| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Nogle grundlæggende vilkår relateret til computere
    For computer ejere , nogle standard "teknologi tale" er en del af at forstå, hvordan maskinen fungerer . For en første gang bruger, kan høre udtryk som RAM, harddisk og CPU virker intimiderende . Nogle grundlæggende viden om typiske computer vilkår hjælper brugeren købe en ny maskine eller fejlfinding af problemer , hvis nogen af hardwaren eller software nedbrud. Sådan viden hjælper også brugeren med at navigere maskinen . Hard Drive

    Harddiske er opbevaring komponenter i computere. Harddiske har fade og et hoved , pladerne dreje rundt som leder læser oplysningerne. Oplysningerne gemmes og hentes til visning for brugeren. Harddiske har forskellige hastigheder og kapacitet . Harddisken indeholder oplysninger om en lille del af sine fade, der peger computeren til placeringen af ​​styresystemet (se afsnit 7). Når dette sker , er der ingen input fra brugeren er påkrævet. Boot procedure ( se afsnit 4) er automatiseret af harddisken og operativsystemet.
    CPU

    central processing unit (CPU ) er den hjerne computer . Alle instruktioner og procedurer behandles gennem CPU'en. CPU'er har flere forskellige hastigheder , og komponenten er knyttet til et stik på bundkortet. CPU'en er meget følsomme over for statisk elektricitet , så enhver bruger, der ønsker at ændre en processor skal sikre, at han er jordet . CPU hastighed er en del af computerens ydeevne hastighed.
    Memory

    Random Access Memory (RAM ) kaldes volatile opbevaring. Hukommelse er hurtigere end harddisken, og software og programmer, der er i gang på maskinen er gemt i hukommelsen, mens i brug. RAM kaldes volatile fordi oplysningerne ikke forbliver i RAM efter at computeren er blevet slukket. Lave mængder af RAM i en computer kan påvirke dens hastighed og ydeevne. Hukommelsen kan opgraderes ved at tilføje flere pinde til computerens bundkort (se afsnit 6) , hvor RAM er installeret.
    Boot

    Udtrykket "boot " anvendes til at beskrive den måde en computer tændes eller genstartes. Opstart af en computer betyder normalt at tænde for strømmen og ilægning af operativsystemet. Computeren kan startes op til en sekundær operativsystem som DOS , hvilket er hvor brugerne installerer nye styresystemer . Genstart en computer betyder at genstarte den .
    Crash

    Et nedbrud er en software eller hardware fejl. Når harddisken går ned , er det ikke længere fungerer , og computeren er i stand til at starte. Bryder gælder også software . For eksempel, når software går ned Windows-operativsystemet viser en blå skærm kaldes "Blue Screen of Death. " Mindre nedbrud kan inddrives ved at genstarte computeren. Hvis en harddisk går ned , skal hardwaren skal udskiftes.
    Bundkort

    bundkort er det centrale element , hvor alle hardwareenheder kombinere. Hvis du åbner computeren , bundkortet er den største kredsløb , hvor komponenter er fastgjort . Bundkortet er også, hvor den centrale behandlingsenhed ( CPU) på computeren er tilsluttet. Enheder bruge bundkortet til at sende og hente oplysninger behandles af CPU'en.
    Operativsystem

    Operativsystemet er bindeled mellem brugeren og computeren. Det er det program, der giver brugeren mulighed for at interagere med maskinen ved hjælp af museklik eller keyboard input . Operativsystemet skaber en venlig, grafisk interface, der oversætter input fra brugeren og sender det til CPU'en eller hardware komponent til forarbejdning. Flere operativsystemer er tilgængelige, såsom Windows, Linux og Apples Leopard.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en inverteret Computer Screen 
    ·Sådan : Konstant Ping 
    ·Micro Computer Technology 
    ·TIFF Konvertering til JPG 
    ·Sådan fjernes Indlæg Baseret på Dato 
    ·Sådan tidsplan software Opgaver 
    ·Sådan Restore Default skrivebordsikoner 
    ·Sådan bruges DOS Boot Windows CE 
    ·Sådan Put en Internet Browser ikon i proceslinjen 
    ·Sådan sparer Mac filer på en PC 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvor hen til Lukke Låste mapper i Windows 
    ·Instruktioner om hvordan man geninstallere en XP Operat…
    ·Sådan får du vist Ntuser.dat 
    ·Ingen Printing With My Linux Chromium Browser 
    ·Sådan Put en System Password på din computer 
    ·Sådan tilføjes Garage Door Vinduer 
    ·Sådan får Snap Window Feature på en Mac 
    ·Sådan Fix Userenv fejl i Windows XP 
    ·Historien om personlige computere 
    ·Sådan Print Mappe & fil lister fra XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com