| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> C /C + + Programming >> Content
    Hvilke ulemper er der i Implicit dereferere af pegepinde
    ? Pegepinde afgøre, hvilken type objekt et softwareprogram antager er i en bestemt hukommelse. Pointers kan omdannes til bestemte heltal eller implicitte referencer . Pointers kan referere andre henvisninger og data arrays . Implicit dereference pejlemærker introducerer risikoen for softwarefejl og sårbarheder , der ikke forekommer , når pointers er udtrykkeligt defineret . Eksplicitte Versus Implicit Pointers
    variabel på højre implicit refereres til ligningen til venstre.

    Eksplicitte pointer konverteringer ændre en pointer type til en anden pointer type. Ændring et heltal eller byte til en pointer er også en eksplicit konvertering. C + + giver mulighed for implicit konvertering fra en pointer type til type void * . Null litteraler kan have en implicit konvertering til enhver pointer type. Variable på højre side af en opgave erklæring implicit derefererede som de tager på værdien af ​​værdierne på den venstre side af opgaven erklæring. Alle dereference er implicit i Java.
    Dereferere Operatører

    C + +, skal henvisninger til klassen medlemmer derefererede i forbindelse med en klasse objekt. A. * Operatør dereferences en pointer til et medlem med en klasse objekt. En pil efterfulgt af en stjerne dereferences en pegepind til et medlem med en pegepind til en klasse objekt. Ved hjælp af "*" indirection operatør i programmeringssproget C kaldes dereferere en pointer. En pointer er defineret ved hjælp af udtrykket ptr = variabel eller værdi. En derefererede pointer er defineret ved hjælp af udtrykket * ptr = variabel eller værdi.

    Fejl

    dereferere en pointer kan resultere i ugyldige værdier , hvis adressen er refereres efter afslutningen af dens levetid . Når en pointer er derefererede , at programmet kalder den værdi, der refereres til af markøren . Null pointers har en default 0x0 værdi, hvis statisk og initialiseret . Ifølge " En guide til Kernel Exploitation " af Enrico Perla, "Hvis en kerne sti forsøger at dereference en NULL pointer , vil det blot forsøger at bruge hukommelsen adresse 0x0 , hvilket sandsynligvis vil resultere i en panik tilstand, da intet er kortlagt der ". markøren skal defineres ved hjælp af * ptr kommandoen før derefererede pointer kan bruges andre steder i et C-program .

    Hvis * ptr ikke er tildelt en værdi , før de refereres til, kan programmet gå ned. Henvisninger til data medlemmer kan resultere i en dårlig dereference . Hvis markøren ikke ser værdier op fra en vifte af klasse objekter og kan ikke bestemme værdien af den variable , opstår der en fejl . " C + + Gotchas " af Stephen C. Dewhurst , at " en henvisning til medlem henviser til en bestemt medlem af en uspecificeret objekt. " The refereres objekt skal leveres , samt for at markøren fungere korrekt.
    < Br > Sårbarheder

    Implicit dereference af en ikke-initialiseret pointer skaber en sårbarhed indenfor software kode. Hukommelse korruption korrumperer en pointer , der bliver derefererede . Dereferere en ikke-initialiseret pointer får softwaren til at referere til en hukommelsesplacering, der ikke er valideret. Uden kontrol af kilden eller bestemmelsessted derefererede pointer, kan hackere bruge denne sårbarhed til at passere en kerne -adresse til den software kerne og ændre sin hukommelse med deres egne ønskede værdier i stedet for brugerens data .
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges Grafik Funktioner i C + + 
    ·C Memory Leak Tools 
    ·Sådan oprettes en Vektor af Strings i C + + 
    ·Sådan Indsæt en ny linje i TextBox 
    ·Forskellene i malloc og calloc 
    ·Sådan bruges Int til at få den farve RGB kode 
    ·Hvordan til at fange alle DataGrid Arrangementer 
    ·Hvordan man skriver et C + + Program for gangetabeller …
    ·Sådan installeres Windows Mobile 5.0 Pocket PC SDK 
    ·Proces at blive en iPhone Developer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres Background JFrame i Swing 
    ·Sådan indlæse billeder på en Android Emulator 
    ·Perl & Square Root Functions 
    ·Sådan åbner en bevægelseshæmmet fil 
    ·Hvordan laver flytte tekst i Steam Games 
    ·Sådan deaktiveres Oracles Form Trace 
    ·Sådan fjernes en Byte Character i PHP 
    ·Sådan Beregn SHA- 256 for en String 
    ·Game Maker : Array Tutorial 
    ·Sådan deaktiverer Triggers i MySQL 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com