| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Min SP3 Gets Stuck på Oprydning
    Service Pack 3 (SP3) er den sidste service pack opdatering til Windows XP-operativsystemet. Microsoft udgivet denne opdatering i 2008, og pakket den til at omfatte tidligere opdateringer og fejlrettelser til styresystemet , samt et par nye baggrund funktioner og sikkerhedsopdateringer . Den mest almindelige måde at installere SP3 er gennem Automatiske opdateringer , men hvis opdateringen har problemer med frysning, kan du downloade den fulde update fil fra Microsofts websted. Om

    Når Windows XP SP3 færdig med at installere de nødvendige filer på din computer, vil det vise en meddelelse om, at installationen er "Udførelse Oprydning . " Tiden installationen bruger på oprydning funktion varierer , afhængigt af af hastigheden på din computer og den version af Windows XP det kører . Det er ikke usædvanligt for dette trin for at tage alt fra 30 minutter til flere timer til endelig gennemføre. Ældre computere eller computere , der ikke er godt vedligeholdt kan tage endnu længere tid at arbejde sig igennem alle de hotfix opdateringer.
    Årsag

    Når SP3 når Performing Cleanup skærmen, er faktisk at installere en række hotfixes til installationen af ​​servicepakken . De præcise installerede hotfixes vil variere , afhængigt af den type computer du har, den software og hardware på computeren , og om du fastholdt Windows-opdateringer , før du installerer SP3. Fordi denne proces kan være lang , og SP3 ikke informere dig om dens udvikling, kan det vise sig, at din installation fryser ved Performing Oprydning .
    Lukning af Updater
    < p> Hvis opdateringen processen helt fryser ved Performing Oprydning , tillade, at processen minimum to timer og derefter tvinge Software Update Installation Wizard til at lukke fra computerens Task manager. Tryk på " Ctrl ", "Alt " og " Del" tasterne for at lancere Jobliste , skal du vælge Software Update Installation Wizard fra fanen Programmer , og klik på " Afslut job "-knappen. Efter genstart af computeren skal starte med Windows XP SP3 er installeret , snarere end den tidligere version af servicepakken. Men mens dette kan arbejde for nogle computere, kan det også forårsage komplikationer med software og hardware. På grund af dette , er denne metode ikke anbefales, medmindre du kan bekræfte, at opdateringen er helt låse op under oprydning processen. Hvis du lukker ned opdateringsprogrammet , køre Windows Automatic Update Update ikonet på computerens proceslinje for at installere de hotfixes, oprydning processen ikke gjorde færdig .
    Fejlfinding Oprydning
    < br >

    Sommetider andre programmer, såsom virusscannere eller software kører i baggrunden , kan forårsage SP3 installation til at fryse eller bruge lang tid på at udføre oprydning. Hvis dette er tilfældet , kan du downloade den fulde Windows XP Service Pack 3 Netværk Installation Pakkefilen fra den officielle Windows-webstedet . Genstart computeren, mens at trykke gentagne gange på " F8 "-tasten og vælger at starte computeren i fejlsikret tilstand, hvilket kun tillader nødvendige programmer og tjenester til at køre, når computeren starter . Start SP3 updater filen, mens i fejlsikret tilstand og tillade installation den tid, det har brug for at udføre rensningen i slutningen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får NullDC til Self- Boot 
    ·Sådan bruges Cygwin 
    ·Sådan installeres Service Pack 1 
    ·Sådan Slet downloadede programmer 
    ·Hvordan kan man øge kvaliteten af ​​Windows Media Cent…
    ·Hvordan får jeg min proceslinjen at minimere alle prog…
    ·Hvad er Kernel Hukommelse i Task Manager 
    ·Hvordan at slippe af Fake Antispy Pop - Ups 
    ·Sådan deaktiveres Windows Sync 
    ·Sådan bruges Recovery partition på en Dell Inspiron 5…
      Anbefalede Artikler
    ·Vista Firewall indstillinger 
    ·Sådan ændres en statisk IP til en Mac X 
    ·Sådan bruges Rundll32 
    ·Sådan Boot en bærbar computer med en cd 
    ·Sådan konfigureres cPanel og Build PHP 
    ·Hvordan skal tjekkes ledig diskplads i Ubuntu 
    ·Windows XP Start -up proces liste 
    ·Sådan omdøber du filer på en Apple 
    ·Sådan Transfer billeder i høj opløsning 
    ·Sådan Set Up Email til Work From Windows Photo Gallery…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com