| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Klassifikationer af High- Level Sprog i programmering
    højt niveau sprog skaber programmer, der er lettere for et menneske at dechifrere , i modsætning til lav-niveau sprog , som en maskine kan lettere udføre. De kan klassificeres efter paradigmer , dvs klassifikationer af abstraktioner , der anvendes til at forstå kontrolstruktur sproget. Programmeringssprog ikke " ned " fra andre sprog. Men sprog designere låne begreber og syntaks fra andre sprog . Dette gør nye sprog let at lære , når du har styr på det grundlæggende paradigme. Sprog Typing

    tilgang til sproget skrive afviger sprog. Typing refererer til klassificeringen af ​​data som en type , og hvorvidt én type data kan behandles som en anden type data ved et program. For eksempel er et vilkårligt antal , alfanumeriske tegn eller sand /falsk værdi repræsenteret ved en binær værdi. Derfor, uden at skrive , kan du gøre et juridisk udtryk, der beregner værdien af symbolet "!" divideret med 2 . Skrevet sprog forhindre dette, og statisk -type sprog test skrive før programmet udfører , typisk når kompileret .
    Kompileret og Fortolket sprog

    Oversættelse af en sprog konverterer det til maskinen kode og kompileret sprog er designet til at blive kørt på en sådan måde . Derimod kører et fortolket sprog, fordi en tolk program scanner syntaks og følger de logiske ordrer , det finder, uden at behøve at kompilere det på forhånd . Sondringen mellem kompileret og fortolket sprog er for det meste et spørgsmål om præference af sproget designer - i teorien kan ethvert sprog enten kompileret eller fortolket. Fortolket sprog kaldes også " scriptsprog. " C + +, mest BASIC dialekter og Common Lisp er alle kompileret sprog. Perl og Python er fortolket sprog . Java kombinerer både kompileret og fortolket paradigmer , hvor normal Java-kode er kompileret til Java bytekode , som derefter fortolkes af Java Virtual Machine.
    Deklarativ vs ufravigelige

    Programmeringssprog kan legemliggøre deklarative eller tvingende paradigmer : drevet af datalogisk logik eller kontrol flow. Sprog designet med den deklarative paradigme præcisere, hvad en maskine skal udrette, uden nødvendigvis om, hvordan det skal gøres . De omfatter sprog dedikeret til et specifikt problem domæne, som HTML og funktionelle programmeringssprog uden en vedvarende tilstand , som Lisp . Den afgørende paradigme derimod behandler et program som en række kommandoer, som ændrer tilstanden af ​​programmet. Processuelle sprog som C er bydende nødvendigt , og strukturerede sprog som Java , det er absolut stil bruge. Nogle sprog , som dem der findes i en Makefile bruges til at bygge programmer , bruge både deklarative og tvingende stilarter.
    Struktureret og objektorienteret

    En særlig klasse af tvingende sprog , strukturerede sprog opdele program logik i diskrete undersektioner til at reducere " spaghetti -kode ", eller tilfældige logik springer til vanskelige at følge dele af programmet . Den strukturerede tilgang blev styrket af objektorienteret programmering , som delte kodestumper i klasser og metoder. Java og C + + er objektorienterede programmeringssprog.
    Metaprogramming

    " metaprogramming " refererer til programmer , der virker på andre programmer. Nogle sprog er designet specielt til metaprogramming . Make sprog , for eksempel, er en simpel scripting sprog, der oversættes og køres programmer skrevet i kompileret sprog som C. C + + og Python også udviser metaprogramming egenskaber.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter Decimaler til Signeret Binaries 
    ·Hvad er Virtual Reality Modeling Language 
    ·Sådan password beskytte et Word dokument med C #-koden…
    ·Registry kommandolinje-værktøjer 
    ·Sådan ændres størrelsen på et Kontrolpanel Template…
    ·En liste over Scala Metoder 
    ·Sådan fjernes ikke vælges listboxe i Silverlight WPF 
    ·Begrænsninger af Fuzzy Logic 
    ·Sådan Find Hvis en UIImage er placeret i en UIImageVie…
    ·Sådan Multiply en matrix med en variabel i Matlab 
      Anbefalede Artikler
    ·Typer af Data for JPA DataSource 
    ·Sådan oprettes en Vector liste 
    ·Sådan Set Bredde på en GridView kolonne 
    ·MySQL og Access Tutorial 
    ·Sådan fjernes en Overstreget objekt fra foreninger 
    ·Sådan fjernes dobbeltposter Files i Java 
    ·Linux, Apache , MySQL og PHP for begyndere 
    ·Sådan Sammenlign heltal i Java 
    ·Hvordan skal tjekkes efter numre i VBA 
    ·Hvordan til at generere Datoer i JSP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com