| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Driver Developer Hjælp
    Chauffører henvise til edb-programmer, der tillader en computer at interagere med og kontrol hardware enheder som printere , flash-drev og lyd-og visuelle periferiudstyr . Der er ikke én mester tutorial eller kilde, der yder bistand til hver potentiel problem, når designe en enhedsdriver . Men flere software virksomheder , såsom Microsoft og Texas Instruments, tilbyde hjælp med udstedelser i driver udviklingen lige fra det grundlæggende til det komplekse . Microsoft

    Windows developer kit, eller WDK tilbyder programmører de nødvendige redskaber til at fejlrette , afprøve og udvikle drivere i henhold til de standarder, der kræves til brug i Microsofts Windows-operativsystemer. Adskillige underafsnit omfatter WDK udvikling system , såsom Windows-driver fundament, også kendt som WDF den installerbare filsystem kit, også kendt som IFS kit, header fil refactoring , statiske analyseværktøjer og verifikatorer og debugging applikationer. WDF fastlægger de grundlæggende funktioner i en driver og definerer en driver - model base, hvorpå at oprette din driver. IFS kit giver udviklere til at designe filsystem driver modeller og kernel -mode filsystemer . Header fil refactoring ansøgning giver header filer, der kræves for at opbygge kerne - og bruger -mode drivere. Den statiske analyseværktøjer består af compile -time kodeverificeringen applikationer, der letter vedligeholdelse og overvågning af førerens tilstand. Debugging program har et komplet sæt af værktøjer, såsom opsporing, test og simulation, der bidrager til tidlig påvisning af problemer.
    IDDP

    Instrumentet driver udviklingsprogram eller IDDP fra National Instruments har specialiseret sig i hjælp til driver udviklingen i det domæne af automatisering og robotteknologi . IDP fokuserer på LabView og LabWindows /CVI -platforme , industri standard software, der bruges i instrumentet kontrol. Programmet tilbyder assistance i udviklingen af ​​virtuelle instrumenter softwarearkitektur , udskiftelige virtuelle instrument drivere og plug -and- play drivere . The National Instruments instrument driver netværk eller IDnet giver ingeniører med software- løsninger, der hjælper i driver design , samt bistand i applikationsudvikling.
    Linux

    Linuxkernen fællesskabet leverer gratis driver - udvikling tjenester til virksomheder og organisationer, der udvikler computer-enheder . Fællesskabet kræver enhedens specifikationer og om muligt , kontaktoplysninger på en ingeniør forbundet med produktet , som kan svare på eventuelle spørgsmål fællesskabet måtte have under udvikling. Samfundet foretrækker også et par prøve -enheder at undgå at skulle fejlfinde og fejlrette via e-mail eller IM . Når din chauffør er færdig , udvikleren samfund omfatter den i alle Linux-baserede distributioner samt i Linux developer kildetræ . Medlemmer af de over 1.500 Linux-kernen udvikling team hjælpe med at hjælpe dig med at udvikle din driver
    Texas Instruments : . Driver Developer Kit ( DDR)

    Texas Instruments eller TI, tilbyder en DSP /BIOS driver udviklerens kit eller DDK , der letter driver produktion for en bred vifte af udstyr , der spænder fra forbrugerelektronik til frame relay -net til teleinfrastruktur. TI dokumenterede driver model standardiserer de teknikker , der anvendes i driver udviklingen, og deres genanvendelige driver moduler giver fundament koder, der eliminerer behovet for at udtænke kode fra et nul udgangspunkt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man skriver et program , der viser en Student I…
    ·Sådan oprettes en SVN Branch Fra en Live File 
    ·Sådan Debug i DLL 
    ·Hvordan man skriver en simpel Easytrieve Program 
    ·Hvordan man skriver et grafikprogram 
    ·Sådan slettes en fil på SVN Eclipse 
    ·Sådan oprettes et link til en fil ved hjælp af HTML p…
    ·Oracle SQL Tutorial 
    ·Scrum FAQ 
    ·Sådan slettes en Connection String i Visual Studio 
      Anbefalede Artikler
    ·Forskelle mellem marker og poster i en database 
    ·Sådan Medtag en Header File 
    ·Hvad er Python Kodning 
    ·Sådan Ignorer dublerede værdier i MySQL PHP 
    ·Sådan oprettes en Base CFC 
    ·Computer Programmering i hulkort Era 
    ·Sådan oprettes en Array i C 
    ·Sådan bruges JCreator Med en Android 
    ·Sådan bruges en tekstboks til File Name VB6 
    ·Sådan Bulk - Delete Tabeller i MySQL 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com