| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Windows XP 64- bit software kompatibilitet
    Microsoft udgivet sin Windows XP Professional x64 Edition i april 2005. Den første Windows-operativsystem designet specielt med x64 pc'er i tankerne , XP x64 med sine forbedrede hukommelse og databehandling, kan brugerne køre 64-bit programmer med større effektivitet sammen tusindvis af kompatible 32- bit programmer . Hvis du overvejer 64- bit version , skal du være opmærksom på potentielle software kompatibilitetsproblemer. Windows XP Professional x64 Edition

    Windows XP Professional x64 Edition var designet specielt til x64- bit arkitekturer designet af Intel og AMD , som er meget kompatibel med de x86-processorer til stede i de fleste pc'er , der tillader 32 - bit programmer til at køre . Mens Windows XP Professional 32-bit version understøtter kun 4 GB RAM og 4 GB virtuel hukommelse adresse rum, x64 Edition understøtter 128 GB RAM og 16 TB virtuel hukommelse adresse rummet . Den er kun tilgængelig fra nogle Microsoft produktionspartnere på nye computere og sit publikum omfatter udviklere, gamere , grafik og medier kunstnere og edb- entusiaster.
    32- bit kompatibilitet

    Windows XP Professional x64 Edition kører 32- bit programmer ved hjælp af Windows på Windows 64 eller WOW64 , delsystem . WOW64 tillader mere end 10.000 eksisterende 32- bit programmer til at køre på en x64 -system , ifølge Microsoft. Når du installerer en 32-bit program på din computer , gemmes den i " Program Files (x86 )" mappe og ikke de sædvanlige "Program Files ". Disse programmer har en separat hive struktur i registreringsdatabasen og vil derfor ikke være i strid med 64-bit programmer. Mens 32- bit programmer vil køre i WOW64 delsystem kan 64 bit programmer kører sammen med dem indbygget

    kompatibilitetsproblemer

    WOW64 tillader mange 32. . - bit programmer til at køre , men der er stadig kompatibilitetsproblemer til stede i Windows XP Professional x64 Edition. MS -DOS og 16- bit-programmer ikke vil køre, og programmer, der bruger et 16- bit installationsprogram kan ikke installeres , medmindre Windows er i stand til at erstatte dette med en 32-bit program i baggrunden. Desuden XP x64 er kun kompatibel med 64- bit drivere , så enhver program, der forsøger at installere sine egne 32- bit-drivere vil ikke være kompatible med mindre 64- bit-drivere er også tilgængelige. Hvis du overvejer at opdatere fra XP til XP Professional x64 Edition, kontrollere, at dine vigtige programmer er kompatible før opgraderingen.
    Kompatibilitetstilstand
    p Hvis et program gør ikke køre på et 64 -bit system, kan du åbne den med "Compatibility mode. " Højreklik på programmet og vælg "Egenskaber " og derefter åbne " Kompatibilitet " fanen og indstil "Compatibility mode" til OS , som ansøgningen er kompatibel. Det virker ikke altid , og i tilfælde, hvor det ikke lykkes , er den eneste måde at få programmet til at køre, er at erhverve en opdateret version af programmet fra producenten.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan åbner Windows XP uden en adgangskode 
    ·Sådan installeres XP på en ny harddisk Acer Aspire La…
    ·Hvordan kan jeg geninstallere den oprindelige Windows X…
    ·Sådan finder produktnøglen Number for en Microsoft XP…
    ·Sådan installeres Windows XP på HP OmniBook 4150 
    ·Sådan installeres Windows XP på en HP TX2000 
    ·Sådan deaktiveres Notification Area ballontip i Window…
    ·Om Windows XP 
    ·Sådan, hvis du har 32-bit Windows XP 
    ·Sådan fjernes XP og Install Ubuntu 
      Anbefalede Artikler
    ·Flash Video Systemkrav 
    ·Sådan Clear virtuel hukommelse til Windows 
    ·Sådan Konverter FAT32 til NTFS 
    ·Sådan Kig på min harddisk 
    ·Sådan indstilles tidszonen i Unix 
    ·Sådan skifte mellem fuld - skærm og vindue tilstand i…
    ·Sådan får video på Disney Mix Max -afspiller med en …
    ·Sådan ændres System Mappeikoner 
    ·Sådan Udvid Kernel32.dll Fra Windows 
    ·Sådan Slet Logfiler i et Windows Register 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com