| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> virtuelle netværk >> Content
    Hvad er VPN
    ? " . Virtuelt privat netværk" VPN er en forkortelse for udtrykket Disse netværk tillader enkeltpersoner og virksomheder til at dele og få adgang til oplysninger fra enhver computer hvor som helst . Netværkene er private , fordi adgangen til dem er begrænset til bestemte brugere. De anses for at være virtuelle netværk, fordi de bruger internettet til at forbinde brugere , snarere end en direkte forbindelse . VPN bliver stadig mere populære , da de bliver mere sikre , og deres mange fordele bliver stadig tydeligere. Fordele

    VPN tillader ansatte at få adgang til oplysninger fra fjerntliggende steder , hvilket gør samarbejdet mulig, selv når medarbejderne er spredt rundt om i verden . Evnen til at få adgang til oplysninger via fjernadgang tillader også medarbejderne til at telecommute , hvilket gør medarbejderne glade, sparer penge på lejede kontorlokaler og reducerer transportomkostninger. VPN kan også reducere langdistance- telefonudgifter , da brugerne kan dele informationer og ideer ved hjælp af instant messaging og private chatrum . Fordi VPN bruger internettet i stedet lejet wide area network (WAN ) linjer , udgifter til at forbinde computere med en VPN er meget lavere end med andre metoder.
    Typer
    < p > Tre typer VPN er tilgængelige. Fjernadgang VPN forbinde medarbejderne i off -site steder, såsom den ansattes hjem eller på et hotel, når han rejser . Intranet -baserede VPN også tilslutte fjernbrugere at bestemte filer og information , men intranet -baserede VPN giver mulighed for tilslutning kun fra bestemte steder , såsom et selskab ejet satellit kontor. Extranet -baserede VPN er meget lig intranet -baserede systemer , men tillader adgang til bestemte steder uden for virksomheden. For eksempel, hvis en virksomhed har en leverandør, som giver just-in- time lager til fremstilling kan leverandøren få adgang til virksomhedens lagerposter så forsyninger kan leveres på det nøjagtige tidspunkt, hvor de er nødvendige.
    < br >
    Features

    VPN skal være pålidelige og sikre. Skalerbarhed er også en vigtig VPN funktion. Skalerbarhed tillader at udvides og modificeres efter behov. Ignorerer skalerbarhed en VPN -system kan være en bekostelig fejltagelse, hvis virksomhedens behov ændres, og det vokser dens aktuelle konfiguration kapaciteter. Det er også vigtigt at have stærke netværk og politisk ledelse kontrol. Network management er afgørende for vedligeholdelse af nettet og anerkende eventuelle nødvendige ændringer. Politisk ledelse hjælper med at sikre , at netværk bliver brugt korrekt og i overensstemmelse med virksomhedens mål og retningslinjer.
    Overvejelser
    p Som navnet antyder, VPN er private og designet til at begrænse adgang til autoriserede brugere . Strenge og pålidelig sikkerhedskontrol stadig er nødvendige for at beskytte netværket , men fordi VPN bruger internettet . Lax sikkerhed kan forlade netværket åbent for denial of service-angreb , vira og andre trusler. Fordi mængden af trafik på internettet varierer , og fordi forskellige computere er bundet sammen med internettet , er det muligt for den hastighed og kvalitet af en VPN til at variere . De fleste VPN er forholdsvis pålidelig , men datapakker kan sommetider komme ud af rækkefølge eller mistes helt. Virksomheder, for hvem en eventuel afmatning eller tab af data er helt uacceptabelt , kan opleve, at omkostningsbesparende fordele af VPN ikke opvejer risiciene.
    Teorier /Spekulation

    Selvom teknologiske fremskridt der gøres hele tiden, eksperter forudser , at VPN vil fortsætte med at vokse i popularitet langt ind i fremtiden . Hardwareenheder kan blive mindre og sikkerhed protokoller bedre, men den praksis eksternt forbinde brugere til hinanden og information er en tendens , der forventes at vokse i vores stadig mere global økonomi . Ingen kan sige med sikkerhed , hvad denne teknologi vil se ud i fremtiden , men det er sikker på at have en meget lang levetid , som har den personlige computer og internettet.
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding VPN Fejl 800 
    ·Sådan Check Hvis internettrafik er at gå over en VPN 
    ·Sådan kontrolleres en VPN server-adresse i Win XP 
    ·Sådan Setup en Linksys Router til Tillad VPN Access 
    ·Hvordan til at foreslå en VPN bruges i skoler 
    ·Software til VPN 
    ·Sådan konfigureres en VPN i Windows Mobile 
    ·Sådan Turn en Home Desktop til en VPN -server 
    ·Hvordan få adgang til filer på værtscomputeren Genne…
    ·Sådan Set Up en VPN på en D -Link DIR -655 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding Min WPC54G Modem 
    ·Hvad er Cisco RADIUS 
    ·Hvordan at finde din IP-adresse på en Apple Laptop 
    ·Peer -to -peer-netværk Opsætning 
    ·Sådan Hook op et trådløst modem til en DSL- modem 
    ·Sådan Forbered en Mac til en Verizon FiOS Installation…
    ·Sådan ændres en adgangskode i Hyperterminal 
    ·Sådan Setup en Secure Windows trådløst netværk 
    ·Forskelle mellem HTTP & FTP protokoller 
    ·Sådan modtage telefonopkald Mens der på den computer …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com