| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan pakkes en Operating System gendannelsesdiske
    I de "gode gamle dage ", computerproducenter inkluderet fuld disk versioner af styresystemet , der fulgte med computeren. Engang i begyndelsen af ​​2000'erne , nedskaleret genoprettelsesdiske begyndte medfølgende computere i stedet . I 2007 kom mange nye modeller helt disc -fri, med operativsystemet opsving filer gemt i en partition på harddisken . Brugere blev ansvarlig for at brænde deres egne genoprettelsesdiske fra computerens filer. Uanset om du har brændt dine egne diske eller har producenten leveres genoprettelses-cd'er , chancerne er gode , at de ikke kommer med anvisninger. Den logiske ting at gøre, er at lukke computeren ned og genstarte den med diske i drevet, men der er mere at udtrække operativsystemfiler end en simpel genstart. Ting du har brug
    A /C adapter ( bærbare computere only)
    Gendannelsesdiske
    Keyboard
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Sæt computeren i en stikkontakt kilde , hvis du er ved at komme en bærbar computer eller en anden bærbar computer. Opsvinget kræver en masse magt og tid og kan køre et fuldt batteri tørt på nogle modeller . Stationære computere har allerede konstant effekt , så der er ingen grund til at gøre noget ekstra.
    2

    Kontroller, at dit tastatur fungerer korrekt. Hvis du normalt kun bruger en mus eller anden input-enhed , skal du bruge et tastatur til denne handling, så sætte den ene i og prøve at skrive et par linjer for at sikre, at det virker.
    3

    Place din opsving disk , eller det første i en serie af gendannelsesdiske i dit diskdrev . Hvis din computer automatisk forsøger at køre disk skal du trykke "Pause " eller "Stop" for at forhindre det i at gøre det .
    4

    Luk computeren fuldstændigt ved hjælp af " Luk ned " eller " Sluk "-funktion.
    5.

    Tænd computeren og se på skærmen omhyggeligt. Så snart den første " splash screen " vises - som regel et billede af fabrikantens navn eller logo - se for instruktioner på at indtaste computerens BIOS. Denne grundlæggende input /output system vil tillade dig at ændre , hvordan computeren starter op . Skærmen kan sige noget lignende "Press F12 for at Enter Setup " eller " Tryk på F2 for at ændre Boot Order ".
    6

    Tryk på den viste tast , før den næste skærm vises . Du vil kun have et par sekunder. Hvis der ingen anvisninger vises , eller hvis du glip af muligheden for at trykke på tasten , lukke computeren ned og forsøge igen. Hvis du stadig ser ingen instrukser , lukke ned og prøve at genstarte , mens du holder "Delete " (eller " Del" ) tasten. Alternative nøgler til at prøve er " Esc ", tallet nul , og enhver af funktionstasterne taltasterne ( "F1 " til " F12 "). Processen for at indtaste BIOS eller startrækkefølge setup varierer på tværs producenter og modeller .
    7

    Følg vejledningen på skærmen for at flytte inden for setup skærme. Du bliver nødt til at bruge piletasterne til at flytte markøren og på "Enter" tasten for at vælge . "Esc " vil generelt bakke dig ud af noget, du ikke mener at gøre. Find det område, hvor du kan ændre , hvilken enhed computeren ser ud i første til at starte op . Dette er generelt indstillet til harddisken , ofte mærket HDD . Brug piletasterne til at skifte det til diskdrevet hvor du har placeret din opsving disk.
    8.

    Følg instruktionerne på skærmen for at gemme ændringerne og afslutte BIOS. Din computer kan fortsætte med at starte normalt , eller det kan straks begynde udpakkede filer fra gendannelsesdisken . Hvis den gør det sidste, er du færdig. Bare følg vejledningen på skærmen for at fuldføre operativsystemet udvinding og installation, men ikke forsøge at køre andre operationer på din computer, indtil den er færdig. Hvis computeren starter normalt , skal du lukke den ned og genstarte det igen. Det vil nu se i diskdrevet og udtrække det operativsystem , som det støvler .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at slippe af Acer spillekonsol 
    ·Sådan Defragmenter DOS 
    ·Sådan Fix Surfing redirects 
    ·Trin-for- trin vejledning til at omformatere en Acer bæ…
    ·Sådan Læs VCE Files 
    ·Anvendelse af OOAD Cases 
    ·Hvorfor Er File Management Vigtigt for den samlede syst…
    ·Sådan installeres Cognos 8,3 
    ·Sådan Stop websider Fra Flytning 
    ·Sådan gendannes Quicken Files 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes en ny bruger på en HP Computer 
    ·Sådan fjernes Print Spooler i RegEdit 
    ·Sådan Konverter Icecast til RTMP 
    ·Hvad processoren er kompatibel med 754 Socket 
    ·Sådan deaktiveres en Windows Firewall Med gpedit 
    ·Sådan Clean en HP Registry 
    ·Udpakning af filer fra en i386 
    ·Hvordan indstiller jeg tid til en VMS System 
    ·Sådan kører Linux fra en USB Memory Stick 
    ·Sådan Swap oplysninger Når Udskiftning af en desktop …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com