| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Historien om Computer Operating Systems
    Når en person bruger en computer, kan et enkelt klik sende en hel linje af kodning og edb-data via harddisk, bundkort og hukommelse. Den faktiske bruger kan ikke vide hvordan til at drive noget på computeren, hvis ikke for operativsystemet. I mere end 30 år har operativsystemer gjort computere lettere at bruge , hurtig og appellerer til øjnene . Historien om disse operativsystemer viser en videreudvikling af forandring og fremskridt i teknologi , der har ændret liv for evigt . Windows

    Et af de mest succesfulde operativsystemer er Windows . Ifølge Microsofts officielle Windows historie hjemmeside, var det første Windows-operativsystem til rådighed i 1983, men det gjorde ikke vinde udbredt brug indtil 1985. Denne version var kendt som Windows 1.0. Windows 2.0 var en succes , men operativsystemer ramte deres skridtlængde med udgivelsen af ​​Windows 3.0 og Windows NT 3.1. Systemerne featured detaljerede fil ledere samt ikoner, indbyggede spil og netadgang for store virksomheder .
    Windows Transformation

    succes Windows og udvidelse af hjemmet computere førte til udgivelsen af ​​Windows 95 . Dette operativsystem blev grundlaget for fremtidige Windows-operativsystemer og fremhævede den berygtede "Start" knappen , der stadig bruges i dag. Windows 98 Second Edition og Windows Me blev alle opgraderinger til dette system. Fagfolk , der anvendes Windows 2000, og alle operativsystemer blev fusioneret for at skabe Windows XP i 2001.
    Macintosh

    Macintosh linje af computere featured sin egen operativsystemer lige siden Mac System Software Version 1 blev udgivet i begyndelsen af ​​1984. De næste tre år omfattede opgraderinger til systemet. Der var ingen væsentlige ændringer til operativsystemet indtil udgivelsen af ​​version 7.0 , da Apple forbedret multi- tasking og farve skygge , og forudsat en bedre layout for brugerne. OS 9.0 hjalp med at opbygge populariteten af de computere og tilføjede vinduesanimationer i mellem programmerne. OS X , udgivet i 1999 , var basis for mange Mac-operativsystemer i dag. Systemet er udstyret med den populære " Widget " til at tilføje små programmer til skrivebordet skærmen.
    Linux

    operativsystemer som Windows og Macintosh koster flere hundrede dollars, Linux-operativsystem har altid været helt gratis. Oprindeligt oprettet af Linus Torvalds i 1991 , har Linux-styresystem vokset og udvidet gennem de kreationer af hackere over hele verden . Efter få adgang til en grundlæggende computer-kode , lykkedes Torvalds at udvikle Linux og drej den ind i " computer nørd operativsystem. " Systemet var hovedsagelig tekstbaserede indtil 2001 , hvor versioner blev frigivet, der hånede de design , der tilbydes af Macintosh og Windows.
    Betydning

    frigivelse og udvidelse af operativsystemer i computere har gjort dem tilgængelige for næsten alle i stedet for kun folk med en detaljeret viden om computere . De operativsystemer ' farve og grafiske fremskridt har gjort det muligt at se film, redigere fotos og lytte til musik via en computer. De udslip fra Linux, Macintosh og Microsoft har gjort konkurrencen stærk nok til hele tiden at forbedre og arbejde på de nye operativsystemer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en dual boot OS 
    ·Hvordan Tør din harddisk før du returnerer en lejet c…
    ·Sådan kopieres & Indsæt Animated Smileys 
    ·Sådan installeres en opgradering CentOS Standard i Apa…
    ·Hvordan man laver et spil på en tom cd 
    ·Sådan tilføjes en Bluetooth Mouse på Windows Vista 
    ·Sådan bruges Desktop genveje til hurtig adgang til fil…
    ·Sådan Flet Outlook mapper med ingen dubletter 
    ·Sådan ændre skrifttyper i Tab Control i Windows Stifi…
    ·Sådan finder OS Version 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres en DNS Host Name 
    ·Hvordan til liste Printere på en Ubuntu Command Line 
    ·Hvordan man opbygger din egen Linux Laptop 
    ·Sådan Find Internet Historie 
    ·Sådan kopieres Video TS Ruter 
    ·Hvad er Google Bombing 
    ·Sådan Find Running Programs 
    ·Sådan opgraderer en Dell-pc fra Windows Me til Windows…
    ·Hvordan du opgraderer OS 10.3.9 for en iMac 
    ·Sådan oprettes et billede med tastetryk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com