| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Når du køber en ny pc kan du blot overføre data
    ? Windows Easy Transfer program strømliner nye pc migration proces, og bruger enten en brugerdefineret "Easy Transfer" USB -kabel, en netværksforbindelse eller en ekstern lagerenhed til at kopiere hele systemet filer og indstillinger fra ét system til et andet. Processen kan tage flere timer, afhængigt af hvor mange data du flytter mellem systemerne. Easy Transfer virker med alle versioner af Windows starter med XP, men kan ikke flytte filer fra 32- bit til 64 -bit systemer. Easy Transfer Software

    Microsofts Easy Transfer -software guider dig gennem migreringen processen og skal installeres på begge computere til at arbejde. Kør programmet på den gamle computer først , følg vejledningen på skærmen for at identificere den som den gamle computer , og vælg overførselsmetode. Efter at være blevet konfigureret, vil Easy Transfer bede dig om at vælge, hvilke filer , programmer og indstillinger, du ønsker at bringe over til det nye system , og derefter vil guide dig igennem , hvornår og hvordan at køre programmet på den nye computer, og når at forbinde overførselsanordningen .
    Easy Transfer Cable

    Easy Transfer -kablet er ikke en standard USB-kabel og bruger en USB-forbindelse til at overføre systemfiler fra den gamle computer til den nye computer. Easy Transfer -kabler er licenseret Microsoft-produkter , og kan købes hos elektronikforhandlere. Overførslen kablet overfører data direkte til den nye computer på samme måde som den måde, det ville ved hjælp af en netværksforbindelse. Ulemperne ved Easy Transfer -kabel er , at begge computere skal være på på samme tid, og inden for kabellængde på hinanden.
    Network

    Windows Overførsel kan smide filer fra den gamle computer til den nye computer , når de begge er forbundet til det samme netværk . Netværk overførsler arbejde over kablede og trådløse forbindelser , blandede forbindelsestyper vil også arbejde som en computer kan være på Wi-Fi og den anden kunne være forbundet over Ethernet . Hvis du vil bruge netværksforbindelsen overførsel, sørg begge computere er tilsluttet det samme lokale netværk routeren via kablede Ethernet-forbindelser eller trådløse Wi -Fi-forbindelser . Easy Transfer forhindrer alle på netværket fra at snuppe dine data ved at kryptere data overførsel og give dig en nøgle kode fra den gamle computer , som du indtaster på den nye computer for at gøre det muligt at afkode de overførte data.
    < Br > Storage Device

    Windows Easy Transfer virker også med eksterne harddiske og USB Flash -drev. Lagerenheden skal have nok ledig plads til at holde alle de systemfiler , der bliver flyttet fra den gamle computer til den nye computer. Den lagerenhed metode virker anderledes, fordi filerne er kopieret til enheden , er enheden flyttes til det nye system , og filerne flyttet væk fra enheden. Den lagerenhed Metoden kan tage længere tid , da kopiere og flytte trin ikke ske samtidigt.
    Manuel metode

    Hvis Easy Transfer ikke er noget for dig, kan du bruge Windows Stifinder til at overføre dine filer fra den gamle computer til den nye computer via et netværk, men denne overførsel metode vil ikke flytte installerede programmer og systemindstillinger .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en Low Virtual Memory Problem 
    ·Hvordan kan jeg få til Systemgendannelse Hvis alle min…
    ·Sådan Flyt Close & Minimer knapper til venstre i Windo…
    ·Microsoft Keyboard Layout Creator Tutorial 
    ·Sådan gendannes My Toshiba A45 bærbar til Factory Spe…
    ·Sådan deaktiveres Windows Desktop Search 
    ·Sådan installeres DirectX version 9.0 
    ·Hvordan installerer jeg Windows 7 til en ekstern harddi…
    ·Sådan deaktiveres Windows Defender 
    ·Sådan tilføjes en Website Link til startmenuen 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres Computer Arrows 
    ·Sådan Set Up et trådløst Multipoint 
    ·Sådan Put DirectX 9 på Ubuntu 
    ·Kælder Soveværelse Window Krav 
    ·Sådan installeres Vmware Tools på Windows XP 
    ·Hvordan man bruger Remote Assistance for Collaboration 
    ·Sådan gendannes Adobe Photoshop Elements 6 Nøgle 
    ·Sådan Administrer din pc fra Anywhere 
    ·Sådan bruges Windows Overførsel i XP 
    ·Sådan fjerne uønskede Kontrolpaneler i XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com