| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Sådan Bo swappartition
    Linux er et UNIX -baseret operativsystem , der anvendes til en lang række formål , herunder hjem stationære computere , high-end servere og endda nogle indlejrede enheder. Når du installerer Linux på en stationær computer , typisk vil du oprette en eller flere partitioner til at holde operativsystemet filer og en swap partition , der bruges som en midlertidig lagerplads ud over computerens RAM. Hvis du beslutter du har brug for mere eller mindre swap plads, kan du ændre størrelsen på partitionen med værktøjer , der kommer med Linux. Instruktioner
    1

    Sørg for, at du har administratorrettigheder ved at skrive " su " så root password . Dette logger dig ind med superbruger adgang .
    2

    Type " fdisk /dev /NAME ", hvor er navnet på den harddisk, du ønsker at partition. Den første IDE-harddisk er opført som " hda ", den anden som " hdb " og så videre . SCSI-drev er opført som " sda " for det første drev , " sdb " for det andet drev og så videre. For eksempel, hvis du ønsker at partitionere den første SCSI-drev skal du skrive følgende: ". Fdisk /dev /sda "
    3

    Vælg "d" - (D ) elete en partition - fra fdisk menu og vælg swap partition. Dette vil slette swap partitionen .
    4

    Bestem , om du vil oprette en ny swap partition, der er mindre i størrelse eller større i størrelse , og hvis større, hvor den ekstra plads vil komme fra . Hvis du ønsker at skabe en mindre partition eller en større partition, og du allerede har fri plads til rådighed , skal du fortsætte til trin 5. . Hvis du ønsker at skabe en større partition , men ikke har ledig plads , skal du fortsætte til trin 6. .
    5.

    Vælg "n " for at oprette en ny partition med fdisk . Fdisk vil bede dig for størrelsen information. Efter indtastning af størrelse og andre data , skal du vælge "w" til at skrive ændringerne til partitionstabellen og " q " for at afslutte fdisk .
    6

    Bestem hvor du vil få den ekstra plads til swap partition. Hvis du kun har en ext2fs Linux partition og en swap partition , bliver du bare nødt til at ændre størrelsen på Linux ext2fs partition og oprette en ny swap-partition , der indeholder den plads, der blev befriet fra ext2fs partition. Hvis du har flere drev med flere partitioner, du har mange muligheder at vælge imellem . Du har endda mulighed for at oprette en swap-partition på en anden disk og forbinder de to sammen, så de opfører sig som om de var en enkelt swap partition. Hvis du vil være resizing en partition for at frigøre plads , gå til trin 7. . Hvis du vil oprette en anden swap-partition og forbinde den til den eksisterende partition , skal du fortsætte til trin 9. .
    7

    Resize partition , du valgte i trin 6 . Du må bruge GNU Parted eller Partition Magic til denne opgave , hvis du har enten ansøgning. Du kan også udfylde denne opgave ved hjælp af kommandoer , der følger med de fleste Linux-distributioner. Skriv " resize2fs /dev /Navn Størrelse ", hvis du er ændre størrelse på et ext2fs filsystem , " resize_reiserfs /dev /NAME SIZE" for ReiserFS eller " xfs_growfs /dev /NAME SIZE" for XFS , hvor " NAME " er navnet på den partition og " sIZE" er den samlede størrelse, du ønsker partitionen skal være , målt i blokke. For eksempel, hvis du ønsker at ændre størrelsen på anden ext2fs partition på den første SCSI-disk til 25000 blokke skal du skrive " resize2fs /dev/sda0 25000 " .
    8

    Type " fdisk /dev /NAME "for at indlæse fdisk . Vælg " n" for ny partition og derefter indtaste i størrelse og andre oplysninger, der er anmodet om . Når dette er afsluttet , tryk på " w" til at skrive ændringerne til disken og " q " for at afslutte. Efter at have afsluttet dette trin , skal du fortsætte til trin 10. .
    9

    Opret nye partitioner med fdisk ved at skrive " fdisk /dev /NAME" , vælge "n ", og udfylde resten af ​​oplysningerne til hver partition . Skriv partitionstabellen til disken og afslutte fdisk , når du er færdig.
    10

    Tænd for dine swap partitioner ved at skrive " mkswap - f /dev /NAME" og derefter " swapon /dev /NAME" for hver swap partition du har oprettet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Linux Process Memory Information 
    ·Sådan får Wi-Fi på Slackware 
    ·Linux Sammenlignet med Windows Security 
    ·Sådan Slut en Apache -server 
    ·Sådan geninstalleres KDE i SuSE 
    ·Ulemperne ved en Linux Desktop 
    ·Sådan ændres Mocord & Cron i zoneminder 
    ·Sådan oprettes TGZ filer 
    ·Sådan deaktiveres TTY 
    ·Sådan installeres en trådløs adapter Brug ndiswrappe…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Windows XP File ASMS 
    ·Sådan udskrives en 2 -by- 2 
    ·Hvordan man kan omgå adgangskoden i Windows 2000 Pro 
    ·Sådan ændrer Microsoft Windows 7 tapet 
    ·Hvordan gør jeg Systemgendannelse Arbejde 
    ·Hvordan du opgraderer til Windows XP fra Windows Millen…
    ·Sådan Oplåsning en Dell Inspiron 1750 
    ·Hvordan starter jeg Logbog i Windows 7 
    ·Sådan Edit Windows Registry i Linux 
    ·Sådan Block Adblock 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com