra standard Ethernet -kabler ( UTP Cat-5 ), . en for hver computer eller enhed
  Vis Flere Instruktioner
  < br > 1

  Sluk din kabel-eller DSL-modem eller afmontere det fra din stikkontakten, hvis det ikke har en afbryder . Tag Ethernet-kablet i den computer, du har brugt med det at oprette forbindelse til internettet fra sin Ethernet-stik .
  2

  Sæt runde strømterminal af AC -adapter følger med routeren, i strømstikket på bagsiden af ​​DX - E401 og sæt adapteren i en almindelig stikkontakt. Kontroller, at strømindikatoren LED på øverst til venstre på apparatet lyser op . Hvis det ikke kontrollere, at du har sat begge stik i forsvarligt .
  3

  Indsæt den ene ende stik på Ethernet- kabel med din router til Ethernet -stikket på dit kabel-eller DSL modem og tryk den ind, indtil den klikker på plads. Drej kablet eller DSL-modem tilbage på eller sæt det i igen .
  4

  Sæt den anden ende af kablet i " WAN "-porten på bagpanelet på din Dynex DX - E401 . Det er Ethernet-porten direkte til venstre for strømstikket .
  5.

  Kontroller, at "WAN " LED i midten af de tre lysdioder på toppen af ​​routeren er tændt. Hvis ikke, tjek dine forbindelser , og sørg for din Internet modem er faktisk tændt og sat i.
  6

  Slut den ene ende af et Ethernet -kabel til " LAN" port " 1" ( porten længst til til venstre) på bagsiden af ​​din router , og den anden ende til Ethernet- porten på computeren , som du vil bruge til at oprette og styre nettet. Normalt er det den computer, du havde tilsluttet kabel-eller DSL-modem , når du først begyndte at bruge din internetforbindelse.
  7

  Gentag ovenstående trin i op til tre flere enheder , ved hjælp af porte " 2 "," 3 " og " 4 "for det andet, tredje og fjerde computer eller enhed hhv . Sørg for, at alle forbindelser er sikre , således at "LAN "-indikatoren lyser for alle de porte , du bruger, er oplyst. Lysene er placeret på toppen af ​​routeren til højre.
  8

  Tænd din primære computer ( den ene forbundet til LAN-port "1 ") på og starte din Web browser. Type " http://192.168.0.1 " i adresselinjen i din browser , skal du trykke på "Enter "-tasten og vent på routeren log -on -vinduet vises.
  9

  Indtast "admin" som brugernavn i log -on boks og lade password blank. Klik på " OK" knappen i bunden af log -on boks og vent et par sekunder for "Home" vises.
  10

  Klik på " Wizard" prompt på toppen af kolonne af knapper på venstre side af "Home" skærm. Klik på "Næste" pilen nederst til højre på "Home "-skærmen.
  11

  Indtast og bekræft dit valg af adgangskode i "Set Password" dialogboks, der vises , og klik på "Næste" pil nederst til højre i boksen .
  12

  Vælg din tidszone på det næste skærmbillede , og klik på "Næste ", så guiden kan forsøge at afgøre, hvilken type internetforbindelse du har. Hvis det ikke kan bestemme denne information, du bliver nødt til at vælge den fra de givne muligheder. Tjek din Internet , eller kontakt din internetudbyder for den korrekte information.
  13

  Følg anvisningerne på skærmen, der vises, når guiden registrerer din forbindelse , eller når du indtaster den type forbindelse du har. Klik på "Næste" pil nederst til højre på hver skærm, når du har indtastet de nødvendige oplysninger, og klik på "Restart " prompt på din sidste skærm efterfulgt af "Luk" prompten.
  14

  Luk din browser efter "Luk" prompt vender du tilbage til startskærmen. Relancering webbrowseren og begynde at surfe på nettet. Kontroller , at alle enheder på dit netværk er tilsluttet. Du kan være nødt til at konfigurere dine Ethernet-adapter protokoller for hver enhed, før du er i stand til at bruge dem . For at gøre dette , skal du følge anvisningerne i den version af Windows eller et andet operativsystem installeret på hver enkelt enhed.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·DD- WRT Vs. Linksys 
  ·Sådan begrænse båndbredde på en Linksys Wireless Ro…
  ·Sådan ændrer du trådløse router indstillinger for V…
  ·Sådan konfigureres en router til Block Websites 
  ·Linksys Router Installationsvejledning 
  ·Sådan bruges flere Linksys Range Extenders 
  ·Sådan konfigureres M1000 Static 
  ·Sådan at opgradere hukommelsen i en Cisco 1800 Series …
  ·Sådan at blokere programmer fra Linksys 
  ·Netværk Routing Hardware 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan konfigureres Apache Web Server til at arbejde me…
  ·Hvad gør en adgangskode Nemt at hacke 
  ·Historien om World Wide Web eller internettet 
  ·Hvorfor ikke min Mac genkende min Eksternt modem 
  ·VoIP Transport Protocol 
  ·Sådan Lås en Airtel datakort Key 
  ·Er der Tracking Devices i Computere 
  ·De typer af Ping kommandoer 
  ·Enkle trin til at gå trådløst 
  ·Hvordan at tilslutte en trådløs router til et modem 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com