| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Internet Netværk >> Content
    IP-protokol List
    IP Protocol Suite, der almindeligvis omtales som TCP /IP, er en samling af protokoller, der understøtter computer kommunikation. Formelt , en IP-protokol henviser til en værdi i IP-pakken header kaldet protokollen feltet . Der er ca 140 af disse , selv om kun få er i almindelig brug . Uformelt kan protokoller henvise til nogen sæt af standard udvekslinger mellem computere , der letter kommunikationen. TCP, protokol 6
    TCP-og UDP bruges til at bære ansøgning information.

    TCP er Transmission Control Protocol og bruges til at sende datastrømme mellem to computere , hvor data integritet er kritisk. TCP har en viderespredning mekanisme til at erstatte data , der mangler eller fejl på den modtagende computer.
    UDP, Protokol 17

    UDP er User Datagram Protocol . Det er meget enklere at TCP , men ikke garanterer, at pakker vil komme igennem . UDP er nyttigt, når hastigheden er vigtigere end nøjagtighed . For eksempel bruger Voice over IP UDP.
    ICMP , protokol 1
    ICMP og IGMP besked er om fejl og medlemskab

    ICMP er Internet Message Control Protocol . Det bruges til at sende fejlmeddelelser og kontrol beskeder mellem noder. Ping bruger ICMP .
    IGMP , protokol nr. 2

    IGMP er Internet Group Management Protocol . Det bruges til at styre medlemskab i IP multicast grupper.
    GRE, protokol 47
    GRE, IPIP og L2TP indkapsle for tunneler .

    GRE er Generic Route Encapsulation protokol. Dette bruges til at oprette tunneller mellem routere til virtuelle private netværk eller VPN . Det giver andre pakker , herunder IP , der skal indkapsles inde i en IP-pakke .
    IPIP , protokol 94

    IPIP står for IP i IP og tillader en IP-pakke til sættes inde i en anden IP-pakke . Dette er også bruges til at oprette VPN tunneller mellem routere. Forskellen mellem IPIP og GRE er, at IPIP kun mulighed IP hvor som GRE giver mulighed for indkapsling af mange forskellige protokoller.
    L2TP , protokol 115

    L2TP er Layer 2 Tunnelling Protocol og bruges også til at oprette VPN tunneler , sædvanligvis mellem en computer og en corporate Remote Access Server eller RAS .
    OSPF , Protocol 89
    OSPF og PIM kommunikerer ruteinformation .

    OSPF er en Interior Gateway Protocol , eller IGP . Det bruger en korteste vej First algoritme og er en åben standard , og dermed akronymet OSPF . Det giver routere til at udveksle topologi oplysninger om netværket , så de automatisk kan bygge IP routing tabeller.
    PIM, protokol 103

    PIM er protokol Independent Multicast routing-protokol . Dette giver routere til at udveksle oplysninger om multicast grupper på internettet og give routing tjenester til at distribuere disse grupper.
    Andre protokoller
    Mange andre protokoller eksisterer.

    Talrige andre protokoller er i brug , men ikke så almindeligt . IP version 6 kan være indkapslet med protokol nummer 41 . SCTP , Stream Kontrol Transmission Protocol , der bruges i stemme og multimedia signalering over internettet. For andre tildelte protokol numre , se afsnittet Referencer .
    Ethernet Typer
    Ethernet Typer identificerer lavere lag protokoller.

    Andre protokoller er forbundet med IP , selv om de ikke formelt tildelt IP protokol numre. Feltet Type i Ethernet header identificerer protokoller i forbindelse med IP . Indtast værdier er skrevet med en forudgående " 0x " før nummeret for at indikere at de er hexadecimale tal . IP bruger et Type værdi af 0x0800 . ARP , Address Resolution Protocol , bruger Ethernet Type 0x0806 . Andre almindelige værdier er 0x8035 for RARP, Reverse Address Resolution Protocol , 0x8137 for Novel IPX og 0x8100 til IEEE 802.1Q VLAN tags.
    TCP-og UDP portnumre .
    Portnumre identificere højere lag protokoller.

    Applications normalt bruger TCP-eller UDP- portnumre til at skelne sig selv. Portnumre er værdier gemt i felter i TCP eller UDP header. De er ikke formelle IP protokol numre, men mange mennesker betragter disse del af den IP-protokollerne Suite. De omfatter tjenester som HTTP, Hyper Text Transfer Protocol til World Wide Web på port 80 . FTP-servere bruger port 21 for kommandoer og port 20 til data. Secure Shell eller ssh bruger prot 22. . Telnet bruger port 23. . Email bruger port 25 for udgående mail med SMTP, Simple Mail Transfer Protocol . Indgående email bruger enten port 110 for POP eller Post Office Protocol eller portnummer 143 for IMAP , Internet Message Access Protocol . For en komplet liste over portnumre , se referencerne .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan nulstilles Network Adapter Trådløs netværksfo…
    ·Sådan konfigureres Snmp i Cisco 
    ·Vil enhver laptop arbejde på min RoadRunner Cable 
    ·Sådan Tilslut en pc til en switch 
    ·Forskellige typer internetforbindelser 
    ·TCP /IP- Transport Layer protokoller 
    ·Hvordan at slippe af Navigation Bar på din profil i My…
    ·Sådan Block Websites Brug ISA Server 
    ·Sådan Stop DNS Client Service 
    ·Fælles Web protokoller 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Test My Net Speed ​​
    ·Sådan Tilslut en D -Link Router til en AT & T DSL-mode…
    ·Definition af Sniffer Program 
    ·Realtek RTL8139/810X Onboard Specs 
    ·Hvordan vælger en Ethernet -kort 
    ·Sådan Konverter en desktop pc til Wireless 
    ·Hvad er de værktøjer til Internet Kommunikation 
    ·Sådan konfigureres trådløs med Vista 
    ·Sådan Crimp BNC-stik 
    ·Sådan at slette uønskede web-adresser 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com