| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Basale computerfærdigheder for en lærer
    Dagens teknologidrevet miljø dikterer, at lærerne i alle skolesystemer har en grundlæggende viden om computer -hardware og terminologi og evnen til at køre og undervise uddannelsesprogrammer. Lærerne har også brug for grundlæggende færdigheder i at bruge tekstbehandling software og bruger internettet til at udføre forskning og til at modtage og sende e-mail . Ægte computer literacy indebærer meget mere dybdegående viden , men processen starter med at forstå det grundlæggende. General Computer Hardware Operations

    En lærer skal forstå fem grundlæggende stykker computerhardware og deres funktioner , begyndende med skærmen. Enhver dataindlæsning i computeren viser op på skærmen . Næste er den CPU ( central processing unit) , som omdanner computeren tændt eller slukket og processer data. Operativsystemet, programmer (også kaldet applikationer) , harddisk, fil opbevaring , filer og drivere relateret til de vedlagte periferiudstyr , såsom printer , er alle monteret på CPU .

    Tastatur indgange data. Det omfatter en skrivemaskine tastatur plus ekstra taster , der anvendes til bestemte kommandoer og funktioner. Musen er en håndholdt kontrol for en pointer , der vises på skærmen. Du placerer musen for at udføre en kommando eller opgave , og klik derefter på en knap på musen til at starte proceduren. Endelig printeren udskriver data fra computeren . Du er nødt til at forstå alle fem elementer til grundlæggende edb-drift .
    Tekstbehandling

    Lærere har brug for grundlæggende tekstbehandling færdigheder til at skabe dokumenter, såsom lektionsplaner og rapporter. De bør være i stand til at indtaste og redigere data ved hjælp af tastaturet. De skal også vide, hvordan at kopiere, klippe og indsætte sætninger og afsnit fra andre datakilder , og i dokumentet. Dette omfatter at vide, hvor man kan finde ikonerne på værktøjslinjerne Standard og Formatering til at udføre disse opgaver .

    Lærere skal også vide, hvordan man bruger tekstbehandling software til at lave nye datamapper , ændre skrifttyper (type størrelse og udseende ) , fed, kursiv eller understreget tekst, link dokumenter og gemme dem til computerens harddisk , cd'er og andre flytbare medier. Forståelse filtypenavne anvendes i navnene på forskellige typer af filer, såsom . Doc, . Exe og . Jpg , er også nyttigt .
    Internet

    meget af en lærers skriftlig kommunikation med fakultetet, administrationskontor og endda nogle studerende består i at sende og modtage e-mail. Lærere skal kunne reagere på og igangsætte en e-mail . Det kræver forståelse af funktion og struktur i en e-mail -adresse.

    For at forske hjemmesider for undervisning, forskning eller anden information, lærere nødt til at forstå funktionen af ​​en URL (Uniform Resource Locator ), og ved hvordan man bruger en web browser og søgemaskine. Desuden bør lærerne have en grundlæggende bevidsthed om computervirus andre kriminelle aktiviteter på internettet . Dette omfatter installation og anvendelse af passende scanning software , og ikke downloade filer eller klikke på links fra mistænkte kilder, såsom uopfordrede e-mails fra ukendte personer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan til at tage og gemme et screenshot i Windows 
    ·Sådan ændres en Desktop Theme 
    ·Sådan Upload flere filer Med en HTML formular 
    ·Sådan Reset Thin Client 
    ·Hvordan at slippe af EQD.Exe 
    ·Hvordan man laver en tekstboks Grow at tilpasse tekst 
    ·Sådan redigeres en XPS Filer 
    ·Sådan ændres desktop til et andet drev 
    ·Svagheder ved DOS 
    ·Sådan fjernes en Freecorder Toolbar 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fortryd Filassociationer 
    ·Kan du installere Windows XP fra en tommelfinger drev 
    ·Om forskellige typer af operativsystemer 
    ·Sådan konfigureres regelsæt i Iptables 
    ·Sådan Erstat ALSA Med OSS 
    ·Sådan copy & paste af billeder på en Mac 
    ·Hvordan du aktiverer en ekstern VGA-skærm på en KDE4 …
    ·Windows Vista Business Edition Systemkrav 
    ·Sådan ændre tidszonen i Windows 7 
    ·Sådan aktiveres ActiveX på en XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com