| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Network Security >> Content
    Sådan Secure en Home Network
    De fleste hjem i dag har mere end én PC, som boligejerne i sidste ende blive til et netværk. Afhængig af familiens krav, kan hjemmenetværket være forbundet , trådløst med eller uden en internetforbindelse. Hjemmenetværk har deres særlige sikkerheds -relaterede emner. Wi- Fi- hjemmenetværk med web-adgang er særligt sårbare over for virus og hackere. Med ingen dedikeret netværksadministrator omkring, behøver medlemmer via hjemmenetværket til at være forsigtige , mens forvaltningen af sådanne net. Her er hvordan du kan holde dit hjemmenetværk sikker. Instruktioner
    Generelle retningslinjer
    1

    Installer licenseret software kun på alle computere forbundet til netværket. Piratkopieret software er sårbar over for sikkerhedstrusler. Hent patches , når sælgerne frigive dem .
    2

    Fastgør alle værter ved at installere anti- virus , anti -spyware , anti -phishing og anti -spam programmer, og en firewall på hver maskine. Sørg for at bruge nyeste versioner af disse værktøjer. Installer patches og nye versioner , så snart de er frigivet.
    3

    Skab unikke brugerkonti for alle brugere , så enhver, der arbejder på en computer er nødvendig for at indtaste hans eller hendes brugernavn og password , før det bliver adgang til netværket.
    4

    Vedligehold logs af brugerens aktivitet . Dette er især vigtigt , når netværket er sluttet til internettet . Flere værktøjer giver dig mulighed for at styre logs.
    5.

    Tag regelmæssige sikkerhedskopier af data på alle computere.
    6

    Luk alle værter og netværksenheder , hvis du rejser eller vil ikke skal bruge det netværk i længere perioder.
    Specifikke retningslinjer for Sikring af et hjemmenetværk med internetadgang
    7

    Skift standard login-oplysninger hurtigt efter opsætning og konfiguration af internetforbindelse.
    8

    Undgå fjernadministration af netværket eller nogen af ​​dens værter.
    9.

    Sørg for, at netværket er beskyttet af en firewall. Du kan også bruge Windows firewall , der følger med alle godkendte Windows-operativsystemer. Andre firewalls kan også implementeres .
    10

    Brug en router til at forbinde et netværk til internettet. Alle routere kommer med en form for firewall automatisk tilvejebringe et lag af sikkerhed til netværket . Derudover routere er et godt middel til at dele en internetforbindelse mellem flere værter . Routere understøtter flere andre funktioner til gavn for et netværk , kabling samt trådløs . Routere , der anvendes i kablede netværk er forskellige fra dem, der anvendes i trådløse netværk .
    11

    Feed MAC-adresser , entydige identifikatorer for netværksenheder , i routeren og adgang punkter, så de kan identificere ugyldige værter fra dem danner netværket.
    12

    Disable mobile kodning , der bruger ActiveX , Java og JavaScript især fra websteder, du ikke har tillid . Dette begrænser udenforstående at køre skadelig kode på din pc'er .
    13

    Disable SSID Broadcast , hvis netværket er trådløs. Generelt routere og adgangspunkter regelmæssigt og automatisk udsende SSID hvilket gør den anvendelig i mobile hotspots , hvor forbrugerne kommer , bruge tjenesten og flytte. Deaktivering af SSID , især i hjemmekontorer skjuler netværket fra nysgerrige øjne , selvom det stadig kan påvises ved andre midler.
    14

    Skift SSID , netværksnavnet af routeren og indleveringssteder , umiddelbart efter indstilling af netværket . Standard-SSID for at lette konfiguration er et simpelt navn, som hackere kan nemt bestemme .
    15

    Undgå at bruge dynamiske IP-adresser . Deres brugervenlighed også gør dem til et let mål . Brug i stedet statiske IP-adresser for netværksværter .
    16

    enheder, der understøtter mindst WPE til et trådløst netværk . WPE er en datasikkerhed protokol specielt designet til trådløse netværk. WPA og WPA2 giver øget sikkerhed. Samme niveauer af datasikkerhed kan opretholdes ved hjælp af udstyr, der opfylder samme sikkerhedsprotokol.
    17

    Minimer lækage af trådløse signal ved at placere router og indleveringssteder i midten af ​​dit hjem. Opsætning disse enheder i en altan eller i nærheden af ​​et vindue /dør sender signalet udenfor, hvor det let kan bruges af andre passende konfigurerede enheder .

    Forrige :

    næste : No
      Relaterede artikler
    ·Hvordan ændrer jeg en adgangskode med en Script 
    ·Information System Security Policy 
    ·Sådan ændres en router SSID 
    ·Small Business Web indholdsfiltrering Strategier 
    ·Definition af IP spoofing 
    ·Typer af Network Monitoring Software 
    ·EAP-typer 
    ·Hvordan kan man se Hvis en Laptop Security er blevet ov…
    ·Fordele ved Skærmet subnet proxyservere 
    ·Hvordan at skjule din IP Nøgler 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan spore en IP -adresse i Gmail 
    ·Hvad Er Client Server Networks 
    ·TCP /IP- Transport Layer protokoller 
    ·Sådan nulstilles WEP adgangskode til Actiontec GT701 -…
    ·Den rolle Converged Networks i Kommunikation 
    ·Sådan åbner XP Ports på en DirecTV 2Wire Router 
    ·Sådan finder UPnP på D -Link DI- 634M 
    ·Sådan at forbinde to computere til Time Warner Cable H…
    ·Fordelene ved en Network Bridge 
    ·Sådan Put to routere på samme subnet 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com