| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Java programmering >> Content
    Forskellen mellem en Java-applet & Javascript
    Java er et edb-programmering sprog og er grundlaget for både Java-applets og Javascripts . Java er et objekt -orienteret programmeringssprog udviklet og distribueret af Sun Microsystems. Java er designet til at tillade programmører mulighed for at udvikle applikationer uafhængigt af et operativsystem. Java er grundlaget for en række sub- teknologier, hvoraf to er Java applets og Javascripts . Brief History

    Java oprindelige udviklingsteam gav deres projekt kodenavnet " Oak ". Senere spekulation foreslog, at navnet JAVA er et derivat af grundlæggerne ' fornavne, James Gosling , Arthur Van Hoff og Andy Bechtolsheim . Oprindeligt var planen, at en letvægts webbrowser, HotJava , der blev indført i 1995, men senere blev et programmeringssprog for flere anvendelser , ifølge den officielle Java hjemmeside og bogen " Beyond the Basics, " udgivet af Virginia Tech Computer Science Labs .

    har imidlertid kompakthed og letvægts platforme teknologier Java udvidet den oprindelige brug og hensigt med Java.
    Javascripts

    Javascript er et lille, nem at bruge delmængde af de mere komplekse Java-kode miljø. Javascripts er designet til at blive brugt inde i websider til grundlæggende behandling og er afhængige af at køre i den standard webside kode , HTML. De fleste web- side designere, der ikke er programmører kan drage fordel af Javascript til at forbedre deres designs , tilføj database information og give funktionalitet uden at gå gennem trinene for at generere et fuldgyldigt ansøgning .
    Java applets

    Applications er programmer med komplekse brugergrænseflader , database -forbindelser , netadgang og specifikke platform afhængigheder . Applets , eller mere specifikt , Java applets er mini programmer, der er mere simpelt i brug endnu kompleks karakter , og ligesom programmer kræver kode , der skal udarbejdes på en bestemt måde.

    Applets kan køre som standalone -programmer. Som mini applikationer , køre Java applets helt uafhængigt af en web- side , men er typisk kaldes inde i en webside til specifik funktionalitet.
    Programmering

    skrive Java applets er mere kompleks , normalt kræver en programmør til at lære en hel sprog for at gøre mini applikationer fungere korrekt. Java applets skal prækompileres eller udarbejdes på flue , afhængig af bygherrens intentioner. Enten måde, Java applets skal udarbejdes eller oversættes fra tekst til noget brugeren kan bruge og interagere med .

    Javascripts er letvægts tekstbaserede stykker kode , der er placeret i overensstemmelse med standard webside kode , HTML. Javascripts normalt ikke påkrævet timer til programmering eller lære et nyt sprog. Tværtimod kan den gennemsnitlige web-udvikler og website designer samle dem op og bruge dem.
    Brug

    Afhængigt af behovene i en given hjemmeside, kan begge teknologier udføre specifikke funktioner.

    Javascripts er effektive til sådanne funktioner som manipulere grafik , ændre skrifttype farver eller flippe knap stilarter på en webside. Javascripts arbejder for at manipulere form data , flytte objekter rundt en webside og kører spil kodning ifølge webudviklere Noter website og dens Javascript Tutorials .

    Java-applets er mere komplekse, men kraftfulde , stand-alone mini applikationer til at udføre langt mere vidtrækkende behov uden hjemmeside kode og Javascripts .
    p Du kan bestemme bedst , hvilken teknologi til at bruge baseret på en webstedets generelle behov kravet om at være effektiv.
    Konklusion
    Salg

    Javascripts er nemme at manipulere , hurtig at bruge tekst - baseret kode at enhver, der kan manipulere en webside kan drage fordel af. Hverdagens website designere og webmastere kan bruge Javascript straks med lidt programmering indsats.

    Java applets tage meget mere programmering dygtighed , tid og design, normalt kræver en master programmør at være involveret .

    Begge teknologier , JavaScript og Java -applets er stærke i deres forskellige anvendelser, og kan drage fordel af en lang række funktioner for en engagerende , nyttige og kraftfulde hjemmeside.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges New Line i Applet Window Program i Java 
    ·Sådan Format datoer mellem Java og Oracle 
    ·Hvad er et ekko GIF Animation 
    ·Sådan Medtag et præfiks til en Tapestry brænder 
    ·Sådan Parse en String i Java 
    ·Sådan Put en Shell Kode i Java 
    ·Sådan Konverter bytecode til Machine Code 
    ·Sådan Fix Java Downloading Problemer 
    ·Sådan Slet Adgangskode til en Toshiba Tecra M2 
    ·Kode Typer for CC i Java 
      Anbefalede Artikler
    ·Python Listbox 
    ·Hvordan laver Odd- Shaped knapper i C # 
    ·Inddrivelse af en PHP Password 
    ·Hvad Er VBA Stand til 
    ·Sådan se , om en indgang i MySQL 
    ·Er Joomla bruger en masse RAM 
    ·Sådan Fix Microsoft Visual C + + 
    ·Hvordan at slette en fil i server PHP VI 
    ·Entity Framework vs NHibernate 
    ·Hvordan at kontrollere, om en konstant er defineret i R…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com