| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er de Regedit genvejstaster
    ? Definition af udtrykket " regedit genvejstaster " er lidt svært , fordi det er faktisk et begreb der peger på to forskellige ting. Begge af dem er dog , findes i Windows-operativsystemet , som går så langt tilbage som Windows 95 og fortsætter ind Windows 8 . Definitionerne af disse to Windows- elementer er forblevet det samme over tid, men de præcise måder, hvorpå de fungerer har ændret en smule . Registry

    Windows registreringsdatabasen , også kaldet RegEdit , er en omfattende database, hvor du kan foretage ændringer til eller redigere , hvordan Windows og din computer fungerer generelt. Mange er ikke alt for bekendt med det på grund af den ekspertise, der kræves for at foretage ændringer korrekt . Ud over dette, er det ikke nødvendigt at gøre nogen af ​​de typiske ting, du gør på en Windows-computer. Ikke desto mindre er en af ​​de ændringer, du kan gøre for at Windows er at hvad der er kendt som Windows genvejstasterne .
    Hotkeys

    For eksempel , kan du deaktivere Windows genvejstaster via registreringsdatabasen. Disse genvejstaster kaldes også tastaturgenveje , typisk involverer en kombination af to eller tre nøgler. Normalt en af de involverede genvejstaster er Windows -tasten eller tasten med Windows-logoet på den. For eksempel tillader at trykke på Windows- og Tab -tasterne samtidig du at cykle gennem nogen apps, du har åbne. Så disse genvejstaster virkelig har noget at gøre med registreringsdatabasen selv, men for almindelige Windows opgaver.
    Disambiguation

    Det fremgår, at den forvirring over genvejstaster være en egentlig del af Windows registreringsdatabasen kommer fra navnene på de registreringsdatabasen mapper , som indeholder de forskellige Windows- konfigurationer. Hver mappe i registreringsdatabasen begynder med bogstaverne " HKEY . " For eksempel er et par af de mapper ' komplette navne " HKEY_USERS " og " HKEY_LOCAL_MACHINE ". Så du kan se , hvorfor nogle ville antage, at " HKEY " , " . genvejstast " er en forkortelse for Men PC Magazine bemærker, at " HKEY " egentlig står for " . Håndterer til tasterne " Vedrørende udtrykket " regedit genvejstaster , " det kunne være, at " regedit " ; anvendes som et verbum snarere end et navneord . For eksempel, " , regedit genvejstasterne ", hvis nogen skulle sige, at han kommer til at det kunne betyde, at han vil foretage ændringer i Windows- genvejstasterne via registreringsdatabasen .
    Adgang til Registry < br >

    Som nævnt , den ene direkte forbindelse mellem registret og genvejstaster er den indskrive evne til at deaktivere dem. For at få adgang til Windows 8 registreringsdatabasen på din computer for at eller anden grund , kan du bruge et sæt af genvejstaster til at få adgang til " Run "-funktionen ved at trykke på "Windows - R" samtidigt. Så kan du skrive " regedit.exe " i " Kør " feltet og klik eller tryk på "OK ". Klik derefter på eller tryk "Ja" når du bliver spurgt , om du vil åbne registreringsdatabasen .
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan til Mount RAR -filer 
    ·Sådan fjernes en Windows 98 Password 
    ·Sådan Flyt cmd.exe 
    ·Sådan Erstat Interiør Window tarme 
    ·Sådan tilmelder du dig OCX filer i Windows 
    ·Sådan bruges Windows CE Fjernbetjening Tools 
    ·Sådan opdaterer TWAIN-drivere 
    ·Hvordan at slippe af Startup Programs automatisk ved st…
    ·Hvordan du Læg varer i proceslinjen 
    ·Sådan Slut To 95 pc'er Together 
      Anbefalede Artikler
    ·Tips & Tricks til Palm Treo 755p 
    ·Sådan ændres Computer Desktop Wallpaper (Windows XP) 
    ·Virtual System Hukommelse Optimal ydeevne 
    ·Sådan Reparation E- 74 Fejl 
    ·Sådan får du adgang Regedit i Ubuntu 
    ·Hvordan at reparere en Mac partition 
    ·Hvordan gør jeg en System Recovery fra en Compaq Deskt…
    ·Sådan ændres en Windows Navn Brug Registry Edit 
    ·Sådan Slet Google Historie Med Freeware 
    ·Hvordan kan jeg få et ikon for MSN Windows Live på Mi…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com