| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Teknikker i VBA
    VBA teknikker er procedurer for at skrive , debugging og kører VBA programmer effektive måder . De er også procedurer for at øge kraften i en VBA -program , eller øge sin værktøjssæt. Brug af disse procedurer forbedrer din evne til at omsætte dine planer for VBA -programmer i arbejdsprogrammerne . Øget effektivitet betyder, at du har tendens til at brug for færre udsagn til at udføre en opgave. Resultatet vil være en reduceret risiko for fejl i programmet . Variable Navngivning

    Flere teknikker til at skrive VBA-kode kan du gøre din VBA -programmer let at læse for dig selv og alle, der har brug for at studere din kode . En teknik er at bruge navngivning for dine variabler og subrutiner . Konkret tildele præfikser angiver en variabels type. For string variabler , for eksempel, bruge præfikset " txt ", som i " txtFirstName " og " txtAddress ". Brug " i" til præfikset heltalsvariabler , for eksempel " iLoop ". Brug " dbl " for dobbelt præcision variabler. Brug præfikser maksimerer sandsynligheden for dine variabelnavne blive forstået . Et beslægtet teknik er at navngive funktioner og subs med simple verbum - navneord kombinationer , der klart angiver subrutine formål. For eksempel fortæller navnet " sortBirthdates " du straks formålet med en funktion med dette navn . Derimod " function21 " fortæller dig noget om, hvad funktionen gør.
    Indspilning af makroer

    En almindelig teknik mange VBA programmører bruger til at skabe VBA -programmer er at bruge en Office-program er " Macro recorder " for at skabe en indledende VBA -program, som programmøren derefter forædler ved at skrive udsagn manuelt. Denne teknik er især nyttig, når du ikke kender den nøjagtige syntaks en VBA -funktion, men ved hvordan man bruger den funktion fra Office-programmet . For eksempel, hvis du har glemt , hvordan man søger et Word-dokument tekst fra VBA begynde at optage en makro , og klik derefter på "Søg" kommandoen fra fanebladet "Hjem" . Indtast søgeparametrene , klik på " OK" for at udføre søgningen , så ender den makro optagelse. Åbn VBA programmering miljø at se, hvordan VBA har konverteret dine handlinger til udsagn at søge på dokumentet.
    Brug Excels formler fra VBA

    Når Excel VBA teknik kan du udvide Excel VBA liste af funktioner med formlerne i Excel " formler" fanen. For eksempel , selvom der ikke er nogen standardafvigelse funktion indbygget i Excel VBA kan du bruge " STDAFV "-funktionen fra Excel ikke- VBA -interface. Følgende VBA erklæring er et eksempel på denne teknik.

    Cells (5, 1). Formel = " = stdafv ( 1,5,23 )"
    Automation

    Office automation kan du køre ét Office programmets kommandoer fra et andet Office-program . Denne teknik gør det muligt for dig at effektivt at behandle hele Office som en enkelt ansøgning , hvis kommandoen sæt alle kommandoer i Word , Access, PowerPoint og Excel. For eksempel, hvis du har brug for at sortere en liste med punkttegn til et dias i PowerPoint kan du trykke ind Excel VBA er " Sort" kommando fra en PowerPoint VBA -program. Eller som i det følgende eksempel bruger Excels " stdafv "-funktionen til at beregne standardafvigelsen for en liste over numre fra Word.

    Public Sub DoStdDev ()

    Dim stdDev Som Double < br >

    Dim xl Som Excel.Application

    Set xl = CreateObject ( " Excel.Application " )

    xl.Workbooks.Add

    xl.Cells (5, 1). Formel = " = stdafv ( 1,5,23 ) "

    stdDev = xl.Cells (5 , 1 )

    xl.Quit

    End Sub < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes en webbrowser i Visual Basics 2008 
    ·Sådan redigeres registreringsdatabasen i Vb.Net 
    ·Sådan bruges en VbNewLine i Vb.Net 
    ·Sådan bruges Itemcheck Event i Visual Basic 6.0 
    ·Sådan oprettes et afkrydsningsfelt i Visual Basic 
    ·Hvordan laver grafer med Visual Basic 
    ·Sådan får du adgang Query Null Argument VBA 
    ·Sådan Set indeksværdier for ComboBox for VB 
    ·Nemme måder at skrive programmer på en TI Calculator 
    ·Sådan ændres Standard Cursor i Visual Basic 6 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes en ResultSet Fra Execute på en Linked …
    ·Sådan Indsæt en ComboBox i C -Sharp 
    ·Sådan åbner MySQL database MS Access 
    ·Sådan læses en tekst -fil fra en klient Brug PHP 
    ·Sådan animere Gåture i Flash 
    ·Sådan slettes en Revision i SolidWorks API 
    ·Hvordan man opbygger en Asterisk Tree i C + + 
    ·Sådan Indsæt Java-kode Into Joomla 
    ·Sådan Konverter PY filer til PYC 
    ·Fordele ved flere Arv 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com