| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Vejledende principper for EMR Mål
    Electronic Medical Records ( EMR ) er et uvurderligt værktøj til at sundhedspersonale ved at lave en patientjournaler og historie øjeblikkeligt er tilgængelige via et edb-program . Nogle systemer er relativt enkle , andre er ganske indviklet i deres ansøgning. Mens der er kolossal fordel for en hede pleje organisation, skal den underliggende filosofi og vejledende principper altid være absolut optegnelser sikkerhed, pålidelighed og bekvemmelighed, og patient -orienteret. EMR Implementering

    Et system med elektroniske patientjournaler er generelt skræddersyet til hver enkelt sundhedsvæsenet organisations behov . Når informationsteknologien designe og bygge systemet forstår et sundhedsvæsen organisations specifikke behov , kan de tilpasse et system, der giver de relevante " pleje processer" til medicinsk personale og deres patienter . Dependening af størrelsen af ​​en organisation , at skabe et system, kan tage så længe som to år de indledende stadier af udvikling til "go live" scenen og efterfølgende test , uddannelse og fuld gennemførelse .
    EMR Records Security

    Privatliv og fortrolighed er de vigtigste aspekter i opbygningen patient tillid. Derfor er et af de ledende principper i ethvert EMR system er elektronisk sikkerhed og overvågning teknologi, der opretholder integriteten af ​​systemet, og de ​​poster , den indeholder. Regelmæssige sikkerhed anmeldelser og opdateringer er nødvendige for at sikre sikkerheden af en patients privatliv. Samtidig bør systemet være i stand til at udbyde elektroniske syndromiske overvågningsdata - oplysninger om nye sundhedsrisici og udbrud såsom influenza eller andre sygdomme identificeret af organisationens læger. Dette bør være tilgængelig for offentlige sundhed agenturer uden at krænke patientens fortrolighed .
    Driftssikkerhed og bekvemmelighed
    en EMR system er skræddersyet til at imødekomme behovene i hver organisation og dens særlige omstændigheder og kultur.

    Udvikling af en EMR system kræver markante programmer til at opfylde behovene i den enkelte organisation og dens særlige forhold og kultur. Læger bør være i stand til at forespørge patientdata , røntgen og andre billeder , testresultater og andre vigtige oplysninger. Derfor er det afgørende for de IT-personale udvikler systemet til at forstå de behov og ønsker af systemets slutbrugere . Der er flere systemer , der skal inkorporering at gøre systemet virkelig funktionelle . Vigtige funktioner omfatter et rapporteringssystem for bivirkninger , antibiotikum dosering kontrolsystem, et diagnostisk styresystem , støtte til børn , der modtager alle ernærings intravenøst ​​og en markør for specifikke sygdomme. Derudover skal der være en stregkode system til at dobbelttjekke medicin og andre vigtige forsyninger, patientuddannelse og informationssystemer , en ammende proces og et system til at spore forsikring, Medicare /Medicaid og andre lignende data.
    < br > EMR patient Oriented

    sidste ende må EMR system være orienteret til gavn for patienten. Convenience for medicinsk personale at kalde op data er vigtig , men skal fordelen altid være for patienten. Det EMR system skal være i stand til at levere relevante data om en patients medicin , opsummere patientens visitation og behandling record og, vigtigst , bør systemet være tilgængelig for patienten til at give ham eller hende til at gennemgå lab tests , se en liste over deres medicinering, viser oversigter deres kontor, klinik eller hospital besøg og andre relevante data. Derudover skal systemet gøre det muligt for patienten feedback og kommunikation med sundhedspersonale.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får du vist slettede filer 
    ·Hvordan Tør en computer ren Uden en cd med Windows 7 
    ·Sådan slettes Tracking cookies 
    ·Hvordan man laver en signatur med en mus 
    ·Sådan fjernes programmer med Kommandoprompt 
    ·Sådan Sync iCal Med et Gantt Chart 
    ·Sådan installeres et operativsystem 
    ·Problemer med Debugging et Just in Time Pop -Up 
    ·Hvad er swapping i Operativsystemer 
    ·Sådan Drag & Drop på en bærbar 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Applications i Linux 
    ·Sådan aktiveres Automatisk login i Windows XP 
    ·Hvordan du manuelt End Stuck programmer i Windows Vista…
    ·Sådan gendannes Microsoft Værter Files 
    ·Hvordan til at købe en microcontroller for en Python 
    ·Sådan fjernes Desktop Elementer i Windows XP 
    ·Sådan Cut & Paste et foto 
    ·Sådan ændres det registrerede navn på Computer 
    ·Sådan installeres Ubuntu 8.04 på EEE PC 
    ·Hvordan man laver en sort baggrund White i Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com