| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Python Programming >> Content
    Sådan installeres Python til Windows
    Python er et objekt -orienteret programmering sprog, der bruges af mange programmører for softwareudvikling. Python kode er let at vedligeholde og relativt enkel at lære . Før du kan begynde at programmere i Python på din Windows-computer, skal du installere Python tolk. Ting du skal
    Windows PC
    internetadgang
    Vis Flere Instruktioner
    Vælg et Python installation
    1

    Identificer den version af Windows, der kører på din PC . Du bliver nødt til at vide, om du kører Windows 95, 98 , NT, 2000 , ME , XP, Vista eller Windows 7 .
    2

    Beslut, om du får brug for Python kildekode. Installation af kilden er valgfrit. Python er open source software, hvilket betyder, at koden er let tilgængelige for programmører til at ændre eller distribuere som de ønsker.
    3

    Find den Python.org hjemmeside. Alle officielle distributioner Python kan findes her, herunder en Windows. Msi installer.
    4

    Klik på "Download" linket. En liste over filer vises. Hver fil er en fordeling af Python til en bestemt platform.
    5.

    Find installationsprogrammet til din platform . Talrige versioner af Python er tilgængelige for Windows-miljøer . Hvis du ikke er i stand til at bestemme Windows-versionen installeret på din pc , kan du downloade den standard binære installatør.
    6

    Vælg " Python Windows Installer " linket for en standard miljø, " Python AMD64 Installer" ; . for computere, der kører 64-bit Windows eller " Python Windows Itanium Installer " for Intel Itanium -computere
    7

    Klik på download-linket . Du kan enten downloade filen og derefter køre den , eller køre det automatisk . Det er tilrådeligt at downloade filen, så du har en kopi til fremtidig brug.
    Kør installationsprogrammet
    8

    Kør installationsprogrammet , hvis du ikke køre det automatisk fra download dialogen. Find den . Msi-fil ved hjælp af Windows Stifinder og køre den. Et installationsprogram program åbnes . Klik på "Installer for alle brugere ", og klik derefter på "Næste".
    9

    Vælg en installation bibliotek for Python. Standarden - "C: \\ Python25 " - anbefales, da der kan opstå situationer , hvor det vil være nyttigt for dig at skrive den fulde sti til python tolk fra kommandolinjen . Et kort mappe navn på C: \\ drev er nemmere at skrive
    10

    Vælg de funktioner, du vil installere, og klik på " Næste" for at starte installationen. . Vent et par minutter for at processen skal være afsluttet. Når Python er blevet installeret, skal du klikke på "Finish " for at lukke installationsprogrammet.
    11

    Klik på " Programmer ", " Python 2.5 " og derefter " Python " fra menuen Start i Windows for at teste Python. Et sort -hvidt vindue vil åbne med et interaktivt Python kommandoprompten. Når du har bekræftet, at Python er installeret korrekt , skal du lukke vinduet med kommandoprompten .
    12

    Åbn en kommandoprompt ved at klikke på "Start " og derefter "Run . " Da åbnes dialogboksen , skriv " cmd " i søgefeltet og tryk på" OK. "Kører Python programmer fra kommandolinjen er en nyttig måde at se output-og pass parametre.
    13

    Skift til din Python bibliotek. Hvis du accepterede standard Python biblioteket , skriv " cd C: \\ Python25 " ind i kommandoprompten og trykke på " Enter". Hvis du har installeret et andet sted , skal du ændre "C: \\ Python25 " til installationsmappen . Type " python " og tryk " Enter " for at starte Python kommandolinjen .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Python Canvas Metoder 
    ·Sådan tilføjes Førende Spaces i Python 
    ·Sådan kører Python Fra Bash 
    ·Sådan får du længden af ​​en String i Python 
    ·Processer I Python 
    ·Sådan bruges en Python ordbog 
    ·Sådan Tælle tegn i Python 
    ·Sådan Konverter Epoch i Python 
    ·Hvordan kan man øge Matrix størrelse på Python 
    ·Sådan Reverse en liste i Python 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Tilføj til KeyListener 
    ·Sådan oprettes forbindelse til en SQLCE database i VS2…
    ·Sådan forhindrer en download af en video PHP 
    ·Hvordan man kompilerer CPP hjælp af Visual Studio 
    ·Nærmeste hele funktion i Python 
    ·Sådan Konverter en decimal til en streng i VB.NET 
    ·Visual Basic Tutorial for Windows 7 
    ·Sådan kører DOS-kommandoer i VB.Net 
    ·Sådan Set Focus med jQuery 
    ·Hvordan til at dræbe en White Space i Cold Fusion 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com