| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Typer af Parsing Teknikker
    Parsing , også kendt som syntaks analyse er oftest forbundet med edb -programmering , men det har også anvendelser i sprogvidenskab, bioteknologi og dokumentbehandling . Parsing , ifølge en rapport udgivet af Vrije Universiteit i Amsterdam , er " processen med at strukturere en lineær repræsentation i overensstemmelse med en given grammatik. " I praksis betyder dette, at gennemgå en tekst og samle en grammatik fra gennemgangen . Algoritmer

    Tolker ofte indebærer brug af algoritmer. Kriterierne for anvendelse algoritmer til parsing er at algoritmen skal være lyd i forhold til grammatik og leksikon . Den bør have en udgang til hver givet input , og det skal være effektivt i sin minimering af matematiske beregninger , der er nødvendige for at finde en løsning . Algoritmer kan anvendes i et "vertikalt " retning ( startende med roden og arbejder op ) eller en "horisontal" retning ( analysere tekst fra venstre til højre ) . Algoritmer er generelt gælder for de fleste typer af parsing .
    Top-down parsing

    Top-down parsing starter med et "moder " symbol ( et ord , en linje af kode osv. ), og ser på dens afkom : de " datter "-symboler , som det giver anledning til. Denne teknik starter med frø ord og genererer output indtil der ikke længere kan genereres , så er det videre til den næste frø. Sommetider top-down parsing skaber en uendelig tilbagekoblingssløjfe mellem mor og datter par , men dette er ikke nødvendigvis en fejl . Top-down parsing er ofte anvendt på explications grammatik , især dem adressering " hvis-så " strukturer .
    Bottom -up Parsing

    En måde repræsenterer bottom- up parsing er ved notering to kolonner , en på venstre mærket " struktur hidtil" og en anden til højre mærket "input tilbage. " De input og output er matchet op, når man mangler en match, er en ny regel skabt , og en ny syntaktisk træ modsvarende grene fra. Denne teknik bruger ofte " shift - reducering " algoritmer. Bottom- up parsing kan anvendes på både datalogi eller lingvistik , især i " reverse engineering ", der søger at etablere love et programmeringssprog fra dens tekst eller strukturen i en grammatik fra sit output elementer.

    Chart Tolker

    Chart parsing bruger diagrammer baseret på en " velformet delstreng bord " eller " wfsst ". Et diagram er repræsenterer samspillet mellem "kanter " og " hjørner ", hvor knudepunkter er positionen af ord i en sætning , og en kant er den underliggende regel. I programmeringen kan chart parsing få meget komplekse, og indebærer lange og indviklede algoritmer. Chart parsing er mest nyttig , når der beskæftiger sig med komplekse sætninger eller sprog strukturer, der involverer mange regler der arbejder i tandem.
    Sætning Diagramming

    Studerende, der har til opgave at sætningen diagramfunktionen i skole kan ikke indse de er faktisk studerer en variant af parsing så godt. X - bar teori , for eksempel, er udviklet blev i 1970'erne og er almindeligt anvendt af lingvistik at parse et sprogs leksikon . Ordklasser er tildelt en af ​​tre niveauer , X , X- bar og X -double bar , og hver sætning har en " hoved" , som den er baseret hvorfra efterfølgende niveauer følge. For eksempel kan en punktum " ledes " af et verbum , hvorfra X -formede parsing opstår.
    Parsing og Politik

    Udtrykket parsing bruges ofte , ikke upræcist , at beskrive reaktion på en politisk tale , tekst eller en række handlinger . I dette tilfælde antager parsing en mere metaforisk betydning , som folk dekonstruere mening fra teksten ( i bredeste forstand) selv. Dens især relevant i politik , fordi det bryder ned, hvad en person eller enhed , siger , diagrammer (bogstaveligt eller billedligt ) den virkelige betydning og sortering ud betydningen af, hvad der er sagt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·GUI Tjekliste 
    ·Hvordan kan Overskridelser & formateringsstreng Bugs Al…
    ·Sådan bruges Modulus Med Double 
    ·Hvad Er Konvertering Tags 
    ·Sådan oprettes og opdaterer data Funktioner 
    ·Sådan Edit Hyperlinks i HTML 
    ·Sådan finder du den duplikerede poster i en tabel 
    ·Sådan ændres PLC programmering 
    ·Sådan Beregn Modulus 
    ·Sådan gør Eclipse Console Output Buffer Bigger 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Find store bogstaver i Python 
    ·Sådan Knyt et String til en liste af strenge i Java.Ut…
    ·Sådan ændres Standard Cursor i Visual Basic 6 
    ·Sådan får du gratis Cursor Effects 
    ·Sådan ændres en PDF til SWF i PHP 
    ·Sådan måler Hver ASCII Character Bredde i en String 
    ·Sådan Erstat newlines i en MySQL String 
    ·Sådan Set Up en Zend Layout i NetBeans 
    ·Fordele & Ulemper ved Bubble Sortér 
    ·Hvordan til at returnere et skjult felt i JSP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com