| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Ubuntu >> Content
    Zimbra Ubuntu Vs. Debian
    Choice er en god ting, når det kommer til dit slips eller sko kollektion , men at skulle vælge fra de hundredvis af Linux-operativsystem distributioner kan være forvirrende og frustrerende. Designet valg, distributions -udviklere gør kan have alvorlige konsekvenser for slutbrugerne. Programmer, der fungerer fint på en Linux-distribution ofte ikke installere eller køre på andre distributioner. Debian og Ubuntu er operativsystemer , der er relateret digitalt ligesom forælder og barn , men forskellene mellem at gøre dem synes som stridende fætre to eller tre fjernet tider. Zimbra Oversigt

    Zimbra er en suite af applikationer, der giver e-mail , kalender og samarbejde tjenester. Zimbra produkter giver mange af de samme funktioner, der findes i Microsoft Exchange -serveren og Outlook e-mail -klient . Zimbra kører på Linux , Mac OS X og Microsoft Windows-operativsystemer . I øjeblikket versioner af Zimbra support Ubuntu, Fedora, SUSE og Debian 5.0 " Lenny ". Zimbra versionerne 7.0 og 7.1 og 7.12 understøtter ikke stabile Debian 6 " Squeeze ".
    Debian Linux

    Debian er et styresystem bygget omkring Linux kernen, Gnu hjælpeprogrammet økosystem og gratis, open -source software udviklet af frivillige over hele verden. Kalder Debian sig det universelle styresystem . Komplette versioner af Debian køre på Alpha, ARM , m68k, MIPS -, PowerPC , s390 og SPARC mikroprocessorer. Der er endda versioner af Debian bygget op omkring non- Linuxkerner som BSD Unix. Debian frigiver et stabilt styresystem cirka hvert andet år. Derudover er der eksperimentelle , ustabil og test versioner, der bruges til at afprøve begrundelse for den kommende stabile udgivelse. Den nuværende version af Debian stable er Debian 6.0 eller Squeeze , som af 2011.
    Debian Ubuntu Relationship

    Hvert halve år , en ny version af Ubuntu er skabt ved hjælp af kildekoden af den nuværende ustabile udgave af Debian som sit fundament. Debians ustabile har flere aktuelle versioner af applikationer, hjælpeprogrammer og Linux-kernen. Canonical - selskabet bag Ubuntu - forvandler Debians ustabile i et brugbart operativsystem og tilføjer sine egne montører , branding , fejlrettelser , desktop modifikationer og en blanding af frie og lukkede source biblioteker og applikationer. Canonical mål er at gøre Ubuntu en up -to- date, visuelt tiltalende operativsystem der er nem at installere, bruge og vedligeholde for x86-og ARM mikroprocessorer.
    Zimbra på Ubuntu og Debian
    < br >

    Canonical mål er at øge Ubuntu vedtagelse af virksomheder og enkeltpersoner. Canonical kan beslutte at medtage en bestemt version af et bibliotek eller hjælpeprogrammet nødvendige for at støtte den slags ansøgninger, det tror sine kunder vil efterspørge . For eksempel indeholder Ubuntu som standard alle de værker og biblioteker , der kræves for at installere den nyeste version af Zimbra . Som standard , mangler Debian Squeeze installation " sudo " om tilladelse , en bestemt version af " dpkg " installer og bibliotekerne " Libidn " og " GMP ", som Zimbra skal køre . Heldigvis hjemmesiden Linode biblioteket og Zimbra egne fora giver måder at arbejde omkring Debians mangler , så du kan sætte op og nyde den nyeste version af Zimbra .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·I Can SFTP til Ubuntu , men ikke skrive 
    ·Tilladelse blev nægtet Når Installation Ubuntu 
    ·64 Bit Vs. 32 Bit Ubuntu 
    ·Sådan installeres Compat - libstdc + + i Ubuntu 
    ·Sådan fjernes Flash Player 10 i Ubuntu 
    ·Sådan ændres en Sti i Ubuntu 
    ·Sådan forbindelse til Wi- Fi Med en Ubuntu Lucid Lynx …
    ·Sådan ændres MBR i Ubuntu 
    ·Kan ikke se Chrome på Ubuntu 
    ·Sådan installeres Pakker i Ubuntu 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan aktiveres ActiveX på en XP 
    ·Sådan deaktiveres Auto Fundne printere 
    ·Sådan Fix den grønne Bar Problem i Windows Movie Make…
    ·Sådan Konverter SPC til PFX 
    ·Sådan fjernes printerdrivere i Windows XP 
    ·Sådan Flyt skærmbillede til foran skærmen på en Mac…
    ·Sådan hente slettede Information 
    ·Sådan fjernes Services for NetWare 
    ·Sådan får du en erstatning kopi af XP Home Edition 
    ·Sådan fjerner Bad gendannelsespunkter i Windows 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com