| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> C /C + + Programming >> Content
    Hvordan man opbygger en Game Engine Fra Scratch
    En generel spilmotor , der kan genbruges til at skabe mange forskellige spil , kan være særdeles nyttig , men kan også være meget svært at designe og implementere . Målet er at skabe spil blot ved at skabe spilindhold og lade motoren håndtere alt det hårde arbejde . En stor del af arbejdet kan gå ind i denne bestræbelse. Dog kan en motor være så enkel eller kompliceret som programmør ønsker det skal være . Jo mere kompliceret , jo mindre spil skaberen skulle gøre for at skabe et spil, men enklere motorer er meget lettere at implementere og kan få et spil op og kører meget hurtigere. Instruktioner
    1

    Design det grundlæggende i spillet motor. Disse omfatter ting som hukommelse manager, kernen, og loggere , der vil blive anvendt af alle komponenter i motoren. En hukommelse leder skaber en ensartet grænseflade for vildt objekt skabelse, og giver dig mulighed for at spore hukommelsesforbruget i hele programmet. Kernen er tarme af game engine , de ting , der køres hver ramme , der sørger for alt andet kører . Loggere er uvurderlige , og bør være en del af ethvert komplekst program.
    2

    Opret en generel design til et spil motor , der passer til dine behov . De vigtigste komponenter i motoren er inputkomponent , spillets tilstand opdateringsprogrammet og rendering komponent. Indgangen delen tager brugerinput og oversætter det til noget spillets tilstand updater kan håndtere. Spillets tilstand updater håndterer input til at opdatere status for spillet. Den rendering engine trækker spillets tilstand til skærmen. Disse kan hver især være så kompliceret eller simpelt som du har brug for dem til at være.
    3

    Design og gennemføre inputkomponent . Dette vil ofte afhænge af systemet spillet skal anvendes på , og en mere kompliceret design vil tillade brug på flere operativsystemer og hardwarekonfigurationer . De input Motoren bør acceptere input fra centrale , mus , joystick og eventuelt andre menneske-computer- interface udstyr og omsætte dem til værdier, der er beregnet til at opdatere spillets tilstand . Det kan være nyttigt at skabe et værktøj, der knytter bestemte input til spil handlinger.
    4

    Opret spillets tilstand updater . Dette er ofte den mest komplekse komponent i spilmotoren . Det vil håndtere spillets regler , spil fysik , og enhver networking spillet muligvis. En masse tid brugt designe denne del kan spare mange hovedpine senere.
    5.

    Opret rendering engine . Kompleksiteten at denne komponent behov afhænger i høj grad selve spillet. Ofte vil 3D-spil har meget sofistikerede rendering motorer med henblik på at skabe de mest visuelt imponerende grafik mulige samtidig forsøger at bruge så lidt af systemets ressourcer som det kan. Nogle gange, dog ting, der bare skal trækkes til skærmen , såsom i et pokerspil , og programmøren behøver ikke meget om , hvordan systemet ressourcer anvendes .
    6

    Opret værktøjer til forskellige komponenter . Værktøj , i denne sammenhæng , er programmer , der tillader spil skabere at tilføje indhold eller konfigurere komponenter til et specifikt spil . For eksempel ville et input værktøj tillader et indhold skaberen at kortlægge tastatur input til forskellige spil aktioner, hvor et værktøj til rendering engine kan tillade en designer til at udtænke en grafisk brugergrænseflade til et spil. Værktøjer også give dig mulighed for at teste de dele af dit spil motoren uden faktisk kører en hel kamp , og kan hjælpe føre til bedre designede komponenter .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan genkender en Windows bruger Med ASP 
    ·Sådan Link til en CPP Filer 
    ·Sådan oprettes DLL filer 
    ·Hvordan du formaterer teksten i Win32 programmering 
    ·Sådan Program Games i C + + 
    ·Sådan bruges Page Kontrol på iPhone SDK 
    ·Sådan bruges Threading og meddelelser i Visual C + + 
    ·Sådan kompilere C + + header filer 
    ·Sådan Indsæt et array i første Element Brug C + + 
    ·Sådan Cast Function Pointers 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Upload store filer ved hjælp af PHP 
    ·Sådan bruger Java API Dokumentation 
    ·Sådan installeres Vcvarsall.Bat 
    ·Sådan bruges HTML Inline Elements 
    ·Syntaks Fejl Mens Debugging 
    ·Hvornår skal bruge to Lig i PHP 
    ·Sådan redigeres en UDF fil 
    ·Sådan Stop PHP URL popups i Firefox 
    ·Sådan Gør valideringer i Struts 
    ·Sådan Konverter C + + til ADA 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com