| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Hvordan man laver en Setup.exe fil
    Den IExpress værktøj er hjemmehørende i Windows-operativsystemer. Det skaber en selvudpakkende pakke, for eksempel en Setup.exe -fil og indeholder en eller flere andre filer , som brugere Uddrag fra den. Oprettelse af en Setup.exe -fil giver dig mulighed for nemt at distribuere din software applikationer eller spil til andre i en enkelt eksekverbar fil stedet for at tvinge dem til at downloade flere filer . Ikke alle Setup.exe filer indeholder installations -kommandoer , især de mindre programmer. Når du bruger IExpress , angiver du , om den pakke, du opretter, vil have en installation kommando eller ej. Instruktioner
    1

    Naviger til " Start" menuen og vælg " Kør". Skriv " IExpress " (uden anførselstegn ), og klik "OK". Den IExpress Wizard vises.
    2

    Vælg " Opret ny Self Extraction direktiv file " radio-knappen og klik på " Næste". Pakken Formål åbnes.
    3

    Vælg " Udpak filer og køre en installation kommando " radio-knappen for at oprette en pakke, der vil installere et program, efter det udtrækker sine filer, eller vælg " Uddrag kun filer "for at oprette en pakke , der blot komprimerer dens indhold. Klik på "Næste". Den " Package Title" åbnes.
    4

    Indtast en titel af pakken i tekstfeltet . Dette vil vise titlen på hver dialogboks som brugeren ser , når hun trækker filer fra din opsætning fil. Klik på "Næste". Bekræftelsesmeddelelsen displays
    5

    vælge "No prompt " for at springe bekræfter med brugeren , at hun ønsker at installere din pakke, eller vælg ". Spørg brugeren med:" og indtast en besked i tekstfeltet , såsom " Er du sikker?" Klik på "Næste".
    6

    Vælg " Vis ikke en licens " for at springe viser brugeren en licensaftale hun må acceptere, før installation , eller vælg "Vis en licens " for at vise en og derefter klik på "Browse " for at finde en tekstfil, der vil blive vist i en tekst vindue, når brugeren installerer pakken. Klik på "Næste".
    7

    Klik på "Tilføj " og navigere dialogvinduet , der synes at de filer, du vil medtage i din pakke. Fortsæt med at gøre dette indtil du har tilføjet alle de filer, du vil medtage , og klik derefter på "Næste".
    8

    Vælg et installationsprogram fra drop- down menu, der vises , hvis du har valgt at køre en installation kommando og derefter klikke på "Næste". Ellers springe dette trin .
    9

    Lad standardindstillingen valgt i "Show vindue" skærm. Klik på "Næste".
    10

    Klik på " Vis meddelelse ", og skriv en besked , såsom " Extraction Complete ! " for at vise brugeren, når pakken med at installere hendes filer. Klik på "Næste".
    11

    Type " Setup.exe" i tekstfeltet for at navngive din pakke og vælg en placering til at gemme filen ved hjælp af knappen "Gennemse" . Klik på "Næste".
    12

    Lad standardindstillingerne valgt i "Konfigurer genstart" skærmen, hvis du vælger at bruge en installation kommando , og klik derefter på "Næste". Ellers springe dette trin .
    13

    Vælg "Gem Self Extraction direktivet ( SED) fil , " som er en tekstfil, der indeholder en registrering af den pakke, du opretter , eller vælg "Gør ikke gem "for ikke at gøre dette. Klik på "Næste".
    14

    Klik på "Næste " på " Opret pakken " skærmen for at oprette din Setup.exe -fil. Klik på "Afslut " for at lukke IExpress Wizard.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gemme filen med en Time & Date i LabVIEW 
    ·Sådan oprettes Sikker DNN Moduler 
    ·Sådan tilføjes afhængigheder til en service 
    ·Hvordan man løser en matrix Brug QBasic 
    ·Sådan Pass en variabel til MTV 
    ·Sådan ændres skrifttype Type Brug af HTML programmeri…
    ·Sådan Henvisning et Byte i Arbejdslivet Opbevaring i C…
    ·Hvordan man laver en blog-indlæg titel Into en H1 tag …
    ·Hvad betyder Debugging Mean på pc'en 
    ·Sådan bruges xsd i Netto 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Test for PLC Ladder Logic 
    ·Sådan bruges Caulk i GTK Radiant 
    ·Sådan String QBasic til flere linjer 
    ·Sådan Send ESC sekvenser med VB.NET 
    ·Hvordan til liste Funktioner i en klasse i Python 
    ·Reglerne for data rutediagrammer 
    ·Sådan Dynamisk Tilføj en Control i VB.NET 
    ·Alternativer til Boomerang Decompiler 
    ·PHP Automatiseret Mailing List Tutorial 
    ·Sådan Format Dato Parametre i SQL 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com