| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Python Programming >> Content
    Hvordan virker Trafik Python Arbejde
    ? Når du kører en internet marketing website , kan tiltrække trafik til dit websted være udfordrende. Mange online tjenester, såsom Trafik Python , giver webmastere af hjemmesider til at øge deres trafik enten gratis eller for et månedligt gebyr . Men Traffic Python bruger en anden tilgang til at tiltrække besøgende til dit websted i forhold til den, der anvendes af de fleste trafik henvisningstjenester . Internet Marketing

    Trafik Python er et værktøj, der kan hjælpe dig med at øge trafikken til din Internet markedsføring hjemmesider, i henhold til dens udvikler. Internet markedsføring er en generisk betegnelse , der refererer til den handling at fremme en tjeneste eller et produkt over internettet. Mens de fleste Internet marketingfolk bruge websteder til at oprette marketingkampagner , andre vælger at bruge e-mail eller endda opslagstavle udstationeringer at gøre det. Det er værd at bemærke, at mange Internet marketingfolk ikke selv sælger en vare eller tjenesteydelse , men blot henvise salget til en tredjepart. Denne fælles teknik kaldes affiliate marketing.
    Traffic

    Når du kører en hjemmeside -baseret marketing kampagne for dit eget produkt eller som partner, er en af ​​de store udfordringer tiltrække trafik til dit website . Siden pay- per -klik-annoncering har tendens til at være dyrt, de fleste Internet marketingfolk beslutte at vælge billigere muligheder for at tiltrække trafik, såsom at sende ud opfordret eller uopfordret e-mail , sociale netværk og bookmarking eller link udveksling af tjenesteydelser . Link udveksling tjenester tillade Internet marketingfolk at handle trafik fra brugere, der ikke købte den vare eller tjenesteydelse med andre hjemmesider , for eksempel ved hjælp af vinduer , der dukker op , når de forlader bestillingsformularen. Trafik Python ikke bruge denne teknik , men er afhængig af en anden form for link udveksling.
    Traffic Python

    Trafik Python er en hjemmeside, der giver Internet marketingfolk til at tiltrække trafik til deres websteder ved hjælp af en variation af den traditionelle link udvekslingsprogram. Ved hjælp af en speciel uniform resource locator link fra Traffic Python i stedet for den normale URL-adresser , kan webmasters indsætte en lille ramme, der indeholder links til andre hjemmesider , der deltager i ordningen på bunden af ​​deres sider. Jo flere besøgende klikker på disse links vises på en hjemmeside tilknyttet Traffic Python , jo oftere links til denne hjemmeside vil blive vist på andre sider , derfor stigende trafik . Trafik Python giver dig også mulighed for at henvise medlemmer, og opnå yderligere indgående links til dit websted. Trafik Python tilbyder både gratis og kommercielle medlemskaber . Brugere der vælger at betale et månedligt gebyr kan få deres links vises på flere sider , at brugere, der vælger den gratis medlemskab.
    Overvejelser

    Ligesom alle andre lignende ydelser , Trafik Python gør dristige påstande på sin hjemmeside om den positive indvirkning, det kan bringe til din hjemmeside, når du tilmelder dig for det. Det er imidlertid vanskeligt præcist at vurdere denne virkning er baseret på ejerens krav. Det er også værd at bemærke , at ejeren af hjemmesiden bevidst har besluttet at sløre sine WHOIS records , hvilket gør det umuligt for brugerne at kontrollere den faktiske navn og adresse på det selskab .
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan synkroniseres Køer Via XML -RPC i Python 
    ·Sådan Gør String Sammenkædning i Python 
    ·Sådan Bestem længden af ​​Dictionary i Python 
    ·Python funktioner med Dictionary 
    ·Sådan Debug Python 
    ·Sådan Konverter PY filer til PYC 
    ·Opregnede typer i Python 
    ·Jeg har et ugyldigt Syntaksfejl i Python 
    ·Sådan Code i Python 
    ·Sådan Encode UTF- 8 i Python 
      Anbefalede Artikler
    ·Grafiske funktioner i Visual Basic version 6 
    ·Refleksion X Tutorial 
    ·Sådan Læs & Skriv tekstfiler med Visual Basic 6.0 
    ·Sådan vælges en delmængde i MySQL 
    ·Sådan importeres Binary til Xcode 
    ·Sådan Set Up en tavle med Java Applets 
    ·Hvordan man tegner et Process Flow Chart 
    ·Sådan bruges VB VBA til at udføre en Ping Test 
    ·Sådan Bestem længden af ​​Dictionary i Python 
    ·Hvordan man bruger PHP i en HTML-fil 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com