| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> trådløse Routere >> Content
    Sådan Lås en Cisco WRT54G2 Router
    Cisco Systems er moderselskab for Linksys mærke routere. Linksys WRT54G2 model har trådløs -G teknologi, som byder på en af ​​de hurtigste trådløse forbindelser. Du kan også have læst på emballagen og måske hørt fra andre trådløse brugere om vigtigheden af ​​at sikre og låse din trådløse forbindelse for at beskytte dig selv og computer mod hackere og virus. Det lyder simpelt, men der er mindst fire forskellige aspekter af Linksys WRT54G2 router , som du skal overveje, før det er virkelig sikker. Men først er du nødt til at finde og få adgang til disse indstillinger. Ting du skal
    Ethernet-kabel
    Vis Flere Instruktioner
    Gå til webbaserede hjælpeprogram
    1

    Slut computeren til routeren via et Ethernet-kabel. Både routeren og operativsystemet på din pc vil automatisk oprette en netværksforbindelse , og du vil se et ikon på proceslinjen nederst på skrivebordet. Stop med at bruge den trådløse forbindelse midlertidigt. Du skal muligvis klikke på " Afbryd" knap på skærmen og /eller tage USB trådløs antenne adapter fra din pc. Der henvises til producentens anvisninger.
    2

    Åbn internetbrowseren på din pc (Firefox , Chrome eller Internet Explorer). Skriv " 192.168.1.1 " i browserens adresselinje . Tryk på " Enter" åbner en dialogboks til at logge på routeren. Efterlad brugernavnet tomt . Skriv " admin " i password feltet, der er standardindstillingen , eller skriv dit bruger - genererede adgangskode .
    3

    Klik på "OK " for at logge ind i routerens web - baseret hjælpeprogram i internetbrowseren på din computerskærm . Du bør se forskellige faner , der hjælper dig med at kontrollere funktioner af routeren , herunder "Wireless " og " Administration ".
    Lås routeren
    4

    Klik "Wireless " i browseren for at låse routerens service set identifier eller SSID. Udfyld cirkulære alternativknappen ved siden af ​​"Disabled " for at stoppe din trådløse router i frit sende din forbindelse. Klik på "Gem indstillinger". Dette navnet på det trådløse netværk. Uautoriserede brugere har en hårdere tid at forbinde til din router , hvis den trådløse adapter ikke kan se routeren. Imidlertid har din computer allerede er gemt dette navn i operativsystemet og bør ikke have nogen problemer med at forbinde .
    5.

    Klik på " Administration " fanen, for at ændre standard password til et nyt og mere sikkert password . Find " Router Password" og " Re- Enter for at bekræfte " felter . Type over eksisterende adgangskode to gange , med en længere snor og bruge tegn, såsom "at" tegnet (@) . Vær sikker på at skrive ned adgangskoden eller huske det for dig selv . Klik på " Gem indstillinger ". Du måske nødt til at lukke internetbrowseren og logge ind på den webbaserede hjælpeprogram med din nye adgangskode. Denne ændring forhindrer andre brugere tilsluttet til routeren fra at få adgang til routerens indstillinger , såsom sikkerhed .
    6

    Klik på "Wireless "-fanen og derefter "Wireless MAC Filter" for at låse den hardware enheder, der kan oprette forbindelse til routeren . Vælg "Slå ", vælg "Tillad Only" og klik på " MAC Address Filter List. " Vælg " Wireless Client MAC List" for at få routeren registrere de enheder, der er tilsluttet i øjeblikket. Klik på "Gem indstillinger" for at tillade kun disse enheder at oprette forbindelse til internettet. Til din trådløse adapter og fremtidige enheder , kan du nødt til manuelt at skrive i MAC ( media access control ) -adresse findes på etiketten på den trådløse adapter eller bunden af ​​den bærbare computer. Formatet på adressen ligner følgende : " A4 : P9 : H5 : . Z0 "
    7

    Klik på " Wireless " fanen for at begynde oprettelse trådløs kryptering . Vælg " Basic Wireless Settings ". Vælg "Manual ". Åbn drop- down menuen og vælge en funktion , såsom " G" eller "N. " Denne tilstand på routeren skal matche tilstand for den trådløse adapter på computere . Også klikke på " Security Mode" og opsætte WPA-eller WEP-sikkerhed , igen afhængigt af, hvilket niveau af sikkerhed er forenelig med adaptere. Opret en adgangskode , og derefter vælge " Gem indstillinger ".

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Verizon Wireless Broadband 
    ·Trådløs antenne Tips 
    ·Sådan nulstilles en Netgear WGR614 v6 Router 
    ·Indstillinger for AT & T DSL til trådløse routere 
    ·Sådan ændres et Password Jeg har glemt på NetGear Wi…
    ·Sådan nulstilles en Belkin Wireless-G Router Password 
    ·Sådan bruges en IOGEAR GWA504 Router som et Access Poi…
    ·Sådan installeres OpenWRT løbet DD- WRT 
    ·Sådan bruges en trådløs router som et signal booster…
    ·Kan Belkin F5D9230 -4 V3 Brug Andet Firmware 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set Up en Patch Panel 
    ·Sådan Setup en ressource postkasse 
    ·Sådan Find den UNC Placering af et drev 
    ·Sådan fjernes No Static Conduit med Cisco Firewall 
    ·Hvorfor er min Charter Internet kører langsomt 
    ·Sådan Tilslut en bærbar på en Desktop Brug DSL Med e…
    ·Hvordan slutter jeg en HP 85 printer til en SPG900 Wire…
    ·Forskelle mellem en Managed & en Unmanaged Switch 
    ·Sådan Set Up en netværksprinter på en AT & T Wireles…
    ·Sådan konfigureres en computer til at håndtere Gaming…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com