| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Programmering  
  • C /C + + Programming
  • Computer Programmeringssprog
  • Delphi programmering
  • Java programmering
  • JavaScript Programmering
  • PHP /MySQL programmering
  • Perl programmering
  • Python Programming
  • Ruby Programming
  • Visual Basics Programmering
  •  
    Computer Viden >> Programmering >> Visual Basics Programmering >> Content
    SDLC Faser i Visual Basic
    Software Development Life Cycle ( SDLC ) Modellen beskriver de forskellige faser i en udvikling af software projektet fra start til slut. Uanset programmeringssprog, teknologiske niveau , eller om projektet indebærer at skabe en business -løsning eller en ny mobiltelefon styresystem , faserne forbliver de samme. Her er de faser, som de vedrører en Visual Basic udviklingsprojekt. Konceptualisering

    Hvert projekt begynder med en idé eller koncept . Denne idé skal blive foreslået , kanaliseres gennem de relevante beslutningstagere derefter prioriteres. Hvis idéen er velbegrundet , er ressourcer, der afsættes , og en ny software -projekt begynder.
    Analyse

    For at omdanne en idé eller koncept til software , nogen har til at fastsætte rækkevidden af projektet , fastlægge de grundlæggende funktioner , hvordan det passer inden for de gældende forretningsprocesser og afveje omkostningerne ved projektet mod de opnåede fordele. I store , formelle projekter kan analysen indeholde forundersøgelser , behovsanalyse og /eller business process analyse. I et mindre projekt , kan bygherren bare sidde ned med en ansat og diskutere behov.
    Design

    før programmeringen starter, bliver analysen omdannes en generel design, der løser de nødvendige teknologier , den overordnede struktur af programmerne , de vigtigste komponenter , datalagring , sikkerhed og andre design faktorer. Hvis dette er et stort projekt, der omfatter en række udviklere og et stort omfang af arbejdet , vil design omfatter en projektplan med tidsplaner, en tidslinje , budget og opgaver.
    Programmering
    < br >

    Når designet er på plads , programmering begynder. De fleste Visual Basic udviklere bruger en cirkulær tilgang, hvor faserne ikke nøje defineret . Hver cyklus kombinerer analyse, design og programmering , hvilket resulterer i et nyt sæt af funktioner , som kan gennemses med erhvervslivet personale. Denne periodiske gennemgang sikrer, at arbejdet lever op til medarbejdernes behov uden at gå væk fra sporet.
    Testing

    Test sikrer, at programmet udfører alle funktioner bestemt under analysefasen , og at programmet virker korrekt . I store projekter , kan det betyde formelle testplaner , der løber gennem en række prøvesager.
    Deployment

    Når softwaren er bygget og testet , det har at blive frigivet til dem, der vil bruge det. Dette kan være så simpelt som at uploade det til en webserver eller installere det på arbejdsstationer. For større projekter , kan det indebære at migrere ældre data , installere ny hardware eller ordregivende hosting-tjenester.
    Vedligeholdelse

    Når softwaren bliver frigivet, det vanskelige arbejde begynder. Forretningsmæssige krav altid ændre og softwaren skal ændres for at opfylde disse behov. Som hardware -platforme forandring, er databaser opgraderes og nye projekter interface med de nuværende systemer , at programmet vokser og ændrer sig til at opfylde disse behov.
    Opgivelse

    På et tidspunkt hver software projektet afsluttes . Nye teknologier opstår der gør programmer forældede eller krav ændrer sig så drastisk , at en omskrivning er nødvendig. Når dette sker, processen starter forfra med en ny softwareudvikling livscyklus .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan til at erklære en global variabel i VBA 
    ·Sådan opdaterer ODBC Records i VB6 
    ·Sådan får du adgang en VBA Incremental Record Søg 
    ·Sådan Medtag JavaScript Mellem Vb.NET 
    ·Sådan Send Vars Fra VBScript til en batch-fil 
    ·Hvordan man laver en hemmelig besked Brug VB 
    ·Sådan bruges VBA til at læse en Microsoft Word-dokume…
    ·Sådan vises filnavne i en Listbox 
    ·Hvordan til at importere data til en dialogboks hjælp …
    ·Sådan Beregn en kolonne I alt i DataGrid 
      Anbefalede Artikler
    ·Længde String Uden Indbygget Funktion i C + + 
    ·Sådan oprettes War File Syntaks 
    ·Sådan bruges Scripts i SSIS 
    ·I Java Hvordan gør du et vindue Unresizable 
    ·Hvordan man skriver en C Program Læsning af en parente…
    ·Hvordan at tilføje en henvisning til et projekt i Visu…
    ·Sådan oprettes en Quiz med tilfældige spørgsmål om …
    ·Sådan Konverter et nummer til en dato i VB 
    ·Sådan får du adgang et opkald funktion fra en Query 
    ·Sådan graf med software til Python 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com