| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Basale computerfærdigheder >> Content
    Definition af flade filer
    Flade filer er en af ​​de tidligste former for lagrede elektroniske filer, og er stadig i brug i dag. DOS og Macintosh operativsystemer og tidlige versioner af software værktøjer som FileMaker brugt nogle af de tidligste former for flade filer . I modsætning til relationelle databaser eller filer , er flade filer ental og ikke dele data med andre filer. Definition

    Flade filer er datafiler , der holder én post per linje , og hvis felter kan være afgrænset (adskilt ) fra hinanden ved en speciel karakter. Design en flad fil medfører identificere bestemte karakteristika felterne i hver post --- felt nummer, feltnavn og en beskrivelse af , hvad det felt holder og som maksimal og minimal størrelse. Registeroplysningerne i en flad fil har intet forhold til andre poster i filen , hvilket betyder, at de ikke er relationel .
    Flat File Model

    For eksempel en flad filen kan være designet med 12 felter for hver post . Felt nummer et kan have et felt navn "agenturet Code" med en beskrivelse , der siger det er en unik femcifret tal , der er en kode til den navngivne agentur. Felt nummer to kan have et felt navn "agenturet Name" og en beskrivelse om, at dette område holder agenturet navn for hver organ inden for en afdeling og at strengen størrelse eller længde for navnet kan ikke være længere end 12 tegn . Felt nummer 10 kan have et felt navn " Billing Category" med en beskrivelse, der begrænser de valg til " Fakturerbare ", " Non- fakturerbare " eller " Non- profit " .
    Brug flade filer

    flade filer tage op langt mindre plads, når gemt end relationelle data . For virksomheder , der holder meget store mængder af data, det kan gøre mere økonomisk mening at bruge flade filer . Hentning en post fra en flad fil sker ved programmering kode, der er knyttet til en grafisk brugergrænseflade som en on-screen dataindtastningsformular . Records kan også hentes via kommando -skærme som dem, der anvendes i UNIX-eller DOS computing-miljøer .
    Format

    Flade filer ikke kan fortolkes uden at kende filens egenskaber , som omfatter hvert felt navn, dens størrelse og dens beskrivelse . Uden denne viden filen er en liste over rækker fyldt med tal og ord . Feltnavnene kan være en del af filen, hvis de er opført i en kolonneoverskrift , men de behøver ikke at være. Overskriftsrækker er den første række i en flad fil.
    Henter Records

    Records og data hentes ved hjælp af en forespørgsel. Forespørgsler skrives med viden om filformat og kræver anvendelse af en forespørgsel sprog at udrette . For eksempel en forespørgsel sprog kaldet " CQL " i ​​et UNIX-system anvendes. Hvad er returneret efter at en forespørgsel er alle de poster, som matcher anmodningen. For eksempel kan forespørgslen bede om alle medarbejdere med " Smith " i det første felt , eller alle de poster, der indeholder " 1999 " i feltet der hedder " Start Year" .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan er computere Nyttigt at kommunikere til verden 
    ·Hvordan til at identificere populære operativsystemer …
    ·Sådan Send en opdatering 
    ·Sådan gendannes den forrige version af en ændret fil 
    ·Sådan Konverter en JPEG til PES 
    ·Sådan gendannes en slettet browserdata 
    ·Sådan gendanne slettede eller skjulte Internet histori…
    ·Sådan fjernes Uindfattet Partition Drive 
    ·Hvordan at spare en video til en dvd 
    ·Sådan installeres Haiku pris Logic Partition 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres faldende rækkefølge i en mappe 
    ·Sådan gendannes XP Uden Setup Process 
    ·Sådan Fix Computer problemer & Fremskynde din langsom …
    ·Sådan får du MAC-adressen på din computer 
    ·Sådan Gør Mit skrivebord Baggrund Kom i Clear 
    ·Sådan deaktiveres Indeksering på XP 
    ·Sådan Monitor Sites Med SNMP & WMI 
    ·Sådan Boot en Backtrack Fra CD 
    ·Sådan får du vist Ntuser.dat 
    ·Sådan justeres Desktop Ure 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com