| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> PHP /MySQL programmering >> Content
    Sådan Send en Mass PHP Email
    Der er en række forskellige grunde, du måske brug for at sende en e-mail til et stort antal mennesker. Måske du kører en lille virksomhed eller en klub og har brug for at sende nyhedsbreve , specielle begivenhed meddelelser eller invitationer til dine kunder eller members.With Microsoft Outlook og online e-mail -tjenester såsom Gmail , er din evne til at sende masse emails begrænset. Mange versioner af Outlook limit e-mails til cirka 100 modtagere , og Google vil midlertidigt deaktivere din konto, hvis du sender meddelelser til mere end 500 modtagere pr day.Instead , kan du bruge den populære computer scriptsprog PHP at opnå dine mål . Vælg et af de open source PHP kode biblioteker , der er frit tilgængelige. De mest anvendte kode biblioteker er phplist , PHPMailer og SwiftMailer . Ting du skal en Web -hosting-konto
    FTP eller andre uploade adgang til webserver
    Vis Flere Instruktioner
    phplist
    1

    Sørg for at du har adgang til din hjemmeside hosting-konto. Du skal også kontrollere, at PHP er installeret og tilgængelige på serveren , som din konto kører.
    2

    Download den nyeste stabile udgivelse fra phplist hjemmeside og udpakke mapper og filer fra arkivet. Upload de mapper og filer til en mappe på din webserver, der er tilgængelig via internettet, og oprette en database for phplist at bruge. Brug en webbrowser til at navigere til " lister /admin" sub- mappe, hvor du har uploadet filerne for at fuldføre installationen .
    3

    phplist , logge ind på admin sektion og skabe en liste over de enkelte e-mail -adresser, som du vil sende din besked . Klik på " Send en besked " menupunkt og forberede den egentlige e-mail. Når du er tilfreds med meddelelsen, klik på " Send" knappen .
    PHPMailer
    4

    Sørg for at du har adgang til din hjemmeside hosting-konto. Du skal også kontrollere, at PHP er installeret og tilgængelige på serveren , som din konto kører.
    5.

    Download PHPMailer pakken fra PHPMailer hjemmeside og udtrække " class.phpmailer.php " og " sprog /phpmailer.lang - en.php " filer. Uploade disse filer til arbejdsmiljøet mappe på din webserver. Bemærk at PHPMailer ikke har en grafisk brugergrænseflade , så du bliver nødt til at kalde klassen direkte i en anden PHP script.
    6

    Udkast et PHP script , der omfatter class.phpmailer.php fil ( " kræver ( " class.phpmailer.php ") " ), og derefter oprette et nyt objekt fra PHPMailer () klasse ( "$ mail = new PHPMailer (); "). Brug "$ mail -> From" , "$ mail -> AddAddress " og " $ mail -> Body" at forberede budskabet i scriptet . Brug "$ retur = $ mail - > Send ()" i slutningen af ​​scriptet til at sende meddelelsen.
    SwiftMailer
    7

    Sørg for at du har adgang til din hjemmeside hosting-konto. Du skal også kontrollere, at PHP er installeret og tilgængelige på serveren , som din konto kører.
    8

    Hent den seneste pakke af SwiftMailer fra SwiftMailer hjemmeside, udpakke filerne . Upload alle filerne fra " lib /" mappe til din webhost. Igen, bemærke, at SwiftMailer er en klasse , som du kalder et andet PHP script til at sende masse e-mails.
    9

    Skriv en ny PHP script , der omfatter swift_required.php fil ( " require_once ' lib /swift_required.php « ") og kalder newInstance () metode Swift_Message ( "$ message = Swift_Message :: newInstance () "). Brug " setFrom ( )", " Setto ()" og " setBody ()" metoder til at forberede selve meddelelsen. Vil sende beskeden Opret en transport , skal du oprette en instans af Swift_Mailer bruge transport , du har oprettet og bruge send ( ), eller batchSend () metoder på det pågældende objekt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges en PHP tabel i stedet for Rammer 
    ·Sådan Bestem Selv numre fra ulige numre ved hjælp af …
    ·Sådan oprettes en simpel login med PHP 
    ·Sådan bruges PHP: Exec 
    ·Sådan oprettes en PHP side i en Website 
    ·Sådan oprettes PHP Aliasing til en URL med Plesk 
    ·Sådan installeres PHP Live Chat- på en Volusion Store…
    ·Sådan oprettes Numbers for en eksponentiel vækstkurve…
    ·Sådan oprettes en avanceret PHP MySQL Driven Website 
    ·Hvor meget Timen Må PHP Programmører Make 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Indsæt eller opdatere en MySQL Query 
    ·Sådan åbner et program med Visual Basic 
    ·Sådan tilføjes elementer til en Array i C -# 
    ·Sådan bruges Wget i Python Escape 
    ·Hvordan til at udsende en streng i Visual Basic 
    ·Hvordan udvikler en personlighedstest Anvendelse i Java…
    ·Sådan får du adgang Word tabeller med Excel VBA 
    ·Sådan Find Fremmednøgler Brug Inner Melder i Java 
    ·Sådan vises en retvinklet trekant af numre i C Program…
    ·Hvordan man laver en Marquee i et begrænset område på…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com