| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Andet Computer Networking >> Content
    Sådan Reparation Cisco routere
    For at reparere en Cisco router , metodiske fejlfindingsmetoder skal gennemføres for at diagnosticere hardware og konfigurationelle problemer. Et forskud viden om systemets fejlkoder i advarsler er nødvendig for at afgøre, hvad der præcist skal repareres eller udskiftes blandt de vigtigste komponenter i routeren. Cisco routere vare et helt liv med korrekt håndtering , da routere normalt opbevares indendørs i et kontrolleret klima miljø. Beskadiget, kan ældre routere , der bliver erstattet blive solgt tilbage til Cisco skal behandles gennem deres " Cisco Certified Equipment "-program . Cisco Network fagfolk , der sælger brugte produkter kan spare tid og penge ved at gennemføre deres egen hardware reparationer , men kun til en vis grad, fordi bestemte reparationer kan annullere hardwaregaranti at produktet kommer med . Ting du skal
    Cisco router
    Registrerede Cisco konto
    Console kabel
    PC eller Mac desktop /laptop
    Wet sandpapir
    Color matchede maling
    Aerosol maling flasker
    Phillips skruetrækker
    skruetrækker
    Water sprayflaske
    gummihammer
    Respiratory ansigtsmaske
    ventileret område eller udendørs malekabine
    Afdækningstape
    Work bord /bænk
    < br > Vis Flere Instruktioner
    fejlfinding router Hardware og konfiguration Issues
    1

    Kontroller, at alle de fire store komponenter, der kræves for at køre routeren, er isat korrekt i deres specificerede slots. De vigtigste komponenter er: AC /DC strømforsyning - placeret på bagsiden af routeren , Network Processing Engine ( NPE card) - placeret på bagsiden ved siden af ​​strømforsyningen , 05:56 slots ( afhængig af model) til port adaptere ( PA Cards ) - placeret på forsiden af routeren , i /O Controller (I /O -kort) - placeret under PA kortpladser
    2

    Tænd routeren ved . trykke på strømforsyningen kontakten i sin "on " position . Visuelt kontrollere bagsiden af ​​routeren for at se, om LED- lys på strømforsyningen og NPE card skinner grønt. Hvis strømforsyningen LED-lys er rødt eller belysning på alle, så strømforsyningen skal udskiftes . Hvis NPE card statuslamperne skinner rødt eller gult , så er der hardware eller systemets konfiguration spørgsmål , og du har brug for at henvise til den konfiguration vejledning for den særlige router model du reparerer . Konsultere en " Certified Cisco " tekniker eller it- professionelle til at løse disse typer af spørgsmål i tvivlstilfælde .
    3

    Undersøg forsiden af routeren og se om alle de LED-lys til magten og systemstatus skinner grøn. Pa kortpladser og I /O -kort er placeret på forsiden , så tjek disse LED- statusindikatorer også .
    4

    Sluk routeren . Så sørg for at have din PC /Mac-computer i nærheden og kører en SSH /Telenet Terminal at trøste i routeren systemet kommandoprompten. Trøstende i routeren dybest set betyder adgang til routerens administrator indstillinger.
    5.

    Indtast adgangskoden , og tryk på " enter" på din PC /MAC tastatur, hvis du angiver en adgangskode til systemet konsollen, og det beder dig om adgangskoden. .
    6

    Vurdere de indsendte oplysninger. Alle routerens systemet info og status, herunder router tid /dato , router modelnummer, firmware og installerede komponent info skal vises på terminalen ansøgning skærmen.
    7

    Kontakt en certificeret Cisco tech i tvivlstilfælde . Hvis komponenterne ikke er opført i systemet info status , eller en advarselsmeddelelse eller fejlkode popper op efter den komponent info vises på terminalen vinduet så er bestemt komponent skal være ordentligt omkonfigureres eller udskiftes.
    < Br >
    Reparation af chassis router
    8

    Fjern chassiset, eller dækning af den router med en stjerneskruetrækker eller flad skruetrækker . Skruerne er normalt placeret langs siderne af routeren. For ældre 7200 routere , er der to skruer placeret bag AC /DC strømforsyninger. Hvis du ikke er fortrolig med at åbne router, kan du også bruge malertape til at dække pladerne og udluftninger i routeren for at beskytte den mod oversprøjtning .
    9

    Sand chassiset eller dække jævnt ved hjælp af en fint grus vådt sandpapir af dit valg, idet der hele tiden holder overfladen våd. Det er altid en god idé at bære heldragt og sand i et udpeget arbejdsområde , fordi vandet blandet med slebet malingen kan plette tæpper og tøj.
    10

    Spray slebet chassis eller dække grundigt med vand og tør den helt.
    11

    Hæld farven matchede Cisco maling ind aerosol sprayflaske , med 75 procent maling og 25 procent tyndere. Dette forhold varierer afhængigt af den type maling , du foretrækker , så eksperimentere med det, indtil du finder den rigtige blanding , der ikke tilstoppe din aerosol dyse.
    12

    Spray fra en afstand af seks til otte inches , for en jævnere tekstur, . med et let tryk med lange strøg For en grovere struktur coating . Spray fra en afstand på den ene fod ved hjælp hurtige endda ryk Lad chassiset står til at tørre i fire til seks timer , afhængig af tykkelsen af malingen ansøgning . For at være sikker, lad det tørre natten over.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes forbindelse til en computer via en IP 
    ·Sådan bruges en tilbagekoblingsadressen 
    ·Sådan Tag en VGA Driver Utility Ud af Startup 
    ·Sådan Flet Email 
    ·Ulemperne ved Library Automation 
    ·Sådan aktiveres Routing til Cluster Master 
    ·DameWare vil ikke forbinde til min laptop 
    ·PPP Link Protocol 
    ·Sådan at lukke en Cisco 3560 
    ·Sådan handler for High Speed ​​Internet 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Spy på Computer Brug 
    ·Sådan Stop DNS Updates 
    ·Sådan Set Up et trådløst Adgangskode til Linksys 
    ·Sådan Port Forward på en D -Link 
    ·Sådan at forbinde to computere til én Modem i forskel…
    ·Sådan Set Up en gratis ISP 
    ·Sådan Fremskynde NetZero 3G Dial Up 
    ·VoIP funktioner 
    ·Har jeg brug for Internet Service til at bruge min Wire…
    ·Forklarer, hvordan Apple Airplay Works 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com