| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Sådan køres Netværk Kabler Uden en Home
    Fordelen ved at køre netværkskabler inde i huset er, at disse kabler vil være beskyttet mod elementerne. Det eneste , du skal bekymre dig om er muligvis støvsugere beskadige kablet eller din hund tygge det op. Men nogle gange er det meget mere realistisk at route netværkskablerne uden for hjemmet . Nogle gange er der en fysisk forhindring inde i hjemmet , såsom en split- niveau kælder, flise eller trægulve , eller en anden karakteristisk for hjemmet, der ville kræve omfattende arbejde for en vellykket placere netværkskabler. Når du har behov for at køre netværkskabler fra punkt A til punkt B , er du nødt til at se på alle de potentielle ruter , herunder uden for hjemmet . Ting du har brug
    Have skovl eller forankre værktøj
    Nedstryger
    Conduit , fleksibel eller stiv PVC
    Stive PVC -stik og sweeps
    PVC lim
    Plastic drop klud
    Boremotor , 1/4-inch
    Hammer
    Målebånd
    Vis Flere Instruktioner
    Underground , Direkte Begravelse
    1

    Evaluer både potentielle eksterne ruter, og beslutte om netværkskabler skal vedlægges hjemmet eller begravet ved siden af ​​hjemmet. Ind-og udrejse placeringer for disse kabler fra hjemmet vil gøre din beslutning , at køre netværkskabler jorden eller til at fastgøre dem til hjemmet selv , temmelig klart . Hvad ville være den kosmetiske virkning af fastgørelse af kabler til dit hjem ? Er den potentielle underjordiske rute fri for mursten plantageejere , cement gangbroer, græsplæne sprinkler rør, gas, kloak -og vandrør og andre underjordiske rute forhindringer ?
    2

    Identificere og måle den nøjagtige underjordiske rute, som du har til hensigt at bruge . Husk, at det ikke er ønskeligt at foretage nogen hårde 90 ° hjørner , ikke kun når du dirigerer kablet rundt om hjørnet af huset eller hjørnet af blomsterbed, men også i at nå dybden af ​​den underjordiske rute. Dine netværkskabler skal gradvist " sweep " ned i jorden og drej vandret ind i underjordiske skyttegrav og derefter " sweep " back up fra vandret retning og ind i huset .
    3

    Bestem hvilken begravning teknik, du vil bruge. Du har to muligheder , direkte nedgravning eller brug af installationsrør. Direkte begravelse er lettere i form af arbejdskraft, men kommer med en større risiko for skader på dit netværk kabler , også med denne teknik kan kablerne ikke let udskiftes , og det anbefales , at du bruger udendørs -rated " armerede " kabler. Conduit , det andet valg , er mere arbejdskrævende i første omgang at placere i jorden, men det giver for fremtidig placering af ekstra netværkskabler eller udskiftning af beskadigede netværkskabler.
    4

    Direkte nedgravning forberedelse starter med en have skovl. Vælg en skovl , der har en flad , som du kan køre direkte ned i jorden med den mindste modstand. En regelmæssig buet skovl hoved er ikke det bedste valg . Dit mål er at køre i haven skovl lige ned i og derefter trække frem og tilbage på håndtaget , åbner op for en "cut" i snavs . Når du har fuldført denne første skridt , vil du have en 4 - til 6 -tommer- lange ( bredden af ​​skovl blad) skåret i snavs , der er 4 inches dyb og 2 til 3 inches åben på toppen. Gentag dette lige ved siden af ​​den første cut , så nu har du en 8 - til 12 -tommer- lange snit i snavs. Hold gøre dette langs den foreslåede rute . Når du er færdig , vil du have skåret åbne jorden til en dybde på 4 inches , og denne skive vil være 2 til 3 inches lang på overfladen af ​​snavs og måske kun en fjerdedel af en tomme i bunden af ​​den 4-tommer skæres.
    5.

    Placer din armeret kabel , sandsynligvis CAT5 , CAT5e eller CAT6 kabel, ind i denne nedskæring i jorden, skubbe den hele vejen ned til den 4-tommer dybde.
    < br > 6

    Tilslut kablerne til dit netværk og teste dem for fuld funktionalitet , før du lukker op på denne direkte nedgravning cut. Du vil være sikker på , at kablet ikke var beskadiget, da den blev placeret .
    7

    Close up denne nedskæring , som direkte vil begrave armeret kabel , ved at stemple og trykke på begge sider af snittet til tilbage snavs til dens oprindelige tilstand . Husk, at du ikke grave denne nedskæring , så der er ingen ekstra snavs at udfylde , det er simpelthen et spørgsmål om at kollapse siderne af snittet indtil snavset er flad igen over den nyligt placeret netværkskabel
    8. .

