| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Scrum FAQ
    Hvis ordet " Scrum " fremkalder billeder af beskidte baggårde eller mugne brusere , mener igen . Tænk glade solskin tanker som ... kontrollerende kaos. Mindst det er, hvordan Ken Schwaber , førende fortaler for Scrum , tænker over det . Han kalder sin hjemmeside controlchaos.com , og beskriver dette kaos som bestående af "modstridende interesser og behov. " Hvis du nogensinde har været i nogen form for et forretningsmøde, ingen tvivl om du kan relatere . Ofte dette kaos log- marmelade en organisation , holder sine produkter fra skibsfart og dets tjenester når ud til forbrugerne .
    Hvad betyder Scrum stå for?

    Scrum er et projekt management proces , der lover at genstarte strømmen af ​​arbejde i et log- fastklemt organisation og til at hjælpe produktet eller tjeneste kommer til slutbrugeren hurtigere . Mens det ser ud som et akronym , i virkeligheden , er udtrykket simpelthen lånt fra spillet af rugby. I rugby , genstarter en scrum (kort for scrummage ) et spil efter en utilsigtet afbrydelse. Fortalere for Scrum bygge videre på denne analogi ved at sammenligne den måde rugby spillere interagerer med hele holdet i løbet af en scrummage , at føre bolden frem og tilbage. Kendetegnet for Scrum projektledelse er dens fokus på teamwork og nå det endelige mål en " sprint " ad gangen.
    Hvem startede Scrum ?

    1986 Hirotaka Takeuchi og Ikujiro Nonaka skrev en 10-siders papir i Harvard Business Review kaldet " The New New Product Development Game. " Brug af rugby analogi til at beskrive en ny holistisk tilgang til projektstyring , Takeuchi og Nonaka varslede fordelene ved denne nye metode med detaljerede case-studier fra forskellige brancher . I begyndelsen af ​​1990'erne , denne tilgang sammen med andre agile softwareudvikling metoder , begyndte at sprede sig. Scrum , som vi kender den i dag, er baseret på fælles indsats af bly fortalere Ken Schwaber og Jeff Sutherland , der præsenterede en samling af skrifter, bedste praksis og faglig indsigt på 1995-konferencen OOPSLA ( objektorienteret programmering , systemer, sprog og applikationer).
    Hvilken rolle Scrum Inddrag?

    de vigtigste Scrum roller Product Owner , ScrumMaster og Scrum Team . Product Owner er til rådighed for Team på alle tidspunkter og repræsenterer interesserne for kunderne. ScrumMaster fungerer som facilitator for både teamet og Product Owner. Hun eller han guider hele gruppen mod bedre kommunikation , der søger at beskytte holdet fra eksterne barrierer . Teamet består af en tværgående gruppe af mennesker, der repræsenterer involverede afdelinger i en organisation.
    Hvordan virker Scrum Work?

    Scrum processen begynder med et efterslæb eller et liste over opgaver , der er nødvendige for at gennemføre et projekt eller møde et mål. Team medlemmer fuldføre hver opgave med en serie af " sprints ", normalt 30 dage hver. Sprints er meget fokuseret , tempofyldt og søge at fjerne alle distraktioner. I en 15-minutters daglig Scrum møde , spørger ScrumMaster medlemmer , hvad der blev gjort siden sidste møde , hvad der vil ske , før de næste møder , og hvilke forhindringer der er. Almindelige forhindringer er som regel eksterne interessenter , der har mindst at tabe i processen.
    Hvad Må Kyllinger har at gøre med det?

    I sin bog, Agile Project Management med Scrum bruger Ken Schwaber en analogi af en kylling og gris til at hjælpe ScrumMaster beskytte Scrum Team fra eksterne distraktioner. En kylling og en gris åbne en restaurant og beslutter at navngive restauranten skinke og æg . Grisen snart indser, at han er den engagerede ejer , mens kyllingen er kun de involverede ejer. Scrum proces hjælper speed produktivitet ved at holde clucking høns , eller eksterne interessenter , væk fra svinene , eller Scrum Team , mens de fokuserer på opgaven ved hånden. Denne filosofi , plus de daglige møder , øger produktets tilpasningsevne og samtidig øge arbejdet flow.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan tilføjes Slutbrugerlicensaftale til Android App…
    ·Sådan Henvisning en fil fra HTML 
    ·Sådan tilføjes Maps til Quake 3 
    ·Sådan bruges DBX Debugger 
    ·Hvordan skal tjekkes for heltal 
    ·Sådan Bo DataGrid kolonner i Flex 
    ·Sådan tilføjes et UDID til en bestemmelse Filer 
    ·Sådan nulstilles en IIS AppPool Med PowerShell 
    ·Sådan tilføjes SSL Cert til IIS 
    ·Sådan Erstat String Windows 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes en Slideshow Program 
    ·Sådan beregne antallet af værter Per Subnet 
    ·Sådan oprettes ActiveX i VB 
    ·Python Tutorial for Mac 
    ·Den første person til at skrive computerkode 
    ·Sådan Genstart MySQL i Plesk 
    ·Hvordan man laver en Grading funktion i Python 
    ·Hvordan man laver en Dashboard Widget med Dashcode 
    ·Sådan Konverter HTML til JSP 
    ·Sådan uploade en video fil ved hjælp af PHP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com