| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Vista Udskrivningsproblemer
    hardwareproducenter og softwareudviklere både skabe produkter specielt til brug med Microsoft-operativsystemer . Dog kan forskelle mellem hvert Microsoft-operativsystem ( OS) , såsom Windows XP og Windows Vista , til tider forårsage et produkt, der fungerer godt med et OS for at være uforenelig med en anden . For eksempel kan brugere af Windows Vista støder på problemer , når der udskrives fra Vista OS . Salg Windows Vista-brugere kan opleve problemer med udskrivning .
    History

    Microsoft introducerede Windows Vista til forbrugeren markedet i januar 2007. Windows Vista effektivt tjente som den næste generation af bredt accepterede Windows-operativsystemer efter Windows XP. Ligesom Windows XP, tilbød Vista forbrugerne et valg af både 32-bit og 64- bit -versioner til brug med forskellige hardware arkitekturer. Software, såsom regneark eller tekstbehandlingsprogrammer , kan udføre lige så godt på begge version, men nogle hardware , såsom printere , ville ikke altid fungerer korrekt med 64- bit versionen af ​​Vista.
    < Br > Betydning

    Windows Vista introducerede en opdateret brugergrænseflade og nye former for beskyttelse for brugere mod skadelig kode. De nye sikkerhedsforanstaltninger medtaget , for eksempel, hver gang en funktion, der bliver bedt brugeren om tilladelse et program forsøgte at foretage visse typer ændringer til operativsystemet . Begrebet var at sikre, at virus og andet malware ikke kan beskadige operativsystemet ved blot forbigå brugeren brugeren havde vetoret alle ændringer. Trods forbedringerne , bemærkede forbrugerne, at visse spørgsmål , såsom lejlighedsvise printer uforenelighed tøvede .
    Typer

    Vista udskrivningsproblemer antage forskellige former. Den 64-bit versionen af ​​Vista kræver særlige printerdrivere fordi print manager komponent i operativsystemet er væsentligt forskellig fra den tilsvarende komponent i 32-bit versioner . Hvis en printer producent ikke udsteder en 64- bit driver til en printer , vil printeren ikke fungere med Vista 64-bit. Vista problemer med udskrivning kan også manifestere sig som problemer med print spooler og udskrivning kø, som begge vedrører processen med at sende en fil til en printer, der skal udskrives.
    Overvejelser
    < br >

    Windows Vista udskrivningsproblemer kan blive et problem, hvis brugeren ikke har adgang til passende tekniske support-ressourcer for at løse dem . Desuden kan anvendelsen opleve, at printer teknisk support vejledning peger på operativsystemet som kilden til problemet, mens styresystemet support kan pege på printeren som kilde. Brugere skal evaluere deres følsomhed over for problemer med udskrivning som en del af en samlet evaluering af Windows Vista.
    Forebyggelse

    Valg kun printere, der har specifikke drivere til Windows Vista , herunder 64 -bit drivere til Vista 64 -bit brugere, vil forhindre talrige potentielle problemer med udskrivning .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvorfor er Windows Vista så længe om at lukke ned, nå…
    ·En guide til Sådan ændres Windows Vista til XP 
    ·Sådan Kill Uønskede Processer ved start i Vista 
    ·Sådan Fix Color Display Problemer i Vista 
    ·Sådan finder du den version af en Vista OS 
    ·Sådan ændres Administrator Begrænsning på Windows V…
    ·Sådan gendannes BKF filer i Vista 
    ·Sådan fjernes DirectX på Windows Vista 
    ·Sådan får ikonet Lydstyrke Tilbage på Vista 
    ·Min Vista Ultimate vil ikke åbne Programmer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes og gøre en Launcher at oprette forbind…
    ·Forskellen mellem Casement & Sash Windows 
    ·Sådan tilføjes Hardware Med en Wizard 
    ·Sådan slettes flere billeder på en computer 
    ·Sådan installeres USB-drivere i Win 98 
    ·Hvordan til liste Moduler i Apache2 
    ·Sådan installeres Microsoft Updates 
    ·Sådan bruges Systemgendannelse i Windows 2000 Professi…
    ·Sådan kører en CSV-fil for Computer Services 
    ·Placeringen af Registry Backup Files i 98SE 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com