    Gendan bunddække over din nye underjordiske rute. Hvis det er bare græs, i et par uger , bør alle vokse sammen igen og være unnoticeable . Hvis bunddække er sten eller træflis , skal du blot klæde det op , så det ser ud som det gjorde før du begyndte at grave.
    Underground , Brug Conduit
    9

    Vælg den kanal størrelse, du får brug for. Kanalen størrelse er baseret på antallet af kabler , som du ønsker at placere i kanalen . En god tommelfingerregel er at bruge 1- tommer diameter kanal for en eller to CAT5 eller RG- 6 kabler, men spring over 1 1/2-inch og bevæge sig op til 2- tommers kanal for tre eller fire kabler. Glem ikke om fremtidig vækst. Hvis du ved, at engang i fremtiden vil du ønsker at placere yderligere kabler i denne kanal , så sørg for at størrelsen kanalen i overensstemmelse hermed. Du ønsker måske at trække et ekstra kabel i kanalen lige nu, som fremover kabel placering kan være meget vanskelig på grund af snoede ledninger inde i ledningen . Selv med den rigtige størrelse conduit kan fremtidig placering kræver, at du re- trække eksisterende kabler til at få et nyt kabel i.
    10

    Vælg den type kanal der passer til din ansøgning. Hvis det er en kort underjordisk sigt, mindre end 20 meter , og du kun har til hensigt at bruge denne kanal til én netværkskabel, vil selv en almindelig haveslange gøre jobbet. For længere forløb og mere kabler du skal gå op til et PVC -typen installationsrør. Fleksibel PVC ledning , som kommer i en rulle , er billig og eliminerer behovet for " sweeps " og stik . Men denne ledning tendens til at " dukke op " ud af jorden, medmindre den er sikkert begravet mindst 8 inches . Det tredje valg er en stiv PVC ledning . Denne kanal kræver brug af koblingerne til at forbinde flere sektioner og brugen af ​​" sweeps " for at gøre sving . Alle disse conduit komponenter skal være permanent anbragt ved hjælp PVC lim .
    11

    Hånd- grave en grøft til din installationsrør. Denne grøft skal være 4 inches lang og 12 inches dyb. Det er tilrådeligt at anvende en plast dråbe klud til midlertidigt at holde det fortrængte snavs , så det er let at genfylde renden efter ledningen er blevet placeret . Brug en haven skovl eller forankre værktøj til at grave denne skyttegrav .
    12

    Placer ledningen ind i renden , og hvis du bruger hård PVC , sørg for at bruge en liberal mængden af ​​PVC lim på stikkene og sweeps til at sikre, at kanalen er forseglet og vil ikke tillade nogen vand migration.
    13

    Placer kablerne inde i conduit , før du lukker renden . Disse kabler kan skubbes eller trækkes ved hjælp af et træktov , afhængigt af længden af ledningen løb og typen og antallet af kabler , der er ved at blive placeret inde i ledningen .
    14

    Aktiver disse kabler i din netværk og teste dem for fuld funktionalitet , før du lukker op renden .
    15

    Nærbillede renden ved at erstatte snavs på toppen af ​​kanalen . Gendan alle bunddække til den oprindelige tilstand. Må ikke bekymre dig, hvis renden dækning er en halv tomme eller 1 tomme større end den omgivende jord , fordi tiden vil flade ud af dette.
    Knyttet til Hus
    16

    vurdere potentialet rute til fastgørelse dine netværkskabler til ydersiden af ​​dit hus. Du ønsker at vælge den mest kosmetisk tiltalende rute. Under tagudhæng og langs fundamentet er to gode steder at trække kabler . Din bestemt hus kan tilbyde yderligere rute muligheder afhængigt af strukturen selv.
    17

    Vedhæft en eller to kabler ved hjælp af simple kabelclips . På en træ - udvendige hus disse kabelclips er simpelthen negle med plast kabelklemmer på hovederne , og de er hamrede direkte ind i træet. På stuk eller cement , du skal bruge skrue -og ankertov klip. Disse kabelclips vil kræve at du bore et hul for at placere ankeret og skru derefter metal eller plast kabel klip ind i ankeret.
    18

    Vedhæft tre eller flere kabler ved at samle alle disse kabler sammen med brugen af slips wraps hver 18 inches . Derefter lægger de tre -eller- flere - kabel bundle til det ydre af dit hjem ved hjælp af metal skrue -og ankertov klip.
    19

    Brug en " drypsløjfe " på udvendige kabler , hvor de ankommer til eller ud gennem ydermuren for hjemmet. En drypsløjfe betyder, at kablerne , enten lodret eller vandret , dyppe ned under entry /exit hul , der danner en halvcirkel , så kablerne selv kører lodret op og ned i hullet går gennem den udvendige væg af huset . Dette er nødvendigt for at forhindre regnvand i at rejse ned kablet og ind i huset.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan teknologi har forbedret Kommunikation 
    ·Om Vital Records 
    ·Sådan Set Up en CAT6 Snagless Patch Cable 
    ·Hvordan skal jeg forbinde grøn og rød telefon ledning…
    ·Sådan justeres Windows Firewall Rules tværs af netvæ…
    ·Sådan foretages fejlfinding Alltel datakort 
    ·Hvordan man laver en T1 UTP Cable 
    ·Om børn & computerteknologi 
    ·Sådan Set Up en Dial up Server 
    ·Hvordan man laver en Chatroulette Channel 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding Enterprise Networks 
    ·Hvordan til at forbinde computere med et Ethernet-kabel…
    ·Sådan Konverter et Dynamic LAN IP til en statisk One 
    ·Sådan Slut en trådløs bærbar til min hjemme-pc DSL 
    ·Sådan Knæk en WPA2 -PSK ( AES) til Wii 
    ·Sådan oprettes forbindelse til VNC via en router 
    ·Hvordan til at chatte med en netværksadministrator Onl…
    ·Sådan Afbryd et tilknyttet drev Efter Time Period 
    ·Sådan Find Skat ID'er 
    ·Hvordan at tildele en IP -adresse fra en Cisco 7941 IP-…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com