| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    Learning Programmering hjælp af Visual Basic Net
    . Microsofts Visual Basic har udviklet sig over tid i en stærk, robust, objektorienteret programmeringssprog. Det er inkluderet i Visual Studio suite sammen med flere andre faste sprog, men tilbydes også separat som en gratis download fra Microsoft som en Express -version. Mens alle de funktioner, der indgår i Visual Studio versionen ikke er medtaget i Express versionen, den er kraftfuld nok til professionelle udviklere , og på samme tid let nok for begynderen , der ønsker at lære at programmere i Visual Basic. Installer Visual Basic Express
    p mest omkostningseffektive måde at lære Visual Basic er at bruge den gratis Express versionen. Opsætning og registrering vil tage flere minutter , og når installationen er færdig , vil den have installeret Visual Basic og påkrævet. Net rammer. Hvis du vælger at installere SQL Express ( hvilket ikke er påkrævet ) vil det tage lidt længere tid , men du vil have database support.
    Start Visual Basic Application

    Åbn Visual Basic Express ansøgning og VB integreret udviklingsmiljø ( IDE ) vises på skærmen. IDE omfatter flere vinduer , med Start side i midten. Klik på " Nyt projekt " og derefter dobbeltklikke på "Windows Forms Application " for at åbne en tom formular i Visual Basic Design vinduet. Det er nu tid til at bygge din første Visual Basic -program.
    Føje kontrolelementer til formular

    Klik på "Toolbox " fanen, til venstre for Design -vinduet , for at udvide værktøjskassen. Denne menu holder kontrol, også kaldet komponenter til din formular . Du vil finde knapper , lister , afkrydsningsfelter , tekstbokse og andre kontrolelementer , som du får brug for. Dobbeltklik på en kontrol for at føje den til din formular. Arranger dine kontrolelementer på formularen , så programmet vil flyde intuitivt for brugeren. Må ikke gøre brugeren nødt til at tænke eller kigge efter den næste kontrol.
    Tildel Kontrol Names

    Når du har dine kontroller placeret på skemaet i et attraktivt og logisk måde ændre navnet på hver kontrol til et meningsfuldt navn . For eksempel, hvis den første TextBox på skemaet formodes at gøre det muligt for brugeren at indtaste en kundes efternavn omdøbe TextBox fra default " TextBox1 " til " CustLastNameTextBox ". Vinduet Egenskaber er placeret nederst til højre på Design -vinduet, og det er her du ændrer kontrol navne , og enhver tekst, der vises i en kontrol. Bare klik på et kontrol-og rulle gennem de egenskaber , indtil du finder " Name " ejendom og ændre navnet . Rul derefter indtil du finder "Tekst" ejendom, hvor det er relevant , og ændre den viste tekst .
    Code din ansøgning

    Visual Basic har en masse indbygget har og håndterer en masse af de tunge løft for dig. Dette giver dig mulighed for at fokusere på kodning de ting, der er specifikke for din ansøgning. Det er vigtigt at forstå, at VB udfører kode, når en " hændelse" forekommer. For eksempel en knap kode, når en bruger klikker bliver udført . Denne kode kan udføre en beregning , udskrive formularen , eller registrere oplysninger i en fil. For at skrive kode , skal du dobbeltklikke på den komponent , som du ønsker at udløse hændelsen og Visual Basic -kode åbnes. Når koden vinduet åbnes, vil markøren være placeret mellem en event- håndtering sub procedure linje og End Sub erklæring , som er den sidste linje i sub procedure. Sæt din kode mellem disse to linjer. Visual Basic har en funktion kaldet " Intellisense ", som hjælper dig med syntaks og variabelnavne. Denne funktion hjælper til at undgå fejl, og hjælper dig med at opbygge udsagn med den rette syntaks. Du bliver nødt til at skrive noget kode for hver kontrol på den formular , der vil udløse en vis begivenhed, såsom beregning af en total, udskrivning af en formular , eller at afslutte programmet .
    Test (og fix ) din ansøgning

    Visual Basic s Debug menupunkt giver dig muligheder for fejlfindingen af ​​programmet . Du kan træde gennem programmet en linie ad gangen, eller du kan bare teste hele programmet på én gang. Stepping igennem en linje ad gangen er nyttigt, når du forsøger at finde og fjerne en flygtig bug . Grundig debugging er afgørende for at producere et solidt program for dine brugere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man skriver en klasse Aflever med Visual Basic 
    ·Sådan Gør Noget ikke synlig i VB 2010 
    ·Hvordan kan man se Hvis en Query Exists 
    ·Sådan importeres data i Access med VBA 
    ·Definition af Field i Visual Basic 6.0 
    ·Sådan bruges en Select Case Med Microsoft Visual Basic…
    ·Sådan ændre størrelsen på billeder i Visual Basic 
    ·Sådan Konverter en Visual Basic projekt til EXE 
    ·Sådan bruges Unreal Engine 3 
    ·Hvordan man laver en 3-D -knappen i REALbasic 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Indsæt en PHP kode i en Echo Linie 
    ·MATLAB Output String 
    ·Sådan Læs XML & befolker tekstfelter 
    ·Førsteklasses funktioner i Python 
    ·Sådan fjernes dubletter fra Array Perl 
    ·Adgang til stien er nægtet i Visual Studio 2010 
    ·Sådan tilføjes en JScrollPane til en JFrame 
    ·Syntaks vs Semantisk Fejl 
    ·Sådan formateres en tabel på TextView til Android 
    ·Hvordan man laver en VBS MsgBox Fra DOS 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com