| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    En trin-for - trin vejledning i Visual Basic
    Microsofts Visual Basic bliver bedre med hver ny udgivelse , og den gratis Express-versionen gør det endnu mere attraktivt . Dens brugervenlighed bidrager til dets popularitet som en god begynder programmeringssprog, mens dens robuste feature liste gør det populært med erfarne programmører. Den integrerede udviklingsmiljø gør at designe, programmering og test af en ansøgning meget nemmere end det ellers ville være . Instruktioner
    Installer Visual Basic Express
    1

    Naviger til Microsoft Express Hent område på Microsofts websted.
    2

    Klik på " Downloads ", og klik på " Visual Basic 2010 Express "link. Vælg dit sprog , og når du bliver spurgt, skal du klikke på "Kør ". Markere eller fjerne markeringen af feltet i Kundens deltagelse dialogboksen, og klik på "Næste".
    3

    Læs og accepter licensaftalen og klik på " Næste". Accepter standard installationsmappen ved at klikke på " Install". Tillad opsætningen at afslutte installationen af ​​softwaren på din computer. Når " Setup Complete" vises, skal du klikke på "Exit ".
    Byg et simpelt program
    4

    Start Visual Basic ved at klikke på enten skrivebordet eller symbolet i " Alle programmer " liste. Visual Basic vil bede dig om en registreringskode , men du kan klikke på " Luk" for at bruge det i 30 dage uden koden . Visual Basic IDE vil åbne for dig med en stor startside i midten.
    5.

    Klik på " Nyt projekt ". Dette åbner Design Vindue , med en tom formular i design -området og flere mindre vinduer, som Værktøjskasse , datakilder, Solutions, Ejendomme Fejlliste . Det er på tide at begynde at bygge din nye Windows program, og den tomme form, er dit udgangspunkt.
    6

    Design og opbygge din formular ved hjælp af de forskellige værktøjer i værktøjskassen . Klik på Værktøjskasse fane for at udvide den og vælge fra en liste af standard Windows- komponenter, såsom knapper , etiketter, afkrydsningsfelter , rullelister og tekstbokse . Placer en komponent , også kaldet en kontrol i formularen ved at dobbeltklikke på den eller venstre på den og trække den til din formular . Vælg de komponenter, du har brug for din formular design og line dem op på en måde, der ville give mening at nogen bruger din ansøgning. For eksempel, tilføjer to tekstbokse , og tilpasse det andet under den første. Tilføj en etiket under den anden tekstboks , og sætte en knap nedenunder.
    7

    ændre navnene på de komponenter, du har tilføjet i trin 4 til navne , der matcher deres funktioner i programmet . Dette er en meget mere nyttigt , når du er debugging end default navne " textBox1 ", " Label1 " og " Button1 ". Hvis du vil ændre navnet på en komponent , skal du klikke på den og rulle gennem vinduet Egenskaber , indtil du finder " Name " ejendom . Ændre den til et navn, der giver mening. For eksempel, for den kontrol , du har tilføjet i trin 3 navngive tekstbokse " foersteTal " og " SecondNumber ", hhv . Navngiv label " SumLabel " og knappen " CalculateButton ". Dette er også et godt tidspunkt at skifte tekst ejendom til noget meningsfuldt for brugeren. I dette eksempel, " Beregn " ville være et godt valg for egenskaben Tekst på knappen.
    8

    Skriv koden for hver komponent på formularen , der vil tillade brugeren at træffe nogle foranstaltninger. Brug af " Beregn " knappen fra det foregående trin som et eksempel , skal du dobbeltklikke på knappen på formularen. Dette åbner en kodeks Window og skaber den første og sidste linjer i Calculate knappen sub procedure. Denne kode bliver udført når brugeren klikker på " Beregn " knappen. Dette er et eksempel på kode, der tager det første og andet tal , lægger dem sammen , og viser resultatet .

    Public Class Form1

    Private Sub CalculateButton_Click ( ByVal afsender Som System.Object , ByVal e Da

    System.EventArgs ) Handles CalculateButton.Click

    Dim Første, Anden , Total As Integer
    p første = Integer.Parse ( FirstNumber.Text )
    < p> Second = Integer.Parse ( SecondNumber.Text )

    alt = Første + Anden

    SumLabel.Text = Total.ToString ()

    End Sub
    < p > Slut Class

    Når du begynder at indtaste en linie, Intellisense funktion giver en liste af muligheder , som du kan vælge fra, og kan udfylde resten af ​​ord eller linje for dig. Denne funktion fremskynder kodning processen og reducerer fejl.
    Test og debug din Program
    9

    Test og debug din kode ved hjælp af " Debug" menupunktet i toppen af Visual Basic vindue eller ved at klikke på den grønne trekant ( Debug ) ikon.
    10

    klik på " Debug " menuen og klikke på "Start Debugging ". Dette bygger dit program og udfører koden . Du bør se din nye ansøgning på skærmen . For eksempel indtaste et tal i den første boks , og et nummer i det andet felt . Klik på " Beregn ". Summen af ​​de to tal skal vises i området under de to numre, du har indtastet. Klik på "X" for at lukke vinduet og afslutte debugging session.
    11

    Step gennem anvendelse én linje ad gangen ved at klikke på " Debug" og vælge " Step Into ". Dette vil tage dig gennem anvendelse én linje ad gangen , så du kan se, hvilke linjer kode er at få henrettet. At gå videre til næste linje , klikke på den lille " Step Into " ikonet med den korte blå pil . Indtast dine tal som før og fortsætter med at klikke på " Step Into " ikon, indtil dit program afslutter .
    12

    Foretag kode rettelser efter behov og retest at se, om dine seneste kode værker. Dette er en bedre praksis end at skrive det hele , og derefter teste , da du vil fange logik fejl meget hurtigere. Test er en iterativ proces, der kræver tålmodighed og et skarpt øje for detaljer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan læses en CSV-fil med VB 
    ·Sådan oprettes XML Fra database ved hjælp af Visual B…
    ·Hvordan man skriver scripts med Notepad 
    ·Sådan Luk en formular i VB.NET 
    ·Sådan ændre størrelsen på billeder i Visual Basic 
    ·Sådan Beregn langdistance telefon gebyrer fra en CSV-f…
    ·Sådan bruges Visual Basic til at oprette en multiple c…
    ·Hvordan man laver en pong spil med koden i VB 
    ·Hvordan at køre en forespørgsel i Access VBA 
    ·Sådan Slut Video i VB.NET 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Slut Video i VB.NET 
    ·Hvordan laver man en eksperimentel Flow Chart 
    ·Hvordan til at gemme data fra BASIC Stamp 
    ·Sådan se IP-adresser i Java Kanaler 
    ·Hvad er normale INT Limits 
    ·Hvordan man skriver kode på HTML knap med VBScript 
    ·Sådan får DSN oplysninger Brug Java 
    ·Sådan bruges en Ones Besætning i en Bit Shift 
    ·Sådan tilføjes en Border Brug af HTML programmering 
    ·Sådan Konverter dato til en streng i VB6 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com