| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Mac OS >> Content
    Historien om MacIntosh Laptops
    Apple Computer Company har været kendt som en af ​​de mest kreative elektronikvirksomheder i USA i mere end to årtier. En af selskabets vigtigste produkter er dets linje af bærbare computere. De er populære blandt professionelle designere , virksomheder og de millioner af loyale Apple-kunder . Historien om Apple laptop kan spores tilbage til 1980'erne, hvor tidlige modeller var ikke mere bærbar end den gennemsnitlige desktop maskine . Apple Historie

    Apple Computers blev startet i Californien i 1984. Det var den første computer virksomhed til at skabe en brugervenlig grænseflade og en mus i stedet for de traditionelle kommandolinje drift begreber. Selv om virksomheden har haft tidlig kommerciel succes , blev det overskygget gennem 1980'erne og 1990'erne af populariteten af ​​Windows-baserede pc'er. I 1998 revitaliseret Apple computeren markedet med introduktionen af iMac . På grundlag af denne succes, har Apple støt øget sin markedsandel . Med indførelsen af iPod , iPhone og Apple detailforretninger siden 2000 , har virksomheden fortsat med at vokse og innovere computeren markedet .
    Macintosh Portable

    i september 1989 , Apple introducerede Macintosh Portable , dens første indrejse i laptop markedet . Denne indledende laptop er designet til at tillade ingeniører og andre tekniske medarbejdere til at indtaste data , mens på området , som det blev optaget. Med 16 pounds, det var en af ​​de største bærbare computere nogensinde er lavet, men det var pakket med kraftfulde funktioner , der hjalp forklare dens relativt tunge vægt . Computeren er udstyret med et 16- MHz processor og 1 MB RAM. Det var udstyret med et standard diskettedrev , samt en ekstra harddisk . Den bærbare også fremhævede en af ​​de første interne modemer , der anvendes på en bærbar computer . Det er skærmen var et LCD aktiv matrix , der kun vises sort og hvid, men det var stadig blandt de klareste skærme i computeren industrien. Selv om brugen af ​​bly -syre-batterier , forudsat en forbløffende 10 timers batterilevetid, er det også bidraget til den bærbare heft , hvilket gør det vanskeligt for brugeren at behandle Portable som en ægte bærbar computer.
    < br > Powerbook

    I oktober 1991 introducerede Apple tre nye bærbare modeller. Kendt som PowerBooks disse computere var ægte bærbar , vejer kun en tredjedel så meget som Macintosh Portable. Den mest overkommelige af disse modeller var PowerBook 100 . Det havde de samme funktioner som den bærbare , herunder en 16- MHz processor og 8 MBs RAM. Sammen med 100 -modellen, udgivet Apple de 140 og 170 modeller. Disse bærbare computere bruges kraftigere processorer og var temmelig tilsvarende i kapaciteten til Apples stationære computere på det tidspunkt. Alle tre PowerBook-modeller fremhævede en trackball mus beliggende i centrum af tastaturet , en revolutionerende på det tidspunkt. Ved udgangen af ​​1992 havde Apple domineret den bærbare branchen, kontrollerer 40% af markedsandelen.
    IBook

    Fra sin introduktion i 1991 gennem 1999 Apple udstedte endnu flere versioner af PowerBook , hver med øgede muligheder for at afspejle forbedringer i teknologi . I 1999 blev den farverige og moderne udseende iMac desktop computere sælge hurtigt , så Apple frigivet en bærbar version af iMac. Markedsføres som en iMac til Go , iBook havde en robust clam shell beklædning og kom i fem lyse farver: mandarin , blåbær , grafit, indigo og nøgle kalk. Både farver og form var en dramatisk afvigelse fra den gennemsnitlige laptop design og dæmpet farvesammensætning. IBook featured en 300 MHz processor , 32 MBs RAM og en 3,2- GB harddisk. Denne model var også den første bærbare computer i branchen til at have integreret trådløse netværksfunktioner.
    MacBook

    I 2006 blev Apple undergår en overgang til Intel-processorer . Selskabet ophørte PowerBook og iBook modeller, og introducerede den Intel-baserede MacBook . De tidligste modeller fremhævede en 15-tommer skærm og slankt aluminium udvendigt . MacBook var i stand til hastigheder på op til 2 GHz , og omfattede en 512 -MB hukommelse og 60 GB med RAM. I 2008 udgav Apple en ny version kaldet MacBook Air. Vejer kun tre pounds, denne ultra -bærbare laptop udstyret med en 1,6 GHz processor og 2 GB RAM. Også i 2008 introducerede Apple MacBook Pro , rettet mod virksomheder og designet markedet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Kan jeg synkronisere min Google Kalender med Entourage 
    ·Hvordan laver Mac skrivebordsikoner Invisible 
    ·Sådan Put Word-dokumenter på en iPod 
    ·Forskel mellem Mac og Windows computere 
    ·Sådan får du en glemt adgangskode til en iMac Compute…
    ·Sådan ændres antallet af farver på en Mac Monitor 
    ·Hvad svarer til PhotoImpression til Apple Computers 
    ·Genveje til Tabbing mellem programmerne i MacBook Pros 
    ·Sådan omformatere en Time Machine Hard Disk 
    ·Sådan Start Up Windows på min Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Stop Jucheck.exe 
    ·Sådan Medtag en digital signatur i en gemt Email 
    ·Sådan Upload iWeb Sites til en server 
    ·Sådan bestemme placeringen af ​​en fil på din compute…
    ·Hvordan aktiverer jeg UPNP Inden Microsoft Windows Vist…
    ·Hvordan man gør fjernadgang PC Reparation 
    ·Flock Alternativer til Ubuntu 
    ·Sådan bruges Mac OS X Grab at gemme screenshots 
    ·Kan jeg installere software til Windows 98 på XP 
    ·Hvordan Er Microsoft SteadyState Arbejde 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com