| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Historie minicomputer
    Den minicomputer varede fra 1960 gennem 1980. Dens formål var at tilbyde en omkostningseffektiv alternativ til rum størrelse mainframe computere . Det var en tredje generation computerteknologi , der tjente som en midlertidig størrelse og opløsning mellem mainframes og den personlige computer. Til sidst minicomputer blev erstattet af mikroprocessoren. Tidligere Opfindelser

    Før opfindelsen af ​​minicomputere , to store opfindelser banede vej. Transistoren , udviklet af Bell Labs i 1947 og det integrerede kredsløb i slutningen af ​​1950'erne , forbedret effektivitet og reduceret størrelsen af ​​elektroniske komponenter. Det integrerede kredsløb blev først indført i 1958 af Jack Kilby fra Texas Instruments . Den blev videreudviklet på silicium seks måneder senere af Robert Noyce , medstifter af Fairchild Semiconductor .
    Core Hukommelse

    Core hukommelse blev introduceret i slutningen af ​​1940'erne af An Wang, hvis patentet blev senere købt af IBM. Det faktum, at elektrisk strøm kan bevæge sig i den ene eller anden retning , førte til tanken om, at en smule kan lagres som 0 eller 1 . En anden opfindelse, der åbnede døren for minicomputer var Jay Forrester udvikling af et system , der tillod en stor gruppe af ledninger , der skal styres af en lille gruppe af ledninger.
    Early Minicomputer < br >

    minicomputer første hit på markedet i 1960 med Digital Equipments PDP- 1, som sælges til $ 120,000 . modelnavnet stod for " program , data, processor. " Det var den første kommercielle computer , der fulgte med en skærm og et tastatur. Denne maskine bro udviklingen fra værelset størrelse mainframes til personlige computere .
    Moores lov

    I 1965 Gordon Moore, en Fairchild Semiconductor forskningsleder , udgav sin idé om, hvordan antallet af transistorer , der kan sættes på en chip vil fortsætte med at vokse over tid. Hans artikel dukkede op i april i Elektronik Magazine. Moore skrev om , hvordan transistor tæthed på chips ville fordoble hvert år for det næste årti. Senere blev han reviderede forudsigelse , kendt som Moores lov , at fordobles hvert år og en halv.
    Random Access Memory

    Dr. Robert Dennard af IBM fik et patent i 1968 for en opfindelse, der banede vejen for Random Access Memory , også kendt som RAM. Hans opfindelse var en én - transistor DRAM ( dynamisk RAM) celle , som førte til tre - transistor . DRAM gik på at være løsningen for kortsigtet datalagring.
    Semiconductor Industry

    I 1968 Gordon Moore medstifter Intel med Robert Noyce , der blev kendt som " far til Silicon Valley. " Ved første Intel gjorde hukommelseschips , men derefter flyttet sit fokus på mikroprocessorer. Chip konkurrenter i slutningen af ​​1960'erne omfattede Tandy , som ejede Radio Shack , Texas Instruments og AMD .
    Tidlig personlige computere

    I december 1968 Stanford Research Institute forsker Douglas C . Engelbard viste et edb -system, der omfattede en mus, tastatur, tastatur , vinduer, tekstbehandlingsprogram og et hypertekst -system til at forbinde filer på Fall Joint computer Conference i San Francisco. Det følgende år Intel produceret den første mikroprocessor, der indeholdt mere end 2.000 transistorer på en chip er mindre end en fingernegl . En bølge af håndholdte regnemaskiner blev efterfulgt af personlige computere rammer markedet i 1976 med Apple I.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Typer af Spam Filter 
    ·Sådan læne og bruge en computer 
    ·Sådan Find en MP3 på en computer 
    ·Computer Training Vilkår 
    ·Min EMachines vil ikke tænde 
    ·Sådan installeres en AR5007 
    ·Hvad er den vigtigste funktion af Computer Ud over de P…
    ·USB-forbindelsen for My Motorola I580 er langsom 
    ·Sådan udskrive enkelte skærme med to skærme 
    ·Hvad er det absolutte minimum Mængden af ​​RAM er nød…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan opgraderer Windows 2000 Server til Windows 2003 …
    ·Hvordan til at dræbe en Linux proces på ID 
    ·Sådan Scan efter Rootkit 
    ·Sådan installeres Office 2007 uden fejl 
    ·Hvordan at skelne mellem LEA SI & NUMB 
    ·Hvad er forskellen mellem Windows & Udskiftning Windows…
    ·Sådan Set Up en dual boot på en Mac Mini 
    ·Sådan Konverter en GPT partition 
    ·Browser problemer med Vista 
    ·Sådan oprettes en Diskoprydning BAT File 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com