| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Linux Windows Spil
    Linux og Windows er ikke kompatible , men mange af de spil og andre programmer skrevet til Windows kan lokkes ind i arbejdet på Linux-systemer . Før du forsøger at bruge en emulator system , så tjek spillet for at finde ud af, om en Linux-version er tilgængelig. Lykkes det ikke , kan du stadig være i stand til at afspille dine foretrukne vinduer spil ved hjælp af Vin eller Crossover . Grundlæggende inkompatibilitet

    Et af de store problemer med portering , et andet ord for at oversætte , spil fra Windows til Linux er, at programmører skrive spil til Windows Brug af genveje , der er ejet af Windows. For eksempel kan programmøren bruge en speciel proprietær sæt oplysninger , der kaldes en dynamisk link library , der gør alle vinduer spil opfører sig på samme . For at gøre det samme spil arbejder i Linux, den dynamiske link library skal skrives om , og enhver kode, der blev skrevet specielt til Windows skal ændres til at arbejde på andre platforme. Det er et stort problem for Linux-brugere , men muligheder er tilgængelige, såsom vin , Windows Shell emulator til Linux.
    Wine

    Ifølge Dee -Ann LeBlanc , forfatter af sådanne bøger som Linux for Dummies 6th Edition , Vin er den bedste chance spillere har at gøre Windows-spil arbejde på Linux. Hun fortsætter med at sige , at der ikke er nogen garanti for, at vin vil gøre noget spil arbejde på computeren, men softwaren er gratis og du har intet at tabe , men tiden ved at give det et skud. Linux blev ikke oprindeligt bygget til gaming, og det har en masse at indhente gøre, før det står på lige jorden med Windows-miljøet .
    Spil på Linux

    PlayOnLinux er en grafisk shell , der sidder på toppen af ​​vin emulator . Den er tilgængelig for mange Linux-distributioner , og installeres som standard for nogle versioner , herunder spil -fokuserede versioner af Ubuntu. Det bruger forudkonfigurerede scripts til at justere spillets egenskaber og håndtere misforholdet programmeringskommandoer . Den PlayOnLinux Databasen opdateres jævnligt , og en liste over spil, der er kendt for at arbejde med vin opretholdes til at gøre at finde de rigtige scripts lettere. Brug Vin og PlayOnLinux frontend , kan du spille sådanne populære Windows- spil som Final Fantasy XI , World of Warcraft, Fallout 3 og Sims .
    Crossover Games

    En anden Windows emulator til spil er crossOver Games ansøgning fra Codeweavers ( codeweavers.com ) . CrossOver Games er en kommerciel udbud , og skal købes for at være fuldt funktionsdygtig , men det er designet til at give en problemfri grænseflade mellem Linux eller Mac-computere og Windows-miljøet spillene er skrevet til . CrossOver ligesom PlayOnLinux benytter Wine interface, møblering computeren bruger med en grafisk brugerflade, der gør installation og køre de spil, lettere og mere pålidelig. Crossover understøtter alle de spil der understøttes af Vin, og tilføjer yderligere støtte til applikationer såsom Photoshop, MS Office, Internet Explorer og Quicken /QuickBooks .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan tilføjes Libdvdread3 i Kubuntu 
    ·Sådan får til skrivebordet på et Linux Command Line 
    ·Sådan installeres RHEL5 pakker fra DVD 
    ·Sådan få vist eller indstille Host Name for en Linux …
    ·Sådan bruges CentOS som en Desktop 
    ·Sådan bruges Netflix på Linux 
    ·Sådan bruges DynDNS Med Apache 
    ·Migration Fra Mainframe til Linux 
    ·Sådan SSH Port Forward i Linux 
    ·Sådan Wake Up en Linux-computer fra dvaletilstand 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Stop iPhone Auto Play Pop - ups i Windows 7 
    ·Sådan Load Hardware Drivers i Ubuntu 
    ·Sådan Save & Restore Desktop Ikon Layout i Windows XP 
    ·Sådan fjernes Windows Live Messenger fra Windows XP 
    ·Sådan installeres APXS på CentOS 5.4 
    ·Hvad gør man hvis du spilder en væske på en bærbar …
    ·Sådan slettes mapper i Windows , når de ikke lukkes 
    ·Sådan tilføjes en Android til Linux 
    ·Sådan ændres Automatiske Startup Programs 
    ·Sådan Block Websites på en Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com