| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Sådan Lær User Interface Design
    Edb programmer generelt består af to niveauer: det centrale funktion og den grænseflade , der præsenterer programmet for brugeren grafisk. Mens de mest grundlæggende program design bruger ikke mere end en computer terminal prompt, de fleste brugere forventer mere af deres programmer. Betyder, at hvis en programmør ønsker hans applikationer til at blive en succes , vil han nødt til at inkludere en bruger interface.Constructing denne grænseflade varierer i vanskeligheder på grundlag af edb-sprog. Processen involverer mekanik kodning grænsefladen og æstetik for at gøre det ser godt ud. Jo mere udfordrende af de to vil variere fra programmør til programmør . Instruktioner
    Engine
    1

    Vælg et toolkit til at konstruere din brugergrænseflade. Normalt en " doven " noget er dårligt , men når det kommer til programmering, at være en " doven " programmør er en god ting. Du ønsker ikke at genopfinde hjulet , fordi din tid bedre er brugt anvende de eksisterende redskaber på nye måder. Vælg et eksisterende GUI ( Graphical User Interface) toolkit , såsom GTK + , Qt eller en række andre. Forskning de toolkits , plus programmeringssprog du bruger, til at lære, hvilke toolkits udbydes til dit sprog .
    2

    Hent og installer bibliotekerne for din valgte værktøjskasse. Værktøjskassen selv vil komme med specifik dokumentation om, hvordan man korrekt installerer den.
    3

    Køb en bog om objektorienteret programmering , eller kigge efter gratis online tutorials om emnet. Mest alle GUI toolkits består af et bibliotek af objekter, som du bruger til at oprette vinduer , knapper , marker og alle andre aspekter af brugergrænsefladen . Du bliver nødt til at have en solid forståelse af objekt- orienteret programmering begreber til at bruge disse værktøjer , selvom din kerne kode er ikke objekt-orienteret .
    4

    Læs dokumentationen til din værktøjskasse . Dokumentationen vil liste de objekter , det giver , hvordan man overføre parametre til at tilpasse deres udseende på skærmen, og hvordan objekter interagerer med hinanden .
    5.

    Program en række miniprojekter at sætte dig med din toolkit . Disse projekter behøver ikke at være kompliceret , blot gøre programmer , der viser grafiske brugergrænseflader og udføre simple funktioner . Ideen er at lære værktøjskassen , før du begynder kodning selve interface til dit projekt.
    Æstetik
    6

    Research design æstetik . Mens du nu ved, hvordan man kan konstruere koden til at gøre en grænseflade -funktion, er du nødt til at lære at gøre det ser godt ud.
    7

    Kig på andre projekter , der bruger din valgte værktøjskasse. Værktøjskasser selv kan være encyklopædiske i deres fuldstændige dokumentation. Den bedste måde at få en fornemmelse for, hvad de er i stand til , er at se , hvad andre kodere har gjort med toolkits . Find særlige konstruktionsmæssige aspekter, du kan lide.
    8

    foretage online søgninger, der indeholder navnet på din værktøjskasse og den mest præcise beskrivelse af de funktioner, du forsøger at efterligne. De fleste værktøjskasser , især open source-værktøjer , har en omfattende base af EU-støtte. Du sandsynligvis vil være i stand til at finde et forum , artikel eller tutorial, der beskriver de grundlæggende , hvis ikke detaljerne, hvordan at gøre hvad du vil.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges Fibonacci Recursion Function 
    ·Sådan læses en Programming Book 
    ·Sådan Lær PASCAL 
    ·Hvordan kan jeg blot oprette en Site Map 
    ·Sådan udføres en Bit Shift i C + + 
    ·Sådan bruges bogmærker i Word 
    ·Hvad er de typiske Erklæringer i proceduremæssig prog…
    ·Sådan åbner WebEx Files 
    ·Sådan Exit AVG 9 
    ·Hvordan at skelne mellem Mainframe & Server DASD 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan formateres en Military Time String som standard …
    ·Sådan Cache PHP Resultater 
    ·Sådan bruges OLE Med Visual C 
    ·Sådan Bestem Hvis Listbox Har Duplicates 
    ·Hvordan man skriver et simpelt program i C + + 
    ·Sådan Rediger MySQL Table User Interface i PHP Backend…
    ·Funktionen af ​​F- Statistik i Matlab 
    ·Sådan Opdatere en VBA Query i Access 
    ·Microsoft VB NET certificering 
    ·Hvordan man åbner en hjemmeside med VBA 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com