| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Sådan Forstør en skrifttype Uden Udvidelse af Screen
    Skrifttype indstillinger definerer den stil, størrelse og farve på tekst på en side . Du kan styre skriftstørrelsen i de fleste Microsoft-programmer holde " Ctrl "-tasten og bruge rullehjulet eller knappen på din mus. Websider normalt angive en skriftstørrelse i kildekoden , og for at ændre dette , er du nødt til at foretage ændringer i dine browserindstillinger . Hvis teksten er en del af et grafisk billede , kan du normalt ikke påvirke dens størrelse ved at ændre fontindstillinger selvom størrelsen af grafikken i sig selv kan øges med visse browserindstillinger. Instruktioner
    midlertidigt øge Browser Skriftstørrelse
    1

    Klik på "Vis" i menulinjen i Internet Explorer. Vælg " Tekststørrelse " og vælg den størrelse, du foretrækker , fra "Mindste " til " Største ". Dette vil forblive i kraft , indtil du ændrer den igen.
    2

    Tryk på " Ctrl" og "+" tasterne sammen i Firefox til at øge tekst og billede størrelse på en webside i etaper. Hver gang du trykker på tastekombinationen , skrifttype og billedstørrelse vil stige. Tryk på " Ctrl" og "-" sammen for at reducere størrelsen igen eller "Ctrl " og " 0" for at vende tilbage til standard størrelse for siden. Alternativt kan du klikke på " View" i menulinjen , og derefter "Zoom" og "Zoom Text Only" for at forstørre teksten uden at berøre billeder.
    3

    Tryk på " Ctrl " og " +" eller "Ctrl " og " 0" sammen i Opera at øge tekststørrelsen og "Ctrl" og "-" for at reducere det igen. Bemærk at dette også forstørrer størrelsen af ​​eventuelle billeder på siden .
    Permanent Forøg Browser Skriftstørrelse
    4

    Klik "Funktioner" på menulinjen i Internet Explorer, vælg " Internet Options " og vælg "Tilgængelighed ". Under " Formatering " check " Ignorer de skriftstørrelser , der er på websider. " Klik på "Vis" i menulinjen , og derefter " Tekststørrelse ", og vælge den mest hensigtsmæssige af de fem udbudte størrelser .
    5.

    Klik på "Funktioner " i menulinjen i Firefox , og vælg derefter "Content . " Under " skrifttyper og farver" indstille standard skrifttype og størrelse. Klik på knappen "Avanceret" og klik på drop- down listen ud for "Minimum skriftstørrelse ", og vælge en passende størrelse. Klik på "OK " for at lukke " Fonts " vinduet, og klik derefter på "OK" for at afslutte "Indstillinger".
    6

    Klik på menuen "Filer" i Opera , og vælg "Indstillinger" og derefter " skrifttyper. " Under " Mindste skriftstørrelse ( pixels )" vælge en passende mindstestørrelse . Klik på " Normal" og derefter " Vælg ", og indstille standard størrelse under " Size ". Klik på "OK " for at anvende .
    Øge Screen Ikon Tekst størrelse
    7

    Højreklik på skrivebordet og vælg " Tilpas" i Windows Vista. Klik på " Tilpas skriftstørrelse ( DPI )" i venstre navigationslinje . Check " Større skala (120 DPI ) " i " DPI Scaling " vinduet og klik på " Anvend" og derefter "OK", eller klik på "Custom DPI " knappen for at indstille en brugerdefineret størrelse. Genstart computeren for at fuldføre ændringen.
    8

    Højreklik på skrivebordet og vælg "Egenskaber" i Windows XP. Klik på " Udseende " fanen.
    9

    Klik på drop -down boks under " Skriftstørrelse " og vælg " Large" eller " Extra Large ". Klik på " Apply " knappen og derefter klikke på "OK".

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Rute Mail fra en liste over afsendere 
    ·Sådan tilpasses en faktura Skabelon 
    ·Sådan Start din egen web- Site Server 
    ·Om Fdisk 
    ·Sådan ændres en computer til en tidligere dato 
    ·Sådan Slet One Thing fra din historie 
    ·Sådan får du vist listen over nyligt slettede filer 
    ·Typer af Spam Filter 
    ·Sådan Slut din bærbare computer til dit tv 
    ·Hvordan deaktiverer jeg Autokorrektur i Office 2007 One…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Indføre titlen på en artikel i mit papir Over …
    ·Vil XP software køre på Windows Vista 
    ·Sådan ændres Start Ikon i Windows 7 
    ·Min computer kører meget langsomt , og genveje tage la…
    ·Sådan Set Chkdsk at køre på Boot 
    ·Sådan slette filer på en Compaq harddisk 
    ·Sådan afmelder du en OCX 
    ·Hvordan laver Headpins 
    ·Sådan installeres en JAR fil i AIX 
    ·Sådan Fix en Blue Screen Crash 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com