| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sammenlign Windows Vista og Windows 7
    Windows Vista , udgivet i begyndelsen af ​​2006 , er anerkendt af de fleste computer fagfolk som en af ​​de mindst succesfulde produktlanceringer , at Microsoft nogensinde har gjort. Windows 7 , udgivet i efteråret 2009 , blev oprindeligt panoreret som en " service pack update" til glansløse Vista. Da det gik gennem en næsten årelang offentlig beta proces i 2008 , raffinementer i brugergrænsefladen kom til at bemærke , efterfulgt af forbedringer i ydelse , forårsaget af omstrukturering flere komponenter dybt inde i operativsystemet. User Experience

    versioner af Windows fra Windows 95 og frem har haft søgeværktøjer indbygget i dem , Windows Vista ydet et væsentligt razzia i søge mere problemfrit . Windows 7 tog søgning integration til et helt andet niveau af integration. Mens Windows Vista og tidligere operativsystemer havde brugere klikker på "Start " menuen og navigere gennem en serie af indlejrede menuer for at finde programmer, er Windows 7 "Start" menuen domineret af søgefeltet. Det har fjernet en række grænsefladekonventioner at brugerne længe har taget for givet , som at have alle computerens hardware indstillinger tilgængelige via kontrolpanelet. Andet arbejde er blevet gjort for at gøre det nemmere at undgå " Start" menuen helt , som at give brugerne en række af lanceringen ikoner hen over bunden af skærmen i almindeligt anvendte projekt mapper og applikationer.
    Sikkerhed Model

    Security er en tankegang i computere og arkitektur . En af de dybe tankegang ændringer er forskellige niveauer af privilegier for forskellige kategorier af brugere. Betydelige forbedringer i sikkerheden kan havde ved at have brugeren tilbringer størstedelen af sin tid i en standard brugerkonto , snarere end at bruge hele sin tid i Administrator level konti. Windows Vista gjorde stærk håndhævelse - men også bedt brugerne til administrator niveau passwords dusinvis af gange gennem en rutinemæssig arbejdsdag. Windows 7 betydeligt forfiner processen og reducerer antallet af gange , som brugeren ser User Access Control panel.
    Bagudkompatibilitet

    Microsofts brød og smør i markedet for operativsystemer er at sikre, at programmer, der fungerede på tidligere versioner af Windows arbejde på aktuelle versioner af Windows , men det har været langt fra perfekt. Windows 2000 brød bagudkompatibilitet med flere Windows 95 arkitektur applikationer, Windows XP tilbudt en bedre emulering miljø. Windows Vista brød flere Windows XP-programmer , der blev kodet med den antagelse, at der ville være rutinemæssig administrator niveaufri adgang . Ikke desto mindre , Windows 7 bringer i virtualiseringsteknologi fra Microsofts server-arkitekturer til bedre at håndtere Windows XP arv software.
    Mobile Computing

    Den bærbare computer er vokset betydeligt siden udgivelsen af Windows XP, og fortsætter med at vokse, på tidspunktet for offentliggørelse, Microsoft har arbejdet i udstrakt grad til at drage fordel af denne stigning i bærbare salget. Windows 7 har flere optimeringer og tuning til at hjælpe det komme ud af dvale hurtigere, og har forbedret strømstyring til at lukke ned ubrugte komponenter på computeren for at forlænge batteriets levetid.
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan jeg zoome ud Mine Vista skrivebordsikoner 
    ·Sådan får til System Event Log på Windows Vista 
    ·Sådan bruges et fjernsyn som skærm i Windows Vista 
    ·Sådan fjernes automatisk start programmer i Windows Vi…
    ·Windows Vista Visual Styles 
    ·Sådan Juster Windows Udseende i Windows Vista 
    ·Sådan ændres Dual Boot Order på Vista 
    ·Sådan finder du den version af en Vista OS 
    ·Sådan Spar skrifttyper i min Windows Font Folder Brug …
    ·Sådan ændres en Vista Mouse fra One Klik for at dobbe…
      Anbefalede Artikler
    ·Mærker af orkanen Compliant Vinduer 
    ·Sådan Nulstil ikoner til standard i Vista 64 
    ·Sådan Se Recovery Drive på en Sony Vaio Laptop 
    ·Gratis Computer Registry Cleaners 
    ·Sådan geninstalleres Vnetbios.vxd 
    ·Sådan Annuller Chkdsk på en Slave Drive 
    ·Hvordan at fastsætte en ødelagt papirkurven i Windows…
    ·Hvordan man laver en bootbar USB -drev OS X 
    ·Blue Screen Manglende information 
    ·Jeg kan ikke få Stopzilla at oprette forbindelse til s…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com