| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> C /C + + Programming >> Content
    Hvordan man skriver en Hex fil
    Hexadecimal eller hex for korte, er en base -16 talsystem almindeligt anvendt med binær ( base 2 ) edb-systemer. Hex er mere egnet til binære computere end vores daglige decimaltal , fordi en hexadecimal ciffer repræsenterer præcis så mange numre som fire bits ( en decimal , på den anden side , kan repræsentere 10 numre , og 10 er ikke en potens af 2). Når du skriver i et tekstbehandlingsprogram eller anden software ved hjælp af et menneskeligt sprog , er dine ord gemt ved hjælp af en hexadecimal kode til hver karakter . I nogle situationer , dog kan det være nødvendigt at skrive en fil ved hjælp hex kode, f.eks direkte software i nogle specifikke , low-level måde . Du kan bruge gratis værktøjer til at skabe hex filer lige så nemt som tekstdokumenter. Instruktioner
    HXD
    1

    Download og udpak HXD . Du behøver ikke at installere HXD ligesom de fleste programmer.
    2

    Launch HXD ved at dobbeltklikke på " HxD.exe " i den mappe du har udpakket . Første gang du starter det, vil HXD bede dig om at oprette en konfigurationsfil . Klik på " OK" for at gå videre til de vigtigste program interface.
    3

    Klik på siden knap øverst til venstre hjørne af vinduet , skal du trykke på Ctrl- N eller vælg " Ny" fra " Filer " for at oprette et nyt hex -dokument.
    4

    Indtast et hex ciffer i dit nye dokument. Cifrene konventionelt anvendes i vores hexadecimal systemet, er 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9 , A , B, C, D , E og F. Så snart du skriver det første ciffer , vises en dialogboks advarer dig , at du vil ændre størrelsen på filen ved at tilføje en byte . Check " Må ikke stille dette spørgsmål igen " afkrydsningsfelt og klik på " OK " for at fortsætte .
    5.

    Bemærk de blå hex-tal, i toppen af ​​dokumentet og til venstre for hver linje. Der er 16 bytes per linie i HXD display som standard ( du kan ændre dette ved hjælp af " Bytes per række " kommando i menuen "Vis" ) . Hver byte inden for en linje er nummereret i blåt langs toppen af dokumentet denne vejledning forbliver på plads, selv om du ruller gennem en lang fil. Hver linje er nummereret til venstre , og linjenumre rulle med dokumentet.
    6

    Fortsæt med at indtaste hex cifre , indtil din fil er færdig. Klik derefter på disk -knappen , og tryk på Ctrl- S eller vælg "Gem " fra menuen "Filer" . Vælg en placering og et navn til din fil ( i almindelighed, ikke er nogen fil extension nødvendigt). Klik derefter på "Gem " for at gemme dine hex fil.
    Frhed
    7

    Download og installer Frhed .
    8

    Launch Frhed fra din "Start "-menuen eller skrivebordet . Programmets vigtigste interface vises med et tomt dokument allerede forberedt .
    9

    Type hexadecimale cifre i dokumentet . Der er ingen fast linje bredde Frhed grænseflade , men snarere, linjerne wrap til at rumme bredden af ​​vinduet . Det første tegn i hver linje er nummereret på den venstre kant af vinduet for at hjælpe dig med at holde styr på din position i filen.
    10

    Klik disken knappen nede og trykke på Ctrl- S eller vælg "Gem "fra menuen" Filer " for at gemme din hex ​​fil, når du er færdig med at skrive. Vælg en placering og et navn til din fil og klik på " Gem".
    XVI32
    11

    Download og unzip XVI32 . Du behøver ikke at installere XVI32 at bruge det.
    12

    Launch XVI32 ved at dobbeltklikke på " XVI32.exe " i den mappe du har udpakket . Det vigtigste interface vises. Interfacet er opdelt i tre ruder , den venstre rude viser antallet af den første byte af hver linje . Den midterste rude viser byte i filen i hex og højre rude viser de samme bytes , men repræsenteret med ASCII tegnsæt i stedet for de rå hex cifre.
    13

    Vælg "Indsæt strengen .. . " fra menuen "Rediger" . En ny dialogboks .
    14

    Klik på " Hex String " radio- knappen i " Insert " område og skrive nogle hexadecimale cifre ind i indtastningsfeltet . Hvis du vil have dette sæt af bytes , der skal gentages flere gange i filen , skal du skrive antallet af gentagelser ind i indtastningsfeltet i " Insert tider " område. Klik på "OK", og dine bytes føjes til filen.
    15

    Rediger en individuel byte i din fil ved at klikke på det i midten rude og skrive to hex cifre for den nye værdi af denne byte . Den næste byte vil automatisk blive valgt , så du kan skrive i hex , indtil du når til slutningen af ​​filen , hvorefter du kan indsætte flere bytes som beskrevet i trin 4. .
    16

    Klik disk -knap , skal du trykke på Ctrl- S eller vælg "Gem " fra menuen "Filer" for at gemme din hex ​​-fil. Vælg en placering og et navn til din fil og klik på " Gem".

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en GUI i C 
    ·Turbo C Tutorial 
    ·Sådan importeres XLS til NET 
    ·Sådan bruges en midlertidig buffer i C + + 
    ·Hvordan man laver et projekt i Xcode fra en eksisterend…
    ·Hvilke ulemper er der i Implicit dereferere af pegepind…
    ·Sådan Compute Integral Med C + + 
    ·Hvordan man laver en Hex Buffer Fra et Char C 
    ·Sådan slettes en linje fra en fil i C 
    ·Sådan downloader og opbevarer medier Med iPhone SDK 
      Anbefalede Artikler
    ·Java Splash Screen Tutorial 
    ·PHP Forkert Funktion 
    ·Sådan bruges Python Apache 
    ·Sådan oprettes en SVN Branch Fra en Live File 
    ·Sådan tilføjes flere linjer til en String Field i Vis…
    ·Hvordan formaterer jeg datoer i VBS 
    ·Sådan Flyt til næste række i DataGridView 
    ·Sådan tilføjes en tekstboks til DataGridView 
    ·Sådan Test Hvis Iterable i Python 
    ·Sådan får du en værdi fra HKEY_CLASSES_ROOT i Visual…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com