| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    Fordele & Ulemper ved pegepinde
    Afhængig af hvem du spørger, pointers er enten en velsignelse eller en forbandelse. Pointers giver en mekanisme til direkte adgang til og ændre objekter og kode i hukommelsen. Pointers anvendes i mange programmeringssprog til at manipulere tekststrenge , videregive parametre til funktioner , håndtering arrays af data og skabe hægtede lister og andre komplekse datastrukturer . Mens pointers give dig en stor fleksibilitet til administration af hukommelse og optimere algoritmer , der er ulemper . At lære at bruge pegepinde er svært for mange programmører , og debugging pointer problemer er udfordrende. Optimering

    Pointers giver en præstation fordel ved at tillade dig at få adgang til computerens hukommelse direkte. I et edb-program , er den hurtigste måde at få adgang til og ændre et objekt for direkte adgang til den fysiske hukommelse, hvor objektet er gemt. Denne teknik er almindeligt anvendt til at optimere algoritmer kræver hyppig eller gentagen adgang til store mængder data.
    Security

    Direkte adgang til hukommelsen betyder, at du kan gøre ting, som måske ikke skal. Afhængigt af sproget, compiler og computeren platform , kan du ubevidst ( eller bevidst ) adgang hukommelse, der er ikke din adgang . Som et resultat, kan du overskrive kritiske hukommelse , ændre koden for et kørende program eller få din ansøgning eller et andet program til at opføre sig eller forlade uventet. En almindelig fejl er at køre forbi slutningen af et array , adgang til hukommelse ud over enden af rummet er tildelt for dette array.
    Memory Management

    Håndtering af hukommelse i et program ved hjælp af pegepinde giver fleksibilitet , men er også en opgave. Fordeling og deallokere hukommelse efter behov under kørslen kan du oprette store genstande , såsom arrays , hurtigt og umiddelbart fri hukommelsen, når det ikke længere er nødvendig. Men det er også nemt at oprette hukommelseslækager ved omfordeling en pointer uden at frigøre den hukommelse det var pegede på først. Garbage collection er dit ansvar .
    Funktionsparametre

    Funktioner kan kun returnere én værdi , men de kan tage flere parametre. Ved at videregive i pegepinde til variabler som parametre, kan en funktion anvendes til at indstille værdierne af disse variable og de ​​nye værdier vil fortsætte efter at funktionen returnerer. At være i stand til at sætte værdien af ​​flere variable på én gang med en enkelt funktion opkald er ren og effektiv . Men det kan være lidt forvirrende at læse, fordi du ikke kan fortælle , hvis variablerne bestået , vil blive ændret eller ikke blot ved at se på den funktion opkald. Du bliver nødt til at se på den funktion dokumentation for at lære, hvordan funktionen opfører
    funktionspointere

    Pointers er ikke kun for objekter i hukommelsen , . De kan også bruges for funktioner , tillader således en funktion , der skal videregives som en parameter til en anden funktion . En funktion pointer kan tildeles adressen på en af ​​et udvalg af funktioner, så markøren fungerer som en slags alias . Objektorienterede programmeringssprog har fjernet behovet for funktionen pointers med arv og polymorfi .
    Pointer Forvirring

    pointers er en forvirrende emne for mange programmører , især erfarne i hjælp sprog, der ikke er opført pointere og direct Memory Access . Men vedholdenhed fører hurtigt til beherskelse af pointere. Pointers er ofte ledsaget af obskure syntaks. Konsekvent variable navngivningsregler kan hjælpe din kode være mere læsbar. For eksempel omfatter fælles navngivning ved hjælp af " p_ " eller " ptr_ " som et præfiks til pointer variabelnavne.
    Tips

    Brug altid allokeringsfunktioner leveret af sprog for tildeling hukommelse og kontroller, at den hukommelse, blev tildelt , før du bruger den. Vær forsigtig med hukommelse ledelse , og frigøre hukommelse, når den ikke længere er nødvendig . Hvis De tildeler en pointer til en ny memory -adresse , så sørg for den gamle hukommelse er frigjort eller overføres til en anden pointer. Sørg for, at pointere oprettet i funktioner tildeles ejerskab til det overordnede omfang eller at hukommelsen er deallokeret før du afslutter funktionen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Ulemperne ved Indexes på Beregnede kolonner 
    ·Silverlight Sockets Tutorial 
    ·Sådan flette to datokolonner i Oracle 
    ·Regler for Paper Punch Kodning 
    ·Sådan bruges Boolean Script 
    ·Sådan Ring en JavaScript funktion fra Python 
    ·Hvordan man laver en Line Feed i XSLT 
    ·Hvordan kan man øge en Vector i Matlab 
    ·Definer Infinite Loop 
    ·Hvilke typer af Math Gør Computer programmører bruger…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan opdaterer One Row i Microsoft SQL 
    ·Den VBS Script Kill Process 
    ·Visual Basic Projekter 
    ·Sådan Generer delrapporter i VB NET 
    ·Hvordan man laver en 2D Grid System i XNA 
    ·Sådan oprettes Arrays fra en CSV Med Python 
    ·Sådan forbindelse til MySQL Server 
    ·Hvordan man skriver XML-filer i PHP 
    ·Sådan Override NetBeans 
    ·Sådan Capture en lokal computer navn ved hjælp VBS 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com