| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Hvordan Tør en computer ren Uden en cd med Windows 7
    Du kan tørre harddisken rent på enhver computer ved at køre en specialiseret , sikker sletning softwarepakke , der er designet til at fjerne alle programmer og data. De fleste harddiske indeholder slettede filer , der nemt kan inddrives ved hjælp af retsmedicinske software. Slet alle slettede områder af drevet og overskrive hele drevet med en tilfældig eller sikker mønster af oplysninger, der ikke efterlader nogen spor af nogen filer eller indstillinger. Du kan køre flere populære software pakker, der tilbyder militær styrke sikker aftørring af harddiske . Instruktioner
    Active @ KillDisk Hard Drive Eraser
    1

    Download " Active @ KillDisk Hard Drive Eraser " software fra http://www.killdisk.com . Installere det på målet computer, der indeholder det drev, der vil blive visket ren .
    2

    Back up af vigtige filer på drevet eller oprette et system billede disk .
    3

    Launch " Active @ KillDisk til Windows. " Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​drev, der skal slettes. Klik på " Dræb " på værktøjslinjen , eller tryk på " F10 " for at fortsætte .
    4

    Klik på " Start" for at slette drevet ved hjælp af standard- metoden eller foretage ændringer i indstillingerne som ønsket . Klik på " Start".
    5

    Type "Slet -Alle- DATA " med store bogstaver , og omfatter bindestreger. Klik på "OK". Klik på "Ja " i dialogboksen til bekræftelse . Alt software og filer vil blive slettet, og operativsystemet vil være nødvendigt at indlæses fra en systemgendannelse disk eller operativsystemet disk til at starte computeren .
    Iolo DriverScrubber
    6

    Download " Iolo DriveScrubber " software fra http://www.iolo.com/ds/3 . Installere det på enhver computer, der har en cd-eller dvd-brænder eller en diskette drev installeret . Undlad at oprette en diskette , hvis computeren , der vil blive slettet ikke har et diskettedrev .
    7

    Back up af vigtige filer på det drev, der kommer til at blive slettet eller oprette en systemet billede skive af hele computeren.
    8

    Start DriveScrubber software. Klik på "Start " ved siden af ​​"Opret DriveScrubber Boot Disk " valgmulighed.
    9

    Klik på den type drev, disken vil blive oprettet på . Klik på "Næste " for at fortsætte . Vælg den faktiske drev , der skal bruges . Klik på "Næste". Klik på "Exit " for at afslutte operationen efter disken er blevet oprettet.
    10

    Placer boot disk i computeren , der vil blive slettet, og genstart computeren. Tryk på " Enter ", hvis du bliver bedt om at starte fra CD /DVD -drev.
    11

    Indtast licensnummer følger med softwaren . Tryk på " Enter" for at fortsætte. Brug op-og ned-pilene for at fremhæve de installerede drev i computeren. Tryk på mellemrumstasten for at vælge de drev, der skal slettes. Tryk på mellemrumstasten igen for at fravælge et drev , hvis nødvendigt.
    12

    Tryk på " Enter" for at fortsætte. Brug op-og ned-pilene til at vælge en aftørring metode. Tryk på " Enter" for at fortsætte gennem det næste skærmbillede eller foretage eventuelle ønskede ændringer i de avancerede indstillinger. Tryk på " Enter".
    13

    Hold "Ctrl" -tasten, " Alt" tasten og " Shift "-tasten , og tryk på bogstavet "W" en gang for at starte drevet aftørring drift, når bedt om det. Alt software og filer vil blive slettet, og operativsystemet vil være nødvendigt at indlæses fra en systemgendannelse disk eller operativsystemet disk til at starte computeren .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Brænd en DAT fil 
    ·Sådan oprettes en Windows XP Baggrund Tema 
    ·Hurtige måder at slette favoritter 
    ·Hvordan man gør en teknisk fejlfinding ved hjælp Scri…
    ·Power Down Vs. Reboot Computer 
    ·Hvordan jeg Fang en Ghost i Aveyond 
    ·Sådan køres Project Torque 
    ·Hvordan man laver en Sideways Smiley 
    ·Skridt til Deltagelse i et Workgroup i Windows XP Profe…
    ·Sådan Læs Sidste Log File Fra Solaris 
      Anbefalede Artikler
    ·Windows 7 Ultimate Egenskaber 
    ·Sådan formateres en harddisk ved hjælp Window XP 
    ·Sådan installeres GMP i Ubuntu 
    ·Bruger Management Tools for To computere 
    ·Jeg kan ikke slette en brugerkonto i Windows XP 
    ·Sådan Tilføj Network Card Drivers til SUSE 
    ·Sådan Kort til roden af ​​et logisk drev 
    ·Sådan Reset Factory Pixels 
    ·Sådan fortryde en Windows Update 
    ·Sådan Reparation Windows XP Service Pack 2 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com