| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Begyndere ' Computer Lessons
    Computere gennemsyre næsten ethvert aspekt af livet i det 21. århundrede. Computere kan gøre tidligere vanskelige opgaver ekstremt let og giver komfort i dag- til-dag liv . De kan også bringe nyheder og underholdning til dine fingerspidser . Computere kan hjælpe gemme vigtige dokumenter og gøre kommunikationen til en leg. Kendskab basale computerfærdigheder er en enorm fordel. Basic Computer Anvendelse og Terminologi

    lære at bruge en computer kommer med nogle nye terminologi, der er næsten lige så vigtig som selve læreprocessen . Måske det vigtigste redskab for enhver computer bruger er musen, håndbetjent enhed , inputs kommandoer. Musen vil flytte en lille pil rundt på skærmen. Ved at klikke på musen , når pilen er på forskellige knapper og programmer på skærmen ( som kaldes "monitor " ) , kan en bruger navigerer gennem computerens funktioner . Filer eller dokumenter, er individuelle opbevaringsrum til orientering. Lydfiler gemme musik , mens tekstfiler gemmer skriftlige arbejde, såsom et dokument udarbejdet i Microsoft Word, som er en form for tekstbehandlingsprogram . Dokumenterne kan tastes i et tekstbehandlingsprogram ved hjælp af tastaturet, som er den vifte af nøgler, der er bogstaver, tal og symboler på dem. Den bedste måde at blive fortrolig med de mange funktioner i en computer er at bruge computer ofte , praktiserende manøvreringen i dens forskellige anvendelser.

    En vigtig forskel at lære er forskellen mellem hardware og software. Hardware er de faktiske fysiske elementer i computeren , såsom skærm, tastatur, bundkort og harddisk. Software er et program eller program, der er installeret på computeren , såsom et tekstbehandlingsprogram, et regneark editor, en internetbrowser eller et spil.

    En meget vigtig funktion af en computer er brugen af internettet. En computer kan få adgang til internettet via en kabelforbindelse, en dial-up forbindelse eller satellit-forbindelse , som alle kræver forskellige tilslutningskabler og hardware . Den enhed, der forbinder til internettet, er kendt som et modem. Når forbundet til internettet , kan en bruger sende e- mail eller skrevet online beskeder til venner og bekendte. Søgemaskiner som google.com giver adgang til et væld af information og online- nyhedssider , såsom nytimes.com , som giver løbende opdatering nyheder.
    Internet

    internettet er en af ​​de vigtigste teknologiske fremskridt i vor tid. Væsentlige, det er en " netværk af netværk ", hvilket betyder, at bogstaveligt talt millioner af uddannelsesmæssige, business , personlige og statslige computernetværk alle er bundet til ét sted - den såkaldte world wide web. Når computeren er tilsluttet til internettet, kan du få adgang til den utroligt store mængde af information til rådighed.

    Hjemmesider er skærme af ord og billeder, der vises på computerskærmen , når du ser på internettet. Ser man på mange forskellige skærme af information kaldes " browsing " eller " surfe " på internettet. Afhængigt af hvilken type websted, du kigger på, kan du se oplysninger , adgang underholdning med lyd og billeder , kommunikere med andre , indkøb af produkter, eller tjekke din bank balance. Antallet af ting, du kan udrette online vokser konstant .

    Den bedste måde at komme i gang på internettet er at gå til en søgemaskine webside, søger på internettet for dig og skrive i et emne , som du ønsker at vide om. For eksempel kan du gå til Google.com og skriv " modeltog " i søgefeltet . Google vil returnere millioner af hjemmesider om modeltog.
    Basic Computer Security

    Mens internettet er i stand til at bringe folk tættere sammen , at nærhed også kan resultere i en invasion af privatlivets fred. Hackere , eller information tyvene , kan forsøge at stjæle computer dokumenter på samme måde et hjem indbrudstyv ville forsøge at stjæle værdigenstande. For en begyndelse computer bruger, er det vigtigt at installere betroede anti- virus software, såsom Norton, McAfee eller BitDefender , for at beskytte din computer mod angreb.

    Når du vælger passwords , valgte noget, der ville være vanskeligt at gætte ved at inkludere en lang kombination af tal og bogstaver. Det er bedst at have en anden adgangskode til noget, der kræver en, såsom e- mail , chat, og hjemmeside -konti.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Årsager til datatab 
    ·Sådan installeres TractorSource 
    ·Sådan Find My Documents and Settings On My Vista Home …
    ·Hvordan får jeg min Internet Icon tilbage på min Quic…
    ·Sådan Put en volumenkontrol i en Toolbar 
    ·Sådan Put musik på min pc gratis uden at downloade de…
    ·Sådan Deltag i ZigBee Alliance 
    ·Sådan flytter en besked fra papirkurven Can til indbak…
    ·Sådan får du adgang Gamle filer på en computer 
    ·Sådan fjernes Drugstore.Com på en postliste 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Find Hkey_Local_Machine 
    ·Hvordan tilføjer jeg en printer til en FiOS Router 
    ·Sådan installeres Lydstyrke på proceslinjen 
    ·Sådan oprettes en bootbar USB Flash 
    ·Sådan fjernes WMP 11 & Geninstaller WMP 10 
    ·Sådan Fremskynde XP Performance 
    ·Sådan Defrag med iDefrag 
    ·Hvordan at slippe af Pop - Up Balloner 
    ·Sådan får du adgang Task Manager i Windows XP 
    ·Forskellige versioner af MS Windows 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com