| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> PHP /MySQL programmering >> Content
    Hvad CMS Bruger PHP
    Et CMS eller Content Management System , der bruges til at administrere dokumenter , billeder og videoer , der kan tilgås via internettet. Der er mange forskellige CMS muligheder skrevet i forskellige program sprog, herunder PHP. Selv om nogle PHP -baserede CMS- programmer er proprietære , de fleste er open source. PHP, et open source sprog, er en af ​​de mest anvendte server - side scripting sprog , og er en vigtig bestanddel af den populære LAMP (Linux , Apache, MySQL og PHP ) software stakke. Det er også godt understøttet på andre operativsystemer, herunder Windows. PHP integrerer godt med andre databaseservere , så CMS udviklerne kan oprette et software program, der er cross kompatible og giver administratoren at vælge sin foretrukne databaseserver. b2evolution

    B2evolution er et open source blogging og CMS-platform , der bruger MySQL -database som en backend. Det omfatter funktioner til flere blogs , flere brugere og administratorer , skind og tekstformatering . Det har et modulært design med plugins til rådighed for at tilføje tredjeparts -værktøjer. Den kan køre på både Apache og Microsoft IIS webservere .
    Drupal

    Drupal er et populært open- source CMS platform, som både personlige blogs og virksomhedsprogrammer . Det bruges af virksomheder som AOL, San Jose State University og Fast Company . Det understøtter brugen af ​​MySQL, Postresql , SQLite og forskellige andre databaseservere. Drupal er modulopbygget med et grundlæggende sæt af knuder (eller moduler) installeret som standard . Du kan installere tredjeparts noder eller oprette din egen .
    Geeklog

    Geeklog er en anden open source blogging og CMS-platform . Det understøtter MySQL, PostgreSQL eller MS SQL som database backend . Softwaren kan udbygges med gennem lokalsamfundet udviklet plugins. Det kan installeres på både Apache og Microsoft IIS webservere . Det var designet til at være en sikker platform med sikkerhedsfunktioner , herunder logget administrator adgang , komplet fejl skovhugst , krypterede adgangskoder og separat adgangskontrol for hver artikel , emne og image.
    Joomla !
    < Br >

    Joomla! er et open source CMS og portal motor. Joomla! bruges til corporate websites , intranet og ekstranet. Det er også bruges til offentlige applikationer, skolernes hjemmesider og personlige blogs. Det bruger MySQL-database til bagenden og kan installeres på både Apache og Microsoft IIS webservere . Dens funktioner omfatter ni brugergruppe typer , en media manager , støtte til afstemninger og en integreret hjælpesystem.
    Wordpress

    WordPress er et open- source CMS og blogging platform der kan udvides ved hjælp af plugins, widgets og temaer. Det bruger MySQL som database backend og kan installeres på enhver webserver, der understøtter PHP og MySQL. WordPress har statiske sider, der kan anvendes til ikke- blog indhold . Det understøtter også intelligens tekstformatering og begrænse brugere til at " udkast " kun med publiceringsform udfyldt af en administrator.
    Knowledge Tree

    Knowledge Tree er et CMS med både en proprietær og en open source- versionen. Begge versioner er PHP baseret . Den proprietære version er tilgængelig i en service udgave, og en kommerciel udgave . Begge proprietære udgaver bruger Amazon EC2 cloud computing-platform . Funktionerne omfatter tilpasses indberetninger, versionskontrol og holdet fildeling . Den open source- udgave bruger MySQL-database og kan installeres på Apache webserver.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad Er WordPress PHP Command for Get Seneste indlæg 
    ·PHP Byte Konvertering 
    ·Sådan ændres upload filstørrelse i PHP 
    ·Sådan ændres en PHP fil 
    ·MySQL Basics for Visual Learners 
    ·Sådan Send Cookies på tværs af domæner 
    ·Sådan Pause en MySQL Query Process 
    ·Sådan Set Up DSN til MySQL på GoDaddy 
    ·Sådan : MySQL Query til CSV Email 
    ·Sådan oprettes en downloades fil i PHP 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at tilføje JMenuBar til JPanel 
    ·Sådan Beregn Frames Per Second 
    ·Hvordan at slippe af undslupne tegn i PHP 
    ·Sådan bruges VBS til Start service automatisk 
    ·Online C + + Træning 
    ·Sådan bruges Sessions i MODx Revolution 
    ·Sådan Konverter til en UTF- 8 Brug Visual Basic 
    ·Hvordan at begynde at lære Objective C på Windows 
    ·Sådan Konverter Newline for MySQL 
    ·Formel Vs. Semi Formel Algoritme Metoder 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com