| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Java programmering >> Content
    Heap Vs. Stak i Java
    Java-programmer bruger computerens hukommelse på forskellige måder. Hvis Java-programmører har mindst en grundlæggende forståelse af, hvordan hukommelsen er forvaltes inden for sprog , de har en langt bedre chance for at skabe effektive og højtydende applikationer. Som med de fleste aspekter af programmering, er det ikke nødvendigt at forstå alle de nærmere oplysninger om gennemførelsen af Java hukommelse ledelse model, men at tage fat i to grundlæggende typer af hukommelse og deres indvirkning på programmeringen er nyttigt. Typer og hukommelse

    Java variabler modeldata og kode -komponenter på forskellige måder. Afhængig af typen og omfanget af en variabel , kan den opbevares enten i bunke eller stak hukommelse. Stakhukommelse kan opfattes som kortsigtet , dynge som lang sigt . Når du nærmer dig et udviklingsprojekt i Java , bliver du nødt til at foretage løbende beslutninger om, hvordan du model dataposter , som vil afgøre , hvor typer hukommelse , de er gemt. Realiseringen af disse beslutninger med en forståelse af konsekvenserne giver udviklere mulighed for at maksimere programmets effektivitet.
    Primitiver

    Primitive typer i Java omfatte grundlæggende antal og karakter typer som " int " for primitive heltalsværdier og " char " for primitive tegn. Når Java gemmer primitive typer , de lagrede oplysninger består hovedsagelig af de variable værdier , så mængden af ​​hukommelse tendens til at være mindre end med objekttyper . Hvis en primitiv type, variabel eksisterer kun som en lokal variabel i et program class fil, vil Java gemme det i stakken hukommelse.

    Objects

    Objekttyper i Java omfatter både de typer , der leveres i selve sproget og definerede typer af programmører anvender klasse erklæringer. Når et Java program opretter et objekt , JVM (Java Virtual Machine) tildeler en del af bunke hukommelse for det. Inden for programmet fungerer variabelnavn tildelt et objekt type som en henvisning til denne placering i hukommelsen . Den plads for et objekt inden bunke hukommelse kan indeholde data i objektet , herunder variabler af enhver type , uanset om primitive eller objekt.
    Variabel rækkevidde

    Variabel omfang har en direkte indvirkning på hukommelse ledelse inden for et Java- program. At skabe effektive applikationer , udviklere søger at minimere den nødvendige muligheder for en given variabel eller data element. For eksempel viser det følgende en betinget erklæring med en lokal variabel inde i det : Hej

    int someNumber = 3 ;

    if ( someNumber > 0) {

    int doubleNumber = someNumber * 2.

    System.out.println ( doubleNumber )

    }

    Denne trivielt eksempel udfører en beregning på en variabel , skriver resultatet ud . Den variable opbevaring beregningsresultatet er erklæret inde i betingede , så er ikke tilgængelige på ethvert tidspunkt efter den betingede blok. I almindelighed korrekt give variable den minimale mængde af muligheder der kræves for dem at fungere hjælper programmer bruger så lidt hukommelse som muligt.
    Garbage Collection

    JVM Garbage Collector administrerer den mængde hukommelse , der er tilgængelig for et program . Hvis et objekt eller en anden type er ikke længere bliver brugt i et program (for eksempel, hvis den har opfyldt sin rolle , og ikke længere er nødvendig ) , bør hukommelsen det plejede ideelt stilles til rådighed igen, hvis det er nødvendigt. Den Garbage Collector er i stand til at omfordele bunke hukommelse, hvis et program kører med lav hukommelse ressourcer . Hvis et objekt variabel er uden for rækkevidde , kan dens hukommelse være en kandidat til garbage collection .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan at efterlade kommentarer i Java -kode 
    ·Hvordan man skriver en abstrakt klasse i Java 
    ·Hvordan man laver en String i Java 
    ·Sådan importeres Klasser i Java 
    ·Sådan bruges NetBeans til at oprette en JTable 
    ·Sådan får du vist linjenumre i JCreator 
    ·Hvordan man laver en metode med JDBC 
    ·Hvordan at begrænse antallet af tegn i en JTextField J…
    ·Sådan tilføjes et panel til at JFrame 
    ·Hvordan søger jeg en fil oprettet Brug Java Servlet 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges Google Oversæt for API og PHP 
    ·Sådan Call onSubmit Method i en regulator fra JSP 
    ·Sådan kontrolleres længden af ​​en PHP String 
    ·Sådan aktiveres PHP på IIS 6.0 
    ·Sådan forespørges Regneark Med PHP 
    ·Sådan oprettes en mappe i API Med VBA 
    ·Sådan Konverter Array Type til at flyde Python 
    ·Tilføjelse af tekst til Rækker i Netbeans Java 
    ·Sådan center en JPanel på toppen af ​​en JFrame 
    ·Sådan Turn Line Breaks Into afsnit med PHP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com