| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Computer Programmeringssprog >> Content
    MS Access 97 Tutorials
    Microsoft Access er et program bruges til at oprette edb desktop databaser til Microsoft Windows- familien. MS Access 97 platform er den mest populære og en favorit blandt Windows-brugere til at skabe database oplysninger, som det opretholder transparent med nuværende versioner af Access. The Access Database

    Microsoft Access er en relationel database management system , der gemmer og visninger data på en måde , der gør information nemt at hente senere. For eksempel er oplysningerne i din telefonbog en database, en simpel indsamling af oplysninger

    fire grundlæggende moduler af en Microsoft Access-database er tabeller , formularer, rapporter og forespørgsler : .

    TablesAccess data gemmes i tabeller vedrørende et bestemt emne. Hvis du opbevarer oplysninger om et kæledyr , ville du have en tabel kaldet Pet og det kunne have kolonner til navn, alder, race og så videre.

    FormsTo nemt se , indtaste eller ændre data direkte i en tabel, en formular er produceret. Når du åbner en formular , Access henter data fra en eller flere tabeller og viser det på skærmen.

    ReportsSimilar til et Excel -regneark , en rapport skildrer data på en bestemt måde for print snarere end blot ses på skærmen . Rapporter kan bruges til at oprette adresseetiketter , gruppe data eller beregne totaler.

    QueriesA forespørgsel henter data fra en eller flere tabel og viser resultaterne som en kilde til registreringer for formularer og rapporter. Forespørgsler også opdatere eller slette flere poster på samme tid og kan udføre brugerdefinerede beregninger .
    Oprettelse af en Basic Access Database

    Første gang du starter et projekt for MS Access 97, en tom database blive oprettet. Vælg " Microsoft Access " fra Microsoft Office 97 Suite , og vælg derefter " Tom database ". Microsoft Access vil matche relaterede poster fra tabellen du opretter , så du kan bringe dem sammen i en formular, rapport eller forespørgsel.

    Tabeller er behov for i en database til lagring de vigtigste enheder af data. Hvis du vil oprette en tabel , skal du klikke på " Tabeller " fanen på Access hovedskærmen , og klik derefter på knappen "Ny" . Vælg " Design View" og give data i Feltnavn , datatype og beskrivelse felter.

    Når et nyt bord er oprettet , er en form er nødvendig for at vise dine data. Klik på " Formularer " fanen på Access hovedskærmen , og vælg derefter "Form Wizard. " Nederst i dialogboksen , skal du vælge navnet på den tabel , du lige har lavet og flytte hver af felterne fra Tilgængelige felter side over til valgte Fields.

    Opret en rapport for at vise alle dine nye tabels oplysninger . Fra " Rapporter " fanen på Access hovedskærmen , skal du klikke på knappen "Ny" . Vælg " guiden Rapport , " og derefter vælge den nye tabel. Klik på " OK" knappen , og vælg derefter alle felterne i den nye tabel ved at flytte dem over til valgte Fields.

    Det sidste trin , skal du oprette en forespørgsel fra Access hovedskærmen for at hente dine data. Klik på " Forespørgsler " fanen , og vælg derefter knappen "Ny" . Vælg "Simple Query Wizard " valgmulighed , skal du vælge den nye tabel for forespørgslen , og derefter angive, hvilke felter i tabellen vises i forespørgslen output.

    Access-database indeholder nu tabeller med data, forespørgsler til at hente data danner for at indtaste data og rapporter til at vise data. Oplysninger, som kan have eksisteret på spredte notater kan nu spores og formateret .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Lær & Test HTML-koder 
    ·COBOL Programmering Tjekliste 
    ·Hvordan man kompilerer Fortran 77 på Ubuntu 
    ·Hvad er uforanderlige Klasser 
    ·Zebra ZPL Programming Guide 
    ·Mislykket API Sikkerhed: Token Påkrævet 
    ·Hvordan laver man en Eclipse Console Længere 
    ·Sådan ryddes en DropDownList 
    ·Sådan oprettes en avanceret Diagnostisk Knowledge Base…
    ·Fjerde generation Sprogværktøjer 
      Anbefalede Artikler
    ·Dim Valg i VBA 
    ·Python rekursive funktioner 
    ·Sådan sortere data i Visual Basic 
    ·Sådan ændres PHP Footer i Joomla 
    ·Virkningerne af Buffer overflow & formatstrenge på Pro…
    ·Sådan Upload flere filer ved hjælp af Flash 
    ·Hvem opfandt Computer Programmering 
    ·Sådan bruges # include i ASP-filer 
    ·Hvordan man laver en Scroll Box til Forms 
    ·Hvad er en Null Pointer Exception 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com