| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan oprettes 1- Inch Margins
    Giver dit dokument en 1 -tommer margin på én eller begge sider giver mulighed for plads på hver side for at gøre huller til arkivering eller til binding . Uanset om du ønsker at henlede Deres margin på papirform eller præsentere en pæn og veldesignet dokument på skærmen , princippet er det samme for begge metoder : måling af en afstand på en tomme i fra den ene side af dokumentet og skabe en lodret linje eller en fane , som De justere al din tekst. Ting du skal
    12-tommer lineal
    Blyant
    Paper
    Vis Flere Instruktioner
    Tegning af en Margin på papir
    1

    Place din hersker vandret hen over papiret . omkring en tredjedel af vejen ned Flyt den smalle side af linealen for at placere nulpunktet mod kanten af papiret. Pencil en lille prik på papiret ved 1-inch mærke langs linealen .
    2

    Flyt linealen længere ned , halvvejs mellem blyantsmærke og den nederste kant af papiret . Foretag samme måling mellem kanten af papiret og den 1- tommers linje og markere papir med din blyant på dette punkt.
    3

    Gør din lineal lodret og tilpasse de to pencil prikker langs den ene side . Tegn en linje langs linealen fra toppen til bunden af siden , gennem blyant prikker. Denne lodrette linje er din 1-inch margen . Gentag processen på den modsatte side af papiret , hvis du vil have en 1-inch margin på begge sider.
    Ændre margenerne i OpenOffice
    4

    Klik på "Format " i øverste menu og derefter rulle ned og klikke "Side ". På den nederste halvdel af popup, under " Margener ", enten bruge scroll knappen for at øge marginen til en tomme eller type "1" i tekstfeltet . Klik på "OK".
    5

    Oprette en skabelon dokument med 1 -tommer marginer ved at følge instruktionerne i det foregående trin. Så gå til "Filer " i øverste menu , og rul ned til " Skabeloner ". I pop ud i menuen , klik på " Gem". Fremhæv " Mine skabeloner " og navngive din skabelon. Klik på OK. For at få adgang denne skabelon , skal du vælge " Skabeloner " på de vigtigste OpenOffice menuen , gå til " Mine skabeloner " og klik på din skabelon.
    6

    Konverter skabelonen til standard dokumentformat. Gem dokumentet under " skabeloner" ved at klikke på filen for at markere det og derefter klikke på " Organiser " nederst i dialogboksen . I den menu, der vises , skal du rulle ned til " kommandoer" og vælg " Anvend som standardskabelon . "
    Ændre margenerne i Microsoft Word 2010
    7

    Klik på "File "i øverste menu , og rul ned til" Sidelayout "og derefter" Sideopsætning ". Inden for denne gruppe skal du klikke på " Margener ".
    8

    Klik på " Brugerdefinerede margener . " Indtast "1 " til din margin størrelse i venstre margen felt. Klik på "OK". Gentag dette for alle andre margener , som du ønsker at indstille på en tomme.
    9

    Opbevar den nye margin som standard for alle fremtidige dokumenter. Klik på " Margener ", når du har ændret målinger, og derefter vælge " Brugerdefinerede margener . " I dialogboksen , skal du vælge " Standard " og derefter "Ja".

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Læs VCE Files 
    ·Hvordan til at screene Snup en webside 
    ·Sådan fjernes xls Password Protection 
    ·Sådan ændres en ordre Picture 
    ·Sådan kører iTunes fra Jolicloud 
    ·Sådan fjernes en Dual Boot Menu 
    ·Sådan geninstalleres en OS Fast 
    ·Dual Boot Vs. Virtual 
    ·Sådan gendannes gamle slettede filer 
    ·Fordele & Ulemper ved Apple Computers 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges DLNA på en bærbar 
    ·Sådan Transfer Windows XP Pro til en ny computer 
    ·Hvad er på Windows Stifinder Left Pane 
    ·Windows Start -up Recovery 
    ·Hvordan at øge størrelsen af en eksisterende partitio…
    ·Sådan Tilpas WYSIWYG Color Palle 
    ·Sådan kontrolleres en LPT Path 
    ·Sådan Detect alle typer af trådløse & hardwired kame…
    ·Sådan oprettes Mozilla Desktop genveje fra startlisten…
    ·Min Ubuntu er langsom til at starte op 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